Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Povesti vizuale

#1
Nu este genul de topic in care veti vedea poze cu floricele, nori sau copaci. Fotografia este un mod foarte inalt de creatie, pana la urma; este, implicit, una dintre cele doua mari pasiuni ale mele. Ce inseamna asta? Ca nu fac poze doar de dragul de a apasa pe butonul declansator.

Well, here I go.

Capsule - probabil una dintre cele mai apreciate fotografii ale mele.

Poveste scurta - un portret nou-nout.

Count on me - summer time, iarba, lenevit la umbra... Stiti voi.

Sleeping with ghosts - autoportret; daca ma uit mai bine acum, e o mare dubiosenie.

Mon Dieu - one of my personal favorites; prea mult sentiment...

Pam-pam.
[Imagine: trexwalkn.gif]

#2
Chiar imi plac cel putin "capsule", 'portret' si "autoportret" au fost chiar grozave O.O, clare si grozave.
Apropo tipa aia ar eun apr asa de creeeeet <3, sunt geloasa 21
Imi plac, au un centru de atentie, ceea ce e minunat, nu am mai vazut de ceva timp poze interesante cu centru de atentie, culori exista si nu par sterse sau ceva de genu'
Bine, ultima nu a fost prea impresionanta din punctul meu de vedere daaar...
Te pricepi *hugs*
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#3
În primul se vede că pui o parte din tine în fotografiile tale. Sunt originale, explodează de inspiraţie şi, nu în ultimul rând, înşiruie o mulţime de sentimente. Din punct de vedere profesional, ca să zicem aşa, n-am ce comenta : pozele sunt clare, luminate foarte bine; foarte bine făcute.
Am să le iau pe rând :

1. Capsule : În primul rând titlul este foarte atrăgător, şi, deşi nu are nici o legătură cu subiectul pozei, se potriveşte foarte bine. Ideea este foarte bună, inspiră libertate; îmi place foarte mult că se vede reflexia în apă, asta dă un efect subtil de simetrie. Ah, şi converşii albaştrii se potrivesc cu restul atmosferei. 3

2. Poveste Scurtă : Titlul. Hmm...este...scurt 21. Titlul nu se potriveşte extraordinar de bine pentru un portret, dar acum depinde şi de ce amintiri, sentimente exprimă poza pentru tine. Poza în sine este adorabilă, subiectul este serios şi jucăuş în acelaşi timp. Un singur lucru mă deranjează : părul. Este destul de ciufulit, seamănă cu un desen pe care s-au folosit prea multe linii drepte. Sper să nu te superi, asta e părerea mea. Dar se iartă, ştiu cât de greu se întreţine părul cârlionţat 21.

3. Count On Me : Îmi aduce aminte de cineva. Titlul este foarte bun, se potriveşte foarte bine cu mesajul pozei. Ideea este genială, zâmbetul şi ochelarii fetei contrastând şi armonizându-se în acelaşi timp cu iarba. Mi se face dor de vară 10. Profesional ( sper că nu greşesc dacă folosesc cuvântul ăsta ), fotografia este perfectă : centrul este clar, vizibil şi contrastant cu fundalul, care este mai înţeţoşat.

4. Sleeping With Ghosts : Îmi aminteşte de altă poză 21. Deja pozele tale îmi inspiră sentimente proprii sau mă fac să îmi amintesc de momente din viaţa mea. De acum încolo pot spune că le ador. Iar poza asta...mi-ar rămâne pe veci în memoria dacă aş vedea-o pe la 3 noaptea. Este foarte...nah că am uitat cuvântul; exprimă foarte multe sentimente, este complexă. O adevărată operă de artă.

5. Mon Dieu : Cam...nu ştiu cum s-o categorisesc. Claritatea e cam redusă, zăpada începuse să dispară ( nu că ar fi vina ta 21 ). Ideea e bună, dar personal mie mi se pare seacă. But if you say it's one of your personal favorites, then I suppose it has an important meaning for you. Am I right?

Fotografiile tale sunt originale şi exprimă viaţă reală. Asta-mi place la ele. Aştept alte lucrări and keep up ză good work!

#4
Wow, uitasem de topic-ul asta. Hai sa ii dau un BUMP.

Va multumesc pentru feedback; inseamna enooorm pentru mine. In orice caz, in ultima vreme m-am levenit rau de tot, asa ca voi scoate albumul meu de la naftalina.


We all fear

Come away

Murder

Missing

Untitled

Ei, ei?
[Imagine: trexwalkn.gif]

#5
You must be xCyclone. Ei, ei, in sfarsit cineva care are idee despre termenul de ' fotografie ', incepeam sa-mi pierd sperantele 21

Ti-as recomanda sa lucrezi si cu oamenii, you know, portrete mai mult, pentru ca deja ne-am dat seama ca la partea cu peisajele/and so on stai bine 4 Ar fi pacat sa nu faci asta.

Mon Dieu e chiar superba, frumos unghi si foarte bine surprinsa atmosfera.
In rest, wanna see new photos by you.
[CENTER]
How terrible it is to love something...
... that death can touch.


[/CENTER]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)