Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Posibil proiect RPG

#1
Bun găsit tuturor. Mi-aş dori să cred că mai există oameni înţelepţi, care au capul pe umeri şi picioarele bine înfipte în pământ, oameni cărora să le placă să scrie.

Recunosc drept şi cinstit că am căpătat un fel de obsesie pentru rpg-ul scris. Cred că obsesia mea se datorează infuziei excesive de internet, infuzie ce a devenit periculoasă ca drogurile. Aş fi interesată să deschid un rpg scris, care să se desfăşoare în epoca modernă, într-o lume semi-fantastică.

Sunt interesată să mă implic în poveste. Cât priveşte coordonarea respectivului rpg scris, aş avea mare nevoie de îndrumare, sprijin şi ajutor.

Am o singură pretenţie : personajele nu trebuie sub nicio formă omorâte. Ştiu că-n lumea reală există moarte, ea fiind inevitabilă, dar mi-aş dori să evit acest aspect măcar în scriere. Dacă cineva doreşte ca personajul lui să iasă din joc, îl poate scoate într-un mod elegant, evitând astfel o eliminare drastică – prin moarte.

Acţiunea ar trebui să se petreacă într-un astfel de „decor” : În America, în special în două oraşe, uneori visele pot deveni realitate. În Las Vegas predomină jocurile de noroc, unde uneori, la mesele de joc se pot pune la cale afaceri de milioane de dolari, se pot lega alianţe, prietenii sau îţi poţi face uşor duşmani. În Los Angeles, Hollywood-ul reprezintă o atracţie pentru mulţi, dar prea puţini cunosc şi faţa ascunsă a acestuia.

Ar fi cineva interesat în dezvoltarea unui astfel de proiect ? De implicarea în acţiune ?

De spus despre mine ar fi următoarele lucruri : sunt o persoană destul de dificilă şi imprevizibilă, sunt o peroană care poate scrie zilnic – chiar şi minim cinci rânduri. Există cineva care să poată ţine ritmul cu mine ? Să mă ajute, să mă îndrume, sfătuiască, sprijine ?

Vă mulţumesc pentru răbdarea de a parcurge acest topic în întregime. Aştept opiniile, sugestiile, criticile voastre.
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]

#2
Eu nu pricep O.o si zau ca nu pricep.
Din cate stiam un roleplay game [rpg] este o poveste scrisa cu ajutorul celorlati "actori" din acel rpg, fiecare user ce vrea sa participe isi scrie un rpg character si intra in rpg, sau cel putin asa era inainte
Stiu ca mai intai se creeaza un topic de "Character Description"/"Descrierea personajelor", apoi, dupa ce sunt useri destui, se incepe rpg-ul propriu.
Tu ai dat doar tema, si zici de coordonare, adica tu vrei sa fii "sefa" celorlati participanti si sa le zici ce se petrece cu personajele lor, caci atuncea, unde mai e libera exprimare, daca tipul vrea sa fie gay, tu nu vrei vrea, altul vrea sa se sinucida, tu ai zis din prima ca nu vrei omor, si trebuie sa realizezi un lucru, sunt persoane care au probleme personale, probleme cu scoala/liceu/facultate, sau poate le cade netul, ce le vei face, ii vei da afara din rpg daca nu posteaza sa zicem 2 saptamani ? Pentru ca asta ar fi sfarsitul rpg-ului, tinand cont ca nu poti avea mai mult de 1 personaj principal si 3 personaje secundare [regulile rpg zup], si e clar ca nu poti scrie tu in locul lor.
Acuma, nu te supara pe mine sau ceva, dar ai zis ca ne putem exprima opiniile 4

#3
Nu vreau să fiu şefa nimănui, nici să dictez cum să scrie sau să nu scrie cineva, ci din potrivă, vreau eu ajutor, pentru că mi se reproşează tot mai des că nu ştiu să scriu într-un rpg, nu ştiu să interacţionez cu personajele, nu ştiu să pun întrebări potrivite, să captez atenţia şi alte reproşuri de genul.

Vreau eu să găsesc sprijin şi ajutor. Nu intenţionez să dau pe nimeni afară din rpg dacă nu scrie în decurs de „n” zile, săptămâni, luni. Atâta pretind : să nu fie omorâte personajele. Ce poate fi greu ?

Poate fi un rpg simplu, de exemplu despre viaţa obişnuită a unor personaje, ce fac ele zilnic, dacă interacţionează cu alte personaje etc. Nu trebuie neapărat să se dezvolte ideea ce-am conturat-o eu. Conturul a fost pus aşa, de ajutor, ca să-şi dea lumea seama dacă poate juca într-un astfel de decor. Nu trebuie neapărat să apară un rpg intitulat – să zicem – „În spatele Hollywood-ului şi al Las Vegas-ului”. Am dat un titlu la nimereală, aşa că se observă uşor lipsa mea de inspiraţie.

Dacă explicaţia mea e ambiguă, poate veni cineva cu întrebări, structurate pe puncte şi voi încerca să răspund la ele.

Mulţumesc

~Off topic : Esti cumva Mayaly ?~ 39
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]

#4
Eu as fi interesata 4 ...adica, avand in vedere ca inca nu s-a inceput caci nu vreau sa dau buzna intr-un rpg care e in toiul actiunii, si avand in vedere ca sunt noua...21 . As putea sa scriu cam in toate zilele saptamanii, dar o sa imi ia putin pana sa ma gandesc la ce fel de personaj sa imi aleg.

Mie imi place destul de mult sa scriu, si sa fantaziez, deci nu e problema cu asta, vreau doar sa specifici un pic mai exact tema prg-ului 4...adica cam despre ce o sa fie
[center][Imagine: 5863530978_e4248f5008.jpg][/center]
[center]Chronicles of a Demon <-blog ~Drawings ~Fotografi~[/center]

[spoiler=Some]
[Imagine: 5385538.png][Imagine: chibi_4451.gif]
[/spoiler]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)