Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Petrecerea timpului.

#11
Imi petrec timpul la cafeneaua facultatii unde studiez, imi place sa beau o cafea dubla, uriasa, mai tare decat o stanca, mai trag una cu unele colege si privesc in jur. Aceleasi melodii dar e frumos. Mai merg prin oras, foarte rar, doar ca sa nu merg direct acasa. In oras adica in fata Primariei, pe banci. Mai mergeam prin Mall, la un film dar in ultimul timp nu am mai avut cand. Hmm.
Pe Internet stau pe Tumblr, AnimeZup si ma mai bag pe Facebook. Vizionez multe filme si seriale, asta pe langa seriile anime. Citesc, cartile pe care le am de citit pentru cursuri, mai ma bag in literatura veche pe care o gasesc in biblioteca mea sau FanFiction pe net. De cand m-am nascut, am fost la cinci petreceri si pe alea le tin minte. Daca imi vine cheful de bautura, beau acasa singura sau mai rar, cu altii. Altceva? Dorm si imi imaginez.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#12
In acest moment imi petrec timpul in principal cu tot ce tine de facultate: prezenta la cursuri, invatat acasa, proiecte, pregatirea licentei etc. Dupa aceea ar veni in ordine statul pe animezup scriind pe forum si chat, pe urma vizionarea de anime-uri sau cititul de manga si desigur iesirile cu prietenii in oras cam de 2-3 ori pe saptamana. De asemena, o ora si jumatate pe zi o dedic mersului pe jos prin oras, unde parcurg regulat circa 10 km. Cum nu mai am nici timp si nici bani pentru a merge la sala, am zis ca mersul pe jos ar fi o solutie ieftina, relaxanta si cu risc minim de accidentare pentru a arde cateva calorii in exces si a-mi mentine inima sanatoasa, plus ca mai vad si eu una alta in timp ce ma plimb055 .
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"

#13

#14
Well acum se pare ca in majoritatea timpului o acord scolii, tezelor si altor chestii de genul acesta, iar cand gasesc timp liber tot ce pot face este sa stau pe facebook sau pe Animezup si sa vorbesc. Seara cand ajung acasa pur si simplu dorm si las temele si invatatul pentru dimineata, iar la pranz pot doar sa citesc un manga inainte sa fug la scoala. Din cand in cand ma mai duc pe la cantina sa mananc, dar in rest nimic nu este nou. Aceeasi runtina zi de zi...dimineata teme si invatat, la pranz manga si imbracat si la scoala, seara teme si calculator.
[Imagine: tumblr_mra5mj78VK1seq1xdo1_500.gif]
Please tell me why!
Am I a savior, meant to save us all?
The people cry!
They want an end
A curtain call!

#15
Sunt tare curioasa ce as fi scris aici inainte sa termin liceul, mai ales avand in vedere halul in care imi arata programul. Cred ca as putea sa rezum totul la o combinatie de invatat, procrastinare si mental breakdowns, cu mici pauze de iesiri in oras sau un episod din ceva. Ma voi folosi totusi de ideile punctate date de OP, which are quite helpful ^^;

1. Cluburile/Discotecile.

Mi se pare putin amuzant ca asta este punctul central, dar fie. Banuiesc ca vorbim de timpul liber, cel neocupat cu scoala si invatatul si proiectele aferente, right? E interesant, de asemenea, cate prejudecati vin la pachet cu modul acesta de a-ti petrece timpul liber. Desigur ca nu e pentru toata lumea si ca o ex-introvertita-convinsa inteleg asta complet, dar pe de alta parte mi se pare gresit sa presupui ca tot ce vei gasi acolo e o adunatura de cocalari si pitipoance. Ca sa revin totusi la subiect: da, e drept, in timpul liceului mi s-a dezvoltat gustul pentru iesirile in oras seara tarziu, in locuri intunecate, in care nu poti discuta nici sa vrei, caci nu-ti permite volumul. Si poate fi enervant daca chiar mergi acolo sa discuti - but who does that? Pentru aia e iesirea dinainte, la un pahar, doua, trei, ca doar nu ajungi in club la opt seara, singur singurel. Recunosc, cluburile pot fi de multe feluri si, tot incercand mai multe locuri, am inceput sa imi dau seama care sunt pe gustul meu si care nu. Conteaza si sa fie persoane faine cu mine, they make everything more fun, plus ca e amuzant sa ai cu cine te prostii pe melodiile mai putin reusite. Dar am realizat si ca pot sa fiu absolut singura intr-un loc si sa ma distrez de minune (si nu, nu ma refer la agatat lume, ci efectiv la dans). I freaking love dancing. Ma entuziasmez mereu inainte sa ies intr-un loc fain si cand ajung acolo, daca imi place muzica, nu mai stau jos pana dimineata. E modalitatea perfecta de a scapa de stres (it's how I coped while waiting for uni answers and how I got everything out after exams) si de a ma lasa cuprinsa de buna dispozitie. I don't even care about who's around, daca stiu pe cineva sau nu, daca ma vede cineva, daca dau din maini nu stiu cum, because in that moment, it doesn't matter. Am doar doua preferinte in materie de cluburi, care transforma o seara random in una reusita: aerul sa fie relativ respirabil (adica sa nu ma sufoc. realizez ca tot o sa fie teribil de cald) si muzica sa nu fie remixata. I can dance on almost anything, but I can't stand remixes. [side note: localul meu de suflet in privinta asta ramane Oldies Pub-ul din Sibiu Heart ].

2. Petrecerile. + 5. Petrecerile intre prieteni.

Sorry, le-am pus impreuna, pentru ca in cazul meu se suprapun de multe ori. Nu obisnuiesc sa merg la petreceri unde sa nu stiu lume, in general nu imi place sa merg nici la petreceri in care sa stiu doar foarte putina lume, desi ceilalti se stiu intre ei (mi s-a intamplat recent sa plec de acasa de la o prietena foarte buna, because I wasn't feeling it and I was uncomfortable; liceul in alt oras te face sa te deconectezi complet de grupurile in care altii umbla acasa). Cat despre acele petreceri nebune descrise de tine... nu cred sa fi frecventat vreodata asa ceva, drept pentru care le consider oarecum un mit. Normal ca se exagereaza de multe ori si se ajunge in extreme, dar nu se porneste cu ideea asta, nu tot grupul de N persoane care merge la o petrecere are chestia asta in minte. Unii merg sa danseze, altii sa poarte conversatii, altii sa se cupleze, altii sa-si uite necazurile si sa se imbete rau de tot. Hmmm... cred ca simpla descriere imi aduce aminte de cateva majorate memorabile si vreo doua revelioane hehe. Anyway, long story short, da, merg si la dinastea cand se iveste ocazia, atata timp cat merg cu persoane dragi si pe care le cunosc, ca sa am cu cine interactiona pe acolo. Nu am fost (inca) niciodata simply to have sex or get wasted, dar cumva tot au fost really fun.

3. Sa-ti petreci timpul online.

Ooo da. Din plin. Mai mult decat ar trebui, pentru ca de multe ori vreau sa fac ceva productiv, sa vad ceva sau sa-mi fac veacul pe forum si sfarsesc pierzand vremea complet pe facebook sau tumblr. Siteurile astea din urma nu sunt neaparat un lucru rau, doar atunci cand umblu pe ele fara vreun scop anume. Ok, scratch that, only facebook. Tumblr-ul ma relaxeaza si dashboardul meu de acolo e mai mult decat terapeutic, pentru ca e plin de chestii amuzante (sa imi sporeste creativitatea si mai imi da un imbold la scris). Facebook-ul e bun pentru comunicare, pentru ca am multi prieteni foarte buni imprastiati peste tot si cum nu pot sa ma teleportez ba la Bucuresti, ba in Danemarca, ba in Abu Dhabi, ba la Brasov sau la Sibiu sau acasa cand vreau... yep, it's the best solution so far. In rest, mai trec pe forum cat de mult apuc si desigur ma uit la chestii online, fie ca sunt seriale, fie ca sunt animeuri. (also, I love doing other stuff while watching something ^^'' de obicei impletesc, ca sa ma simt mai productiva si sa ma mint ca nu pierd vremea vizionand atatea chestii).

4. Jocurile pe pc/online.

Din fericire astea nu s-au prins niciodata de mine. Nu stiu ce s-ar intampla cu programul meu deja haotic daca m-ar mai apuca vreo pasiune.

6. Iesirile.

Na asta e ceva foarte vast. Ok. Taiem iesirile la dans si petrecerile clar stabilite. Si ramanem cu niste chestii la fel de fulfilling, poate chiar si mai si in ultima vreme, de cand m-am intors acasa. Ador sa merg spontan acasa la una dintre cele mai bune prietene (care sta la vreo cinci minute de mine, but heck, toate-s aproape in Bistrita) si sa povestim tot felul de banalitati sau sa vedem un film sau sa nu facem nimic special, just hang out. Ador telefoanele si mesajele alea spontane care te cheama la o cafea si la o poveste sau la bazinul de inot sau cu rolele prin parc, si orele curg dintr-una-n alta si nici nu mai stii cum trece vremea. Si cel mai tare ador iesirile seara cu grupul meu drag de persoane de acasa, cand mergem peste drum de mine la cateva pahare de vin si depanam atatea povesti si idei razlete, de mi-ar fi groaza de ce aud cei din jur daca mi-ar pasa. And it's fun. Sunt iesiri dinalea de razi pana te doare burta si ajungi acasa pe trei carari si vrei sa imbratisezi intreaga lume.

Pe langa cele enumerate de tine, obisnuiesc sa ma mai indeletnicesc cu chestii handmade, cu proiecte extra, voluntariate sau ce se mai arata (daca imi permite timpul), cu cititul mult si cu scrisul. And that's usually it ^^ As vrea sa fac ceva mai mult sport, ceva mai multa miscare, but I'm lazy as heck si va fi nevoie de toata incapatanarea posibila ca sa ma tin de ceva *sigh*. (nu vorbesc aici de programul de prin vacante, care e mai versatil ca vremea). Scuzati daca am aberat prea mult, it's really late and I felt like babbling a lot.
[Imagine: 1CGzWYg.png?1]
Thank you, Geesushi! ^-^
"these are the days that must happen to you"




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)