Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Personajele din "Viata pe scena"

#1
Numele personajului meu : Yume
Varsta : 20 ani
Descriere : Inalta , ochi rosii , par alb . Ii plac mult merele si costumatiile extravagante . Visul ei este sa devina o cantareata cunoscuta .
Face parte din trupa " Nishi " (ce nume stupid am putut gasi >.< ) , alaturi de o fata care canta la chitara , de un tobosar si un basist .
Canta de la varsta de 6 ani . A mostenit talentul de la mama sa, care i-a fost profesoara de canto . Aceasta a murit cand Yume avea 15 ani . Nu si-a cunoscut niciodata tatal .
Mergea la scoala cu placere . Acolo i-a cunoscut pe 2 din membrii trupei ei (fata si tobosarul ) . A invatat sa cante la chitara si au format grupul " Kuroi Yume " (Vis Negru ) .
Mai apoi a aparut un baiat care a fost acceptat in trupa . Lui Yume nu-i place de el , sustine ca-i distrage atentia .
Impreuna au pornit sa cucereasca lumea cu muzica lor rock .

Imagine : http://e-shuushuu.net/images/2009-03-21-151518.jpeg
Zelia on: DeviantArt & MAL

[Imagine: fiveofusweremeanttobeby.jpg]

#2
Vreau şi eu să particip, en fin, să 'joc' în această ' Viaţă de scenă '. So yeah.

Numele personajului - Naito Raikou
Vârstă - 18 ani
Descriere Înălţime - 1.75; ochii verzi, părul şaten închis. Aceasta trăieşte cu un mare vis, de a deveni o căntăreaţă rock foarte cunoscută, şi a putea trăi din căntat. Vrea să îşi întemeieze o trupă, însă încă este pe cont propriul. Termină liceul, în sfârşit, şi merge în căutare a noi membri pentru formaţia sa.
Mama ei a murit într-un accident de maşină când ea avea doar şapte ani, iar tatăl ei a murit la doi ani după mama sa. A fost dată spre adopţie, şi a fost crescută de o familie foarte bogată din America, însă ea şi-a păstrat numele de familie. Părinţii ei adoptivi îi cunosc visul, şi neavând nimic împotrivă o sponsorizează, însă aceasta refuză să o ajute pe plan profesional, vrând să cucerească lumea prin muzica sa.
Cântă la chitară, şi este destul de bună la asta, având o voce melodioasă şi totodată ' strong '.

Fotografie http://media.photobucket.com/image/anime...ckgirl.jpg

#3
Nu ratey o sansa ca asta

Nume:Mika Kagura
Varsta:19 ani
Descriere:Este o fata ce are ochii caprui , iar parul saten.isi doreste din toata inima sa ajunga un star rock si sa viziteze toata lumea.Vrea sa isi faca propia trupa de rock si sa cante in toata lumea , facandu-i pe oameni fericiti.Visele ei sunt marete , insa nu se stie daca se vor indeplini.Viata ei este un calvar alaturi de fratele sau mai mare cu 3 ani.Familia ei a murit cand avea numai 12 ani , au murit chiar de ziua fetei , intr-un accident de masina.De atunci ea a ramas in grija fratelui ei , un frate ce o batea mereu.
Isi dorea sa plece departe de el.I se vor indeplini visele
Poza: http://fc01.deviantart.com/fs28/f/2008/1...aisuki.jpg

ja ne
:bye:
ps:unde face rpg-ul acum?
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#4
Numele : Mikael
Varsta :23
Descriere : Originar din Germania,s-a stabilit impreuna cu parintii sai in Japonia la varsta de 10 ani.Vorbeste fluent germana,japoneza si engleza.Canta la tobe de la 7 ani dar nu si-a dorit niciodata sa ajunga intr-o trupa.Cea care a tras de el a fost Yume,iar el plictisit de viata sa normala a acceptat provocarea.
Are o familie alcatuita din mama,tata si o sora mai mica de 15 ani.Este cel mai mare din trupa,drept care majoritatea apeleaza la el pentru sfaturi.Este genul pasiv,care nu pune mult suflet decat in actiunile care stie ca vor avea succes.
Ca descriere fizica,este inalt avand 1.80,parul negru si de cele mai multe ori tepos si ochii verzi.Este zodia gemeni,neplacandu-i sa socializeze cu multi oameni dar da dovada de o inteligenta mare
http://i556.photobucket.com/albums/ss2/L...1243095262
LOLNOPE



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ViaÅ£a pe scenă Zelia 20 11.599 29-05-2009, 10:18 PM
Ultimul răspuns: Ryuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)