Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Personaje

#1
Ichigo Kurosaki
Dublaj voce: Masakazu Morita (japoneză), Johnny Yong Bosch (engleză)
Protagonistul din Bleach, Ichigo, un elev de liceu cu părul portocaliu devine un shinigami temporar după ce absoarbe forţat de împrejurări puterile lui Rukia Kuchiki. Natura lui cinică îl face ca la început să îi displacă noua datorie, dar cu trecerea timpului acesta o acceptă, iar cînd puterile sale temporare dispar, îşi riscă viaţa pentru a deveni un shinigami deplin. Acesta îşi doreşte puteri cît mai mari pentru a fi în stare să protejeze pe toţi cei dragi lui şi pentru a o salva pe Rukia de la moarte.

Rukia Kuchiki
Dublaj voce: Fumiko Orikasa (japoneză), Michelle Ruff (engleză)
Rukia Kuchiki este un shinigami trimisă în lumea oamenilor ca patrulă de exterminare a spiritelor malefice în oraşul natal a lui Ichigo. Deşi fizic arată ca o adolescentă, ea are de fapt peste 150 de ani. Rukia este forţată în timpul unei lupte să-şi transfere puterile lui Ichigo şi să trăiască o perioadă ca un om obişnuit. Se înscrie la liceul din oraş şi se mută în dulapul lui Ichigo, în timp ce îl învaţă cum să fie un shinigami-înlocuitor în locul ei.
Orihime Inoue (井上 織姫 Inoue Orihime?) Dublaj voce: Yuki Matsuoka (japoneză), Stephanie Sheh (engleză)

Orihime Inoue este o colegă veche de clasă a lui Ichigo, îndeaproape legată de el de o prietenă comună (Tatsuki Arisawa). Ea este practic orfană, de vreme ce ea şi fratele ei mai mare, Sora, au fugit din casa în care erau abuzaţi de la o vârstă fragedă, iar mai târziu şi acesta a murit. Deşi iniţial lipsită de puteri spirituale, începe să şi le dezvolte pe timpul petrecut pe lângă Ichigo în noua sa formă, ulterior posedând una din cele mai puternice abilităţi de vindecare, fiind capabilă de a readuce corpul la starea precedentă de sănătate, oricât de grave ar fi rănile. Are nişte zâne care îi îndeplinesc dorinţele.

Yasutora "Chad" Sado
Dublaj voce: Hiroki Yasumoto (japoneză), Jamieson Price (engleză)
Yasutora Sado, cunoscut mai bine drept Chad, este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Ichigo. Deşi este cunoscut pentru statura sa impozantă este foarte blând, refuzând a se lupte decât pentru binele altora. Nu poate percepe fantomele la început, dar acest lucru se schimbă când observă un grup de copii find atacaţi de un hollow. Descoperă că posedă o putere unică ce îi acoperă unul dintre braţe, crescându-i puterea şi permiţându-i să distrugă hollows. Mai tîrziu manifestă şi puterea de a trage cu energie din braţul acoperit cu armură.

Uryū Ishida
Dublaj voce: Noriaki Sugiyama (japoneză), Derek Stephen Prince (engleză)
Deşi la prima vedere nu pare decât un coleg de clasă silitor, dar solitar, Uryū Ishida este defapt un Quincy, descendent al unei clan de arcaşi cu abilităţi de a vâna hollows. Poartă o ură pentru toţi shinigami, inclusiv Ichigo, dar după un timp ajunge să-l vadă pe Ichigo diferit, în cele din urmă ajungând să-l considere aliat şi prieten.
[Imagine: Anime-signature-redone.jpg]
[Imagine: 43272185_764421.gif]

#2
Cred că dacă postăm pe la Bleach ştim deja cam care sunt personajele şi ce-i cu ele, iar pe google sigur le găsim pe toate, mai bine ne axăm pe discuţii. Closed.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)