Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pergamentul zeitei - povese & personaje -

#1
Pergamentul zeitei
- poveste -


O tanara englezoaica de la o academie cu un mare renume in tara , a gasit in biblioteca o carte numita
" Pergamentul zeitei " . In acea carte era vorba despre o zeita care , cu mult timp in urma a ascuns intr - un
castel un pergament magic . Zeita va indeplini visurile celor care vor gasi pergamentul magic . Dar doar daca ea
considera ca acel vis merita indeplinit . Mai multii tineri sa hotarasc sa mearga dupa pergament , sa afle daca povestea zeitei este adevarata .]

" Am ascuns acest pergament in castelul de la periferia Londrei . Cei care il vor gasi vor avea onoare sa ma intalneasca . Eu le voi indeplinii visele multumindu - le pentru ca m-au eliberat . Daca vor urma intocmai ceea ce zice cartea vor gasii pergamentul magic . "

Pergamentul zeitei
- personaje -


Nume Complet:
Sex: (Masculin/Feminin)
Varsta: (de la 16 in sus)
Orientare sexuala:
Cetatenie:
Personalitate:
Istorie: (doar daca vreti)
Infatisare:

-----------

Nume Complet: Sanolxia Barst
Sex: Feminin
Varsta: 20
Orientare sexuala: Bisexuala
Cetatenie: Engleza
Personalitate: Sadica, retrasa, incruntata si sumbra
Istorie: Sanolxia s-a nascut in franta, intr-o familie saraca. Fiind o fata talentata si care se descurca bine la scoala, o nobila din franta a hotarat sa o ia in grija chiar daca aflasa ce este de fapt englezoaica. Cand implinise varsta de 17 ani a mers inapoi in tara natala pentru ca terminase deja liceul cu medie de 10. Acolo s-a inceput facultatea si a gasit cartea "Pergamentul Zanei" .
Infatisare: Click
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

#2
Nume Complet: Alice Harisson
Sex: Feminin
Varsta: 25
Orientare sexuala: heterosexuala
Cetatenie: Engleza
Personalitate: Hotarata, dura, misterioasa. Apreciaza orice si nu se deschide in fata nimanui. Ii place sa ajute persoanele ce merita.
Istorie: Parintii ei au fost din Anglia insa au murit intr-un accident de masina cand Alice avea varsta de 5 ani. La un an dupa acea tragedie s-a mutat la matusa ei in Spania unde a devenit agent la FBI. Stie sa se lupte si are o tinta foarte buna, mereu are pistolul la ea insa ascuns. A revenit acum o luna, deoarece a auzit de un pergament si avand in vedere ca ii plac provocarile si adrenalina a acceptat bucuroasa. A facut teatru si se descurca foarte bine, mai ales in misiunile de acoperire.
Infatisare: http://2.bp.blogspot.com/-7bN0jWxP__4/TZ...lpaper.jpg

Te rog mult sa ma anunti cand incepem 4
[Imagine: h8v.gif]
 

#3
Ma bag, chiar daca povestea e cam trasa de par, hai sa vad si eu cum o sa decurga. :] Dar pentru ca incepe scoala nu o fiu atat de activa -oricum.


Nume Complet: Dinu Patriciu *kidding* Rose Duke Drack(e) -Rose e nume de fata, dar ii este indiferent, lumea asa il striga, putini -profesorii- ii zis "Duke".
Sex: Masculin.
Varsta: Douzeci si unu de ani, implineste douazeci si doi dupa doua zile cand se intalnesc cu ceilalti cautatori.
Orientare sexuala: Heterosexual.
Cetatenie: Englez/Londonez.
Personalitate: Indiferent, ii face placere sa ajute, el are dreptate -nu-i place sa fie contrazis-, nu are incredere in oameni asa usor, suspecteaza, priveste din umbra, dar e doar un tip la facultatea de arheologie care vrea sa afle adevarul, sa deschida usi, nu pentru faima etc.
Istorie: Mama i-a murit. Tatal, nemaifacand fata situatiei, a plecat, lasandu-si copilul in grija bunicii. De el nu a mai auzit altceva inafara de faptul ca rupea bautura in doua si s-a casatorit cu o frumoasa doamna de treizeci si sapte de ani, caruia ii s-au aprins calcaiele dupa ea. Cand alti copii mergeau la discoteca la saisprazece-saptisprazece ani, el avea grija de casa, de bunica lui -o spala pe picioare, ii stergea proteza, ii facea masaj si cam tot ce se poate. Aceasta treaba si felul in care viata i-a dat o lovitura ii e de folos, iubirea bunicii sale nu mai avea efect asupra lui, iar cand ea a murit -el avand nousprazece ani- el i-a atins pleoapele si a spus "Acolo o sa-ti fie mai bine" etc.
Infatisare: [no anime, darlings] Par scurt, brunet, ochi caprui-ciocolatii, mici, inalt -1.85-, greutatea in jur de 82, muschi -un pachet de muschi cu o inteligenta formidabila-, asta nu-i infatisare, dar are ip de 194 -care presupun ca e destul de bun (nu sunt buna la ip, si daca nu e "destul" de mare, 210-215), poarta 45-46 (depinde), maini mari, capul mic, umeri lati, picioare musculoase, fara celulita etc.
Cam atat.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#4
Nume complet:Elizabeth Grey
Sex:feminin
Orientare sexuala:only boys sweetie!
Cetatenie:Romana.
Personalitate:cat un pic din fiecare,e un adevarat curcubeu.Kiddin',glumeata,sarcastica,prietenoasa si daca o calci pe nervi mortala.
Istorie:A ramas fara tata de la cinci ani,iar mama ei a innebunit usor,suferind incet de Alzheimer.La 19,mama ei a murit insa nici nu stia cum o cheama.A cutreierat prin lume,avand o avere draguta lasata mostenire,pana a ajuns in Marea Britanie.
Infatisare:[Imagine: Bild56.jpg]
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3

#5
Nume complet: Svetlana Nokovski (Lana)
Sex: feminin
Varsta: 19 ani
Orientatre sexuala: heterosexuala
Cetatenie: rusa
Personalitate: Putin timida la inceput, dar cand se isi da drumul nu se mai opreste. Este prietenoasa cu persoanele care merita, dar dura cu cele care nu. O fire curioasa si charismatica care obtine intotdeauna ce isi doreste. I se spune Lana deoarece nu ii place numele sau.
Istorie: A foste crescuta de mama ei. Isi uraste tatal deoarece acesta a parasit-o cand avea 9 ani. Face parte dintr-o familie cu influenta in Rusia. A plecat in Anglia la insistentele mamei ei la varsta de 16 ani la o scoala cu internat.

Infatisare: http://data.whicdn.com/images/12325357/159812_large.jpg
[Imagine: blue_exorcist_wallpaper_by_t1a60-d3nueum...1312183373]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)