Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Perfect World

#11
Hmm... interesanta intrebare! Eu zic ca lumea perfecta e acea lume in care ne acceptam unii pe altii si traim ca fratii, cum ne-a lasat si Dumnezeu. Poate ati observat, poate nu ca de ex. in autobuz nu te asezi langa altcineva daca poti sa stai singur altundeva. Asta e problema majora a lumii, dupa parerea mea. Daca ne-am purta ca fratii prea rar ai mai auzi la tv: " o fata a fost violata blablabla" sau " dupa ce a scris mesajul de adio sa spanzurat blablabla", ba chiar aproape deloc. Si pe langa asta oamenii s-ar ajuta la nevoie si nu ar mai exista razboaie.
"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." -Goethe
!btw! mi`am facut blog! KlutZoph0biA
[Imagine: EiriYukibanner.jpg]
[Imagine: Vampire_Knight_by_AestheticEnzeru.jpg]

#12
My perfect world ...

In care pot sa imi tin ce animale vreau la bloc fara sa imi interzica cineva, unde tatal meu e Adam Savage <333 . O lume in care baietii sa e comporte normal, fara sa se dea la niste prietene care stau pe banca linistite si povestind >.< Chiar azi s-a intamplat de ori cand eram cu o prietena afara T^T Parca unii se tampesc pe zii ce trece ...
Anyway, ar mai fii sa se construiasca o autostrada care sa strabata toata tara fara sa mai treaca prin toate satele [ yeah right, ce vise mai am si eu] , sa mai fie atata materie la scoala O__o

As mai putea sa aberez pe subiectul asta mult si bine 21 dar ma rezum la atat xD

#13
Perfect World la mine inseamna o lume fara scoala si mai ales fara Franta si limba lor de KKT,o lume perfecta fara Steaua Buc. si fara Rapid Buc. si Dinamo castiga totul 19 :ha:
You hurt me,but I kill you!
What doesn't kills you
Gets you stronger!



[Imagine: narutodemon_xl.jpg]

Yondaime & Naruto,best hokage and best ninja,what a combination...

[Imagine: Naruto__Naruto_and_Yondaime_by_Risachantag.jpg]

[Imagine: chibi_933.gif]
Adenthielis, chibi-ul lui seeergiu


Bancuri,glume,avem de toate !!!

#14
Pfff....fara infractiuni normal....unde toti ne'am intelege bine normal...si...ROCK-UL SA NU MAI FIE ASOCIAT CU RAUL....SI SA NU ISI MAI BATA JOC UNII DE ROCK-ERIgrr
[Imagine: kikwang.gif]

#15
Întrebarea mea e următoarea : "Ce-i aia lume perfectă?". Sinceră să fiu, nu mai cred de mult în aşa ceva. Cred că lumea ar putea fi mai buna, muuuult mai bună, dar niciodată perfectă. Pentru că mereu mi-aş dori altceva. Şi nu şi-ar mai avea farmecul.
Ca să fie mai bine, cred că ar trebui să ne educăm cu adevărat şi să nu mai vedem proşti la tot pasu'. Să nu mai fie taxă pe orice, până şi pe wc. Să nu mai trebuiască să suport tot felul de "talente" şi să nu mai văd copii influienţaţi.
Să se ducă naiba toată politica de până acum şi toţi politicienii.
Să se mediatizeze adevăratele valori, şi nu toate scursurile societăţii, datorită cărora ne e ruşine să ţinem capu' sus. Că de aia ajungem tot mai proşti pe zi ce trece.
Şi să lucrăm un pic la categoria "învăţământ", care nu ne pregăteşte mai deloc.

#16
O lume perfectă, da? Ei bine, asta ar fi:

1. Departe de Romania
2. Fără manele si populara
3. Cu mult rock, rapp, pop, hip-hop, heavy-metal etc.
4. Fără infracţiuni
5. Cu multi prieteni ÅŸi animale.
6. Fără violenţă impotriva animalelor.

Cam asta e, insă, nu prea e posibil mai ales la noi in Romania unde toate cele menţionate mai sus nu sunt posibile.

#17
Perfecţiunea nu există . În nici un caz nu există şi nu mi-aş putea imagina o lume perfectă , fără infracţiuni and so on , ar fi prea stupid . Prea tras de păr . Dacă ar fi după mine , probabil că mi-ar coveni , dar până la urma urmei , nu prea cred că poate exista binele fără rău . O lume perfectă nu înseamnă să fi iubitul/iubita nu ştiu cărei vedete tv pe care o adori şi nici să fi tu ăla care conduce peste toţi , asta ar fi ceva doar pentru unul şi eu una cred că pentru o lume aproape perfectă trebuie să lucrăm toţi , deşi slabe şanse în ziua de azi . Sunt multe aspecte ce trebuie schimbate , pentru că în ziua de azi mulţi se cred super staruri , şi nici măcar nu merită să apară în faţa lumii .
Azi se promovează numai chestii de la care nu avem de învăţat nimic , şi aşa , lucrurile rele prind mai repede rădăcini . Oameni care spun adevărul sunt luaţi peste picior , numiţi " nebuni " şi nu poţi să mai fi tu în ziua de azi . Mulţi colegi de ai mei de şcoală se simt mici [ inclusiv eu ] în faţa acelora care se cred şmecheri , populari şi asta nu se întâmplă numai în şcoli .
Dacă s-ar pune accentul pe lucruri de unde tineri şi majoritatea lumii ar avea de unde să înveţe , am avea un cu totul alt nivel de trai . Discriminarea cred că este un alt motiv pentru care lumea nu este aşa de bună precum vrem noi . Şi am citit pe aici că maltratarea animalelor ar fi ceva ce trebuie oprit . Eu una sunt total de acord , asta e ceva ce nu pot să suport şi îi urăsc pe cei cărora le face plăcere să scape de animale , oricum ar fi . Sunt fiinţe vii până la urma urmei , dacă nu au acelaşi raţionament ca şi noi , nu înseamnă că putem să le omorâm sau să le folosim drept cobai la teste pentru diferite parfumuri & co . Probabil că şi asta este un fel de discriminare .
En fin , eu una consider că o lume perfectă nu poate exista . Nu ar mai fi logic . Dar , cum a zis chrissta , o lume mai bună sună mult mai bine .

#18
Nimeni si nimic nu e perfect.
Lumea mea perfecta ar fi una in care toti sa se accepte uni pe alti. Ar fi bine ca multi sa incerce sa ajute pe alti, nu ca sa castige ceva, nu, doar sa faca un gest frumos. Fiecare sa aiba respect pentru curatenie [ macar pe strada ] si fata de cei in varsta. Nimeni nu sa mai judece o carte dupa coperta, nu, sa se gandeasca inainte sa inceapa sa isi dea cu parerea despre o persoana ce nu o cunoaste doar pentru ca aia poarta acele haine . . . nu inseamna ca acum nu mai stiu eu ce este.

Si multele altele . . .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#19
Totul este perfect, dar nu ne dam noi seama de asta. Atata timp cat o forta perfecta ne-a creat, nu avem cum sa fim imperfecti. Nu a hotarat Divinitatea dintr-o data sa ne faca imperfecti ca sa faca misto de noi. Ganditi-va la Univers! Ce imperfectiuni exista in el? Poate doar gandirea noastra este imperfecta, pentru ca nu ne dam seama de perfectiunea noastra. Mai mult de la aceasta lume nu ma astept, pentru ca e deja perfecta. Planul decurge corect. Nu avea Dumnezeu cum sa nu stie ce avea omul sa faca. Intr-un fel, totul e un joc pe care trebuie sa il castigam!




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)