Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Perfect World

#1
Am o intrebare:cum este in imaginatia voastra o lume perfecta.Sau cum ar trebui sa fie?
Din punctul meu de vedere,o lume perfecta este una fara criminali,hoti,violatori etc etc.In doua cuvinte:fara infractiuni.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#2
O lume perfecta in viziunea mea ar fi o lume fara infractiunu dar nu numai atat. O lume unde oamenii sa se ajute unii pe altii nu sa fie indiferenti. O lume in care toata lumea sa fie fericita, o lume in care sa nu existe tutunul,alcoolul si drogurile si totdata sa nu existe sentimente negative ca supararea, tristetea etc.

#3
Poate daca am trai ca Adam si Eva inainte de pacat 21
Sau poate dak am trai intr'un anime regizat de noi Smile si asta ar merge 4
Oricum daca vrei iti poti face viata asa cum iti doresti...si mai exista o posibilitate..sa cunosti si sa controlezi foarte bine fizica cuantica 4 oo da! asta da perfectiune!

#4
Lumea perfecta exista pentru o persoana doar in viziunea acesteia :p
Si eu sper la o lume perfecta >_> oameni cu puteri supra-naturale 21 ... un anime real .. ah ce frumos ar fi .. , dar cum nu se poate .. trebuie sa ne obisnuim si cu realitatea noastra,de mute ori cruda 2 , but this is life ^_^

#5
lumea perfecta din punctul meu de vedere ar fi asa:
-fara criminali. hoti....
-fara certuri despre genurile de muzica pe care le asculta unii... fiecare are dreptul sa asculte ce-i place(da am avut niste discutii cu cineva, la care nu ii placea ca ascult rock)
-sa te poti dupe in orice tara fara pasaport...
[Imagine: 20080626090306.jpg]

Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..



#6
o lume perfecta este o lume in care tot ce iti doresti se intampla fara ca altcineva sa sufere din cauza asta....adica de exemplu daca un hot isi doreste bani, sa-i primeasca instantaneu, dar fara ca banii sa fi fost inainte ai altcuiva...
oricum aceasta lume i-ar transforma pe oameni in lenesi....deci...lumea perfecta nu exista deoarece, oricat de mult ne-am plange de lumea noastra, daca ar fi perfecta atunci sincer, care ar fi rostul ei?
<a href="http://www.factorizer.co.uk" title="Facts"><img src="http://www.factorizer.co.uk/Shy Lie,0,ffffff,000000,0.png" alt="Funny Facts" title="Facts" /></a>

#7
Poate unii nu intelegeti... Infractiunile fac parte din rutina. Suntem prea obisnuiti.Ganditi-va putin. Am fi niste marionete daca lumea s-ar schimba. Ar fi monotona... Sa nu mai existe rau... e stupid. Daca nu exista rau nu exista nici binele. Nu are nici un rost sa gandim asa. Lumea perfecta este lumea asta. Cu criminalii ei, cu suisurile si coborasurile ei. Asta e lumea perfecta. Durerea duce la fericire.
[Imagine: sig3a.jpg]



#8
Omg! Pai daca eu va spun cum imi imaginez eu lumea perfecta, o sa va cruciti! 21 :
Pai in primul rand, sa nu mai existe infractiuni; oamenii sa nu mai mearga la lucru, sa steie acasa si sa primeasca de la stat in fiecare saptamana minim 10 milioane pe persoana, la magazine si in fabrici sa nu mai existe lucratori, ci roboti care fac treaba in locul oamenilor...si fiecare om sa se inteleaga bn oricine...
So...cam asta ar fi lumea perfecta 21 si ar fi fain sa ti se poata indeplini orice dorinta, dar asta e deja de-a dreptul imposibil 78

#9
@ dia_love_gackt si ar fi fain sa ti se poata indeplini orice dorinta, dar asta e deja de-a dreptul imposibil

Nu chiar. Ar putea exista o taxa anume data statului de fiecare, si orice persoana care are dorinta sa dea un telefon si la usa sa ii vina un reprezentant al statului din orasul sau si sa ii indeplineasca dorinta smile
De ex se strange la bugetul dorintelor o suma imensa. Si oricine sa dea telefon la un telverde si sa zica Sunt x din orasul X si imi doresc sa am o petrecere de fite. Apoi iti este trimisa acasa o firma de la organizari evenimente iar cheltuiala se acopera de catre stat din bugetul dorintelor.
Sau daca dai un telfon. Imi doresc o limuzina. La fel statul sa iti trimita limuzina iar cheltuiala o acopera diin bugetul dorintelor. Buget la care orice ctatean ar fi obligat sa cotizeze.

#10
My perfect world :X ..
1.Sa fiu eu conducator.
2.Sa fie o sg limba.
3.Un sg zeu (adica eu)
4.666 canale TV de sport
5.Scoala sa tina 10 ore ( 9 de educatie fizica + 1 ora pauzele in total )
6.Steaua sa ia Meniventul in cupele europene/romania .




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)