Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Patinaj

#1
Am cautat sa vad daca mai era un thread asemanator, dar nu am gasit niciunul.
Ceva despre patinajul artistic...este un sport de iarna care consta in executarea de piruete si acrobatii pe o suprafata acoperita de gheata. Competitiile sunt atat individuale cat si pe perechi.

Imi place foarte mult sa patinez, unul dintre sporturile mele preferate de iarna. Nu am practicat niciodata acest sport la nu stiu ce club, l-am facut si il fac in continuare de placere. In fiecare iarna merg la patinoar cu prietenii si ne dam pe gheata cam cat ne tin picioarele :]] Mi se pare un sport foarte placut, distractiv si relaxant. Te ajuta foarte mult, zic eu. Pe mine m-a ajutat sa slabesc mult iarna aceasta :]] Am facut chiar si febra musculara la picioare. Deasemenea, mi se pare foarte usor de practicat, atata timp cat nu te bagi la nu stiu ce piruete si acrobatii :]]. Eu nu m-am bagat niciodata, deoarece nu am simtit nevoia, iar ca sa devin nu stiu ce profesionista ar fi trebuit sa practic acest sport inca de mica. Totusi, eu m-am dat pentru prima data pe patine pe la varsta de 10-11 ani xD

Voi ce parere aveti?
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#2
Patinajul.

Mie una imi place sa ma uit la televisor la concursurile de patinaj artistic. Ma impresioneaza acele piruete si sarituri si tot felul de acrobatii, uneori ma gandesc : oare eu de ce nu pot face asta ? Este foarte grumos , dar nu toata lumea il poatea practica.

Cat vine vorba de simplul patinaj de iarna sunt de acord cu tine , Beki. Il fac de placere si este relaxant, placut siu distractiv cat si pentru mine si pentru prietenii care ma insotesc. Inainte mereau cadeam in fund dar acum imi rup picioarele pe gheata la ce repede merg. Patinajul este un prilej bun de a slabi si de a te distra . Este un sport demn de admirat.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#3
Patinaj a fost cu cativa ani in urma viata mea. De la varsta de cinci ani eu am facut patinaj artistic, pana la sapte ani jumate cand mi-am rupt piciorul in timp ce faceam o aterizare. De atunci, timp de trei ani nu am mai urmcat pe patine, deoarece mi-a fost mult prea frica, adica eram mica cand s-a intamplat asta si nah. De doi ani am inceput din nou sa patinez si ince iubesc asta. Chiar daca nu mai stiu nici o saritura sau ceva de genul merg in fiecare iarna la patinuar cu prietenii si ne distram de minune.

#4
Un sport gatios. Plin de pasiune. O arta vie, delecandu-ne priviriile parca cu irealul. Pentru mine patinajul, nu l-am practicat nicioadata si mi-a fost frica cand am fost in Mall sa ma dau pe gheata (X_X), este un sport ce acum cativa ani (cred, adica, anul trecut 43 - presupun) mi s-a parut un sport fabulos, ce intrece gravitatia si multe alte lucruri. Costumele sclipicioase, devotamentul, tot acel echilibru si parca... acea armonie si acel peisaj cu gheata sclipind in culori diferite din cauza reflectoarelor atintite asupra participantiilor ce-si desfasoara numarul. Extraordinar! ^^
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#5
<3.
Am făcut patinaj artistic până la opt ani. M-am lăsat din anumite probleme, nu de sănătate şi nici nu am mai reluat antrenamentele după. Dar îmi place foarte mult! Iarna, când pot, mai patinez puţin, adică nu artistic, doar aşa , de plăcere. :]
Îl consider un spor plin de graţie şi pasiune. Plus, e nevoie de multă ambiţie and stuff ca să înveţi. Acum doar mă uit la concursuri la televizor şi e chiar frumos şi tare interesant, mai ales când sunt concursuri pentru perechi. <3
După mine, este un sport demn de admirat. *smile*

Ruxi.
[Imagine: 887m.jpg]

Use your smile to change the world . Don't let the world change your smile

#6
Heiipupic

Mă bucur că am găsit şi pe Zup fani ai patinajului artistic *huggie*.

Eu una ador acest sport. Pe atât de frumos, pe atât de periculos. Cum zicea cineva, patinajul e graniţa dintre sport şi artă :].
Primul meu contact cu un patinajul artistic? La televizor21. Ţin minte că eram prin clasa a 2-a, a 3-a cam aşa şi m-am uitat cu mama la un campionat mondial. Eram cucerită atunci de Stephane Lambiel (cunoscătorii ştiu 10) 105. De atunci, urmăresc fiecare campionat şi ţin evidenţa celor care au câştigat.

Când eram mică, îmi doream să fiu patinatoare. Dar cum în Românica noastră dragă acest sport nu este pus la punct şi nu există niciun patinoar prea performant (bine, poate doar la Miercurea Ciuc din câte am auzit, dar la mine, la Iaşi, nu mai este niciunul)... speranţe spulberate.
[Imagine: 11qpgxx.jpg]

Naruto FanFiction || Vreau sa fiu EU

#7
Mie îmi place mult patinajul artistic, dar nu am avut şansa să-l urmăresc decât la televizor. Însă mi se pare un sport foarte elegant şi interesant. Urmăresc concursurile de patinaj artistic cu mare plăcere.
Eu patinez de aproximativ cinci ani şi îmi place mult, dar nu mă pricep la patinaj artistic. Patinez de plăcere, fiind sportul meu preferat de iarnă. Ştiu că mai întâi am învăţat cu rolele şi când s-a făcut prima dată patinoar la mine în oraş, am zis să încerc. Mi s-a părut greu la început, dar acum e foarte amuzant. Îmi place chiar mai mult decât ski-ul. Nu am încercat niciodată să fac salturi sau alte lucruri, pentru că mi se pare foarte dificil.
She's wiskey in a teacup.



#8
Uuuu, patinajul este unul dintre sporturile mele preferate! Daca vine vorba de patinaj, in sensul larg al cuvantului, imi place sa il practic. La mine in oras, din pacate nu exista un patinoar, insa, aproape in fiecare an am mers in Pitesti (unde sta si Daria hug) impreuna cu sora mea mai mare. Este foarte amuzant si placut sa aluneci pe gheata. Mi se pare foarte relaxant, foarte dragut. In majoritatea anilor, mergeam acolo si petreceam aproape toata ziua, uitand de frigul de afara sau de orice altceva. Cu toate astea, cand vine vorba de patinaj artistic, ei bine.. de la amuzant trecem la uimitor! Mi se pare fabulos nu modul cum aluneci pe acea suprafata, ci gratia cu care trebuie sa faci acest lucru. Pe langa mult control si stapanire de sine, trebuie sa fii feminina si sa le transmiti celor ce te privesc, sentimente de bucurie, de incantare. De mica mi-am dorit sa practic patinaj artistic, insa, cum nu se putea, datorita faptului ca pe atunci nu exista un patinoar in apropiere a trebuit sa renunt. Pe la varsta de 10 ani, cand mi-am dorit tot mai mult, mi sa spus ca este destul de tarziu, daca as vrea vreodata sa fac o cariera din asta. Am fost destul de dezamagita, insa, m-am decis sa nu renunt. Poate ca nu aveam sa practic patinaj artistic, insa, m-am apucat sa fac dansuri de societate si cursuri de balet, sport care necesita de asemenea gratie si control. Si acum cand merg la patinoar, simt o oarecare tristete pentru faptul ca am lasat acest vis sa-mi scape. Din pacate, asta este..; oricum ar fi, este placut sa te afli pe gheata.
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#9
Patinajul mi se pare o arta. Nu numai modul de a iti mentine echilibru si a face cativa "pasi" pe gheata, ci si trickurile grele/ simple care sunt punctate la concursuri. Imi place sa privesc la TV cand vine un concurs de patinaj. Ma pasioneaza cele in echipa, cand partenerii sunt ajutati unul de celalalt sa imbune juriul si sa uimeasca publicul. Costumele pe care le au reprezinta un alt punct de plecare pentru preferintele mele, dar deja fac off daca ma apuc sa spun despre asta.

La noi in oras s-a deschis un patinuar acum... 3 ani cred, si am fost si eu aoclo. Nu e prea greu sa te dai cu ele, atata timp cat stii sa mergi cu rolele, nu-ti trebuie nimic altceva. Ok, nu era de performanta, era un spatiu mic unde nu aveai ce sa faci prea multe plus ca patinele erau de plastic. Doar distractie! Puteai insa sa vii cu patinele tale de acasa, fara sa le inchiriezi, cum au facut cativa si s-au dat in spectacol. Imi aduc aminte de o doamna mai in varsta care incepuse sa patineze uimitor si toti s-au oprit privind-o si facandu-i loc. Ca in filme, mai! 21




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)