Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Path of Exile

#1
http://www.pathofexile.com/

Considerat de non-blizzard-fanboys ca un urmas de drept la seria Diablo acesta este un nou joc FTP. De putin timp a intrat in open beta.

Am aflat de el candva asta vara. Un beta key costa 10 dolari si probabil incepeam de atunci sa joc daca nu dadeau reset la caractere inainte sa intre in open beta. Pana acum am jucat doar vreo doua ore pentru ca abia l-am tras.

Daca jucati sau vreti sa ii dati o sansa lasati un mesaj si poate facem un crup. Doar e genu de joc care merge jucat in grup mai bine 4
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]

#2
Aveam cont facut pt open beta, l-am instalat, l-am jucat o ora si l-am scos. Nimic interesant, niciun sentiment de noutate fata de ce-am jucat pana acum (macar de-as fi jucat asa multe). Totusi sistemul de skilluri/items pare mai special. Daca nu mi s-ar fi descarcat enorm de greu prima data probabil i-as da acum a doua sansa, dar cum nu mai vreau sa trec prin asta, am sa dau pass la joc.
[Imagine: tumblr_m0b1jsILTh1qg582mo1_r1_500.gif]

#3
PoE = wut Diablo3 should have been ! O sa fac comparatii cu D3 pt ca stupizenia scoasa de blizz e concurenta principala.
Now , unde D3 suge , PoE straluceste.Are acelasi feel dark / gorry ca D2 , are un talent tree superb si o economie geniala.
Cu liniuta de la capat :
- lootul din diablo e 90% useless crap.il vinzi la vendor , faci tone de gold care intr`un final nu te ajuta cu nimic. In PoE nu exista gold sau altfel de bani. In schimb, ORICE loot poate fi schimbat la vendor pt diferite iteme extrem de folositoare cum ar fi portal scrolls ,identify scrolls , diferite orburi care modifica statusuri, etc. [ foarte interesant + sentiment de noutate ! ]*wink wink*
- D3 arata cartoony..similar cu WoW.PoE e dark, creepy, gory ! Exact cum un joc din seria Diablo ar trebui sa arate.Si arata MULT MAI BINE CA D3 din toate punctele de vedere.
- talent treeul din PoE e GIGANTIC. Iar skilurile sunt niste gemuri care se soketeaza in iteme.Asta inseamna ca daca de exemplu` am un personaj melee si gasesc un gem cum ar fi Rise Zombie , il pot folosi .Nu exista clase batute in cuie. Poti fi un tank cu ark si speluri .Combinatiile sunt superbe si f multe ! [ foarte interesant + sentiment de noutate ! ]*wink wink*
- potiuni...in Diablo cumperi potiuni cu nemiluita.In PoE potiunile se auto incarca in timp ce omori mobi. [ foarte interesant + sentiment de noutate ! ]*wink wink*
In concluzie , PoE iz da shiet ! Nu e usor , asa ca pokemonii imbecili nu or sa`l invadeze prea curand , lipsa unui sistem clasic pt tranzactii reduce aproape de zero aparitia parazitilor gen "gold spammers" , arata superb , talent tree-ul este sublim , iar combinatia talent tree + gem spells creste rejucabilitatea foarte mult.
Si cireasa de pe tort este faptul ca aduce foarte multe chestii total noi si prezinta o noua abordare asupra sistemului de clase.
So yeah , inovation FTW !
My armor is CONTEMPT! My shield is DISGUST ! My sword is HATRED !
Let none survive ! No pity ! No remorse ! No fear !
[Imagine: sith_stamp_by_chocolate_scone_d3143ko.gif]

#4
Experimentarea cu diverse clase, diverse stategii, skilluri, gemuri si a lua best loot sunt punctele forte ale jocului. Oricine il joaca cu alt obiectiv in mind decat asta, nu va fi impresionat sau va fi dezamagit. In ceea ce ma priveste m-am distrat cu level 50+ archer in merciless hardcore, daaaaaar dar nu sunt genul care sa mai porneasca inca un caracter. Trade-ul joaca o parte importanta daca nu esti pregatit sa negociezi cu alti jucateori slabe sanse sa obtii best gear
Raspunsurile sunt usor de gasit.
Trebuie doar sa pui intrebarea potrivita.
[Imagine: Paroh_Phantasy_by_motionwind.png]
Fetele vor converatie placuta. Baietii vor *ahem**cough**cough*
Ne mai miram ca nu ne intelegem unii pe altii?




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)