09-04-2012, 09:21 PM
Locul acesta este pe gustul meu. Luxul si banii sunt prioritatea pentru mine. Mi-am lasat geanta in camera mea. Am fost anuntata printr-un mesaj scurt "Cina este servita in salon" ca trebuia sa imi fac aparitia. Am luat liftul. Melodia din acesta imi aducea aminte de filmele horror, atunci cand una din victime ramane captiva in acesta. Sau atunci cand usile se vor deschide un psihopat va baga cutitul in mine. Usile s-au deschis. Ghinion. Nimeni nu avea chef de joaca in seara asta. M-am indreptat catre salon. A fost usor sa il gasesc. Am urmat sunetele de vioara. Imi aduceam aminte de filmele cu aristocrati, in care acestia luau masa cu intreaga familie, iar in stanga mesei era o orchestra mare.
"Julia, pe toti dracii, nu esti intr-un film." Imi doream ca aceste cuvinte sa vina de la o persoana reala, care sa ma trezeasca la viata. Trebuie sa recunosc, eram plictisita de mine. Daca Dante nu mi-ar fi dat aceasta "slujba" probabil as fi repetat trecutul si mi-as mai fi cautat un miliardar pe care sa-l "curat" de avere. "Super. Ciudatul cu masca, printesele blonde ale suferintei, cvintetul Barbie, japonezul ciudat, jamaica si cei doi papuseii, toti si-au intors capul in acelasi timp si m-au studiat din cap pana in picioare.
"Julia, pe toti dracii, nu esti intr-un film." Imi doream ca aceste cuvinte sa vina de la o persoana reala, care sa ma trezeasca la viata. Trebuie sa recunosc, eram plictisita de mine. Daca Dante nu mi-ar fi dat aceasta "slujba" probabil as fi repetat trecutul si mi-as mai fi cautat un miliardar pe care sa-l "curat" de avere. "Super. Ciudatul cu masca, printesele blonde ale suferintei, cvintetul Barbie, japonezul ciudat, jamaica si cei doi papuseii, toti si-au intors capul in acelasi timp si m-au studiat din cap pana in picioare.