29-07-2009, 10:57 AM
Eto, vad ca si tu [Aira-chan] ai inceput cu un fic SasuSaku,fiind nou venita .Anyway,trecem la fic...
Cum spuneam,fiecare nou venit grabeste actiunea atat de tare, incat deja Sasuke o iubeste pe Sakura,sau invers...Sa nu mai spunem de cliseicul inceut cu ,,rozalia" cea nou venita care e foarte de gasca si toti baietii saliveaza[bine...in ficul tau poate nu chiar toti :)) ]. Fratilor,mai gasiti si un alt inceput,ca asta predomina peste tot >.<.
Descrierea iti lipseste total...Din acel monolog in care Sakurica ne invita atat de politicos in viata ei[sau lumea,whatever] am inteles ca e emotionata,buun...si restul?Sentimentele ei si ale celorlalte personaje nu trebuie facute cunoscute? Ce putem intelege noi,cititorii,din imbracamintea lor? :| Dialogul e sec pe alocuri,si observ ca el predomina in scurtul tau text[gomen,dar nu se poate numi capitol >.>]. Naratiunea e destul de bunicica,dar si ea foarte putina...Imbina armonios modurile de expunere,pentru ca altfel iese total aiurea,dar asta se invata pe parcurs...Am observat ca schimbi caracterul lui Sasuke...nu uita ca exista sanse de 1 la 1000 ca cei doi sa ramana impreuna in Shippuuden[dar asta nu conteaza,e regula de baza a fan-fic sa-ti iamginezi tu o poveste a ta].Am observat un cuvant foarte ,,interesant" care zic eu ca e nepotrivit acolo. . Acest ,,heya" pare scos din limbajul stradal...cel mai ciudat e ca asta e ,,un salut politicos" de la o fata...Whatever,personajul povesti tale,limbajul povestii tale :glare: . Greseli de tastare nu am observat,asta e bine...poate doar faptul ca pui mai multe semne se intrebare intr'un singur enunt ... Anyway, sper ca micul-marele meu post sa nu te deranjeze,caci vreau doar sa te ajut ^o^. Daca am fost prea dura, te rog da'mi un PM si rezolvam... Astept sa vad cum evoluezi.
Chuu & Gambatte!
Cum spuneam,fiecare nou venit grabeste actiunea atat de tare, incat deja Sasuke o iubeste pe Sakura,sau invers...Sa nu mai spunem de cliseicul inceut cu ,,rozalia" cea nou venita care e foarte de gasca si toti baietii saliveaza[bine...in ficul tau poate nu chiar toti :)) ]. Fratilor,mai gasiti si un alt inceput,ca asta predomina peste tot >.<.
Descrierea iti lipseste total...Din acel monolog in care Sakurica ne invita atat de politicos in viata ei[sau lumea,whatever] am inteles ca e emotionata,buun...si restul?Sentimentele ei si ale celorlalte personaje nu trebuie facute cunoscute? Ce putem intelege noi,cititorii,din imbracamintea lor? :| Dialogul e sec pe alocuri,si observ ca el predomina in scurtul tau text[gomen,dar nu se poate numi capitol >.>]. Naratiunea e destul de bunicica,dar si ea foarte putina...Imbina armonios modurile de expunere,pentru ca altfel iese total aiurea,dar asta se invata pe parcurs...Am observat ca schimbi caracterul lui Sasuke...nu uita ca exista sanse de 1 la 1000 ca cei doi sa ramana impreuna in Shippuuden[dar asta nu conteaza,e regula de baza a fan-fic sa-ti iamginezi tu o poveste a ta].Am observat un cuvant foarte ,,interesant" care zic eu ca e nepotrivit acolo.
Cod:
-Heya!
raspunse rozalia politicos.
Chuu & Gambatte!