Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Paradise Kiss

#31
Am vazut ParaKiss acum foarte multi ani chiar si inainte sa fie difuzat pe animax, il urmarisem pe streaming, iar avand in vedere numarul mic de episoade nu mi-a luat mult pana sa imi para rau ca l-am terminat. Nu am fost niciodata o fashionista, dar anime-ul mi-a depasit asteptarile si a reusit sa se faca remarcat. George era absolut sarmant si tin minte ca ma gandeam cum ar fi sa am un prieten ca el, pentru care toate fetele s-ar topi. Nu prea mi-a placut Yukari ca si persoana, parea ca nu stie ce vrea exact, desi i-am respectat decizia de a porni pe propriul drum, departe de dorintele mamei ei de a avea o fiica perfecta, o marioneta. Totusi nu mi-a placut ca a ramas cu Hiro, parca as fi preferat sa fie singura.

Imi aduc aminte de cat de frumoasa o consideram pe Isabela, mai apoi ca sa aflu ca de fapt era barbat. Aceea mica intruziune in viata lui George si a Isabelei si cum s-au cunoscut a fost induiosatoare si dulce.

Grafica mi-a placut mult, mai ales ca stilul este diferit de tipicul anime shounen/ shoujo cu care ne-am obisnuit toti. E potrivit pentru o lume a artei.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#32

#33

#34
Paradise Kiss si-a pus amprenta asupra mea, asta spun cu mana pe inima. Sfarsitul seriei imi aminteste de Enigma Otiliei, daca nu ma insel si ea a avut aceeasi soarta. Intr-adevar, e o gura de aer proaspat si una delicioasa. Nu genul meu dar am tras cateva lectii de viata din toata povestea. Faptul ca in ciuda trecutului, Caroline a avut curajul sa isi aleaga singura calea, faptul ca a renuntat la vise si le-a transformat in realitate, toate acestea iti dau o stare de bine, in general. Imi amintesc scena primului sarut dintre ea si George si era amuzant pentru ca ii statea bretonul aiurea. Ah si cum saliva dupa colegul ei de clasa, what's his name si scenele awkward care au urmat la acel date-ish. Din cate imi dau seama, Caroline nu a devenit o bad-girl cum au vazut-o multi, nu s-a revoltat ci pur si simplu si-a urmat calea. Ah si soundtrack-urile sunt geniale xD. Miss those good ol'days.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#35
Am vizionat acest anime pe A+ and i can't say it was really my cup of tea. Fashion design-ul nu va reprezenta niciodata o tema care sa ma atraga, de asta m-am convins urmarind acest anime. Povestea nu mi s-a parut deloc speciala, insa nu pot spune ca a fost nici rea, destul de standard pentru un shoujo, i guess. Grafica si decorurile pe de alta parte chiar m-au impresionat (era si normal sa fie asa, considerand tema abordata), toate personajele sunt desenate meticulos, iar vestimentatia lor este cat se poate de diversificata si fermecatoare. Personajele in mare parte au fost ok, toate avand excentricitatile lor care le deosebesc intre ele, George fiind in opinia mea cel mai complex dintre acestea, ambitia si caracterul lui direct facandu-l motorul principal al intregului grup ParaKiss. Soundtrack-ul este al doilea punct forte dupa grafica, ending-ul acestuia, pe care il reascultam de nenumarate ori la vremea aceea, facandu-mi cunostinta cu formatia Franz Ferdinand.

Pentru mine acest anime a fost de 7, dar asta poate pentru ca sunt baiat si nu ma dau deloc un fan al genului shojo sau josei, dar pentru fete, mai ales cele care sunt pasionate de lumea modei, il recomand cu toata increderea.
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"

#36
awwwww.....paradise kiss my fav anime.. E genial e superb e parakiss....imi place povestea grafica imi plac personajele absolut totul...finalul e atat de trist cel putin prima data cand l-am vazut am plans de nu m-am putu opri si vreo jumatate ora dupa....si totusi chiar daca l-am vazut de cel putin vreo 20 de ori inca am lacrimi in ochii la final mereu.
Cat despre film....e ok...cu toate ca povestea e putin dezamagitoare Dar cel are un final fericit.

#37
Nu am mai auzit de anime-ul asta de cativa ani, imi amintesc ca este printre primele pe care le-am vizionat si mi-a placut foarte mult. Am impresia ca am si plans cand George(parca asa il chema) a plecat. Paradise Kiss l-am vazut pentru prima data pe Animax, pe atunci le ziceam "desene animate" ca nu auzisem de anime. Cred ca e destul de vechi avand in vedere ca il stiu inca dinainte de Naruto. Chiar daca finalul mi-a lasat un gust amar Crazy-monkey-emoticon-085 (mi s-a parut neterminat) e unu dintre anime-urile mele preferate. Opening-ul mi-a placut cel mai mult, cred ca doar cel de la "Planeta regelui bestie" mi s-a parut mai bun decat asta.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Itazura na Kiss DiDi 25 18.029 07-08-2012, 07:25 PM
Ultimul răspuns: Syryus


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)