Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pam par paaaaa xD

#1
Participante:eu si Pixie ( Cris, Kt.Kat, Skull )
Tema: fashion, primăvară.
Perioada de punere a desenelor: de azi pana pe cinci ianuarie.
Perioada de votare: de pe cinci pana pe zece.
Alte detalii geniale: bafta draga mea micuță zână 5.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#2
În primul şi în primul rând: Eu - ♥ Şhaggy. (Criss/Kt.Kat şi cum mai vreiţi voi) cu Daniela~ am adus desenele pentru duel.
Condiţie: dorim ca voi să vă axaţi mai mult pe design, decât pe anatomia manechinelor, fiindcă deobicei 'păpuşa manechin' poate fii creată şi modelată în toate felurile posibile.
Este şi tema de design de primăvară, deci vestimentaţia contează cel mai mult. Şi în comul vostru să adăugaţi şi ce lucrare votaţi.

Reddish Spring
Splash of Spring

#3
Nu mă voi lega deloc de anatomie, fundal and stuff. Doar design-ul, ok?

-Reddish Spring
Am stat ceva să mă gândesc dacă pe sub rochiţă este o bluză sau nu, dar presupun că acel obiect de la mână este o brăţară, nu mâneca de la o cămaşă, nu? În fine, ideea îmi place, dar în afară de florile de pe rochie, designul nu prea îmi exprimă primăvară şi viaţă... mai mult toamnă, melancolie, tristeţe. Desenul chiar e bun, mai ales rochia, aş purta-o, dar colanţii sau pantalonii, ce or fi ei, nu îmi prea plac. Înţeleg că nu ai vrut să o laşi cu picioarele goale, dar mi se par cam ciudăţei, ori aici ai vrut să aduci stilul. Din pantofi, ei bine, nu înţeleg mare lucru.

-Splash of Spring ( are votul meu)
Ca şi la celălalt manechin, este doar un singur accesoriu şi anume cerceii. Sunt frumoşi, la fel şi rochia şi pantofii. Este verde, ceea ce îmi exprimă primăvară şi veselie. Nu ştiu de ce, dar mă duce cu gândul la Lady Gaga, asta dacă nu ar fi existat acel voal, care, după părerea mea face cam toată vestimentaţia. Dacă nu ar fi fost el, probabil m-aş mai fi gândit în privinţa votului. Pantofii sunt făcuţi în acelaşi stil cu rochia, care, de fapt este mai mult o bucată de material înfăşurată.

Desene frumoase şi pline de imaginaţie, dar, din păcate, a trebuit să aleg unul. Baftă în continuare, girls.

I love the changes.
Fani forgot the stamp here! ^w^

#4
Lol, Shaggy a câștigat cu un vot și eu cu zero, oricum, nu se votează, deci Ann, topic închis, pretty please :3.
[Imagine: Jun0xCa.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)