Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pacatul suprem

#1
Ei bine m-am gandit sa realizez si eu un rpg....

' Cu mult timp in urma o tanara fata printesa se indragosteste nebuneste de un vampir ce se dovedeste a fi stapanitorul suprem al acestora. Din cauza iubirii lor cei doi pacatuiesc si astfel printesa ramane insarcinata. Vampirul nu permite asa ceva asa ca dupa ce fata a fost nascuta si-a ucis propria dragoste. Dorind sa faca acelasi lucru cu fata abia nascuta a observat ca aceasta nu era o muritoare ba chiar era speciala deoarece mostenise puterea tatalui ei astfel decide sa o pastreze. Din cauza pacatului stapanului mai multi vampiri au inceput sa faca la fel astfel nascandu-se diferitii copii cu puteri nedescoperite. Ca sa opreasca dezastrul vampirul suprem da o noua lege: Nu mai au voie sa fie in viata copii cu astfel de puteri. , insa supusii sai nu asculta ci isi ascund fiicele si fii de mania vampirului suprem.
Din bunatatea sa o servitoare simpla de la castelul acestora hotaraste sa infinteze o scoala pe o insula inconjurata de o bariera de care vampirul sa nu treaca. Aceasta spune tuturor ca la scoala ei pot sa vina copii ce simt ca au ceva special , iar ea le va spune daca este asa sau nu. Astef aceasta servitoare pe nume Mira , avea sa stranga o mare parte din acei copii imprastiati si sa-i protejeze pana ce isi vor descoperi si controla toate puterile.Ce se va intampla cu acesti copi? Ce va face vampirul a carui nume este Calabar? Vom vedea!'
NOTA: varsta: minim-15 ani ; maxim-18 ani.
Acum fisa personajului:
Nume: Amaya Chiyoko
Varsta: 17 ani
Personalitate: este blanda si buna , dar uneori poate fi rece si distanta. Crede in prietenii adevarati si ar face orice sa ii ajute. Adora sa cante si in caz ca se infurie ceea ce se intampla rar asta o calmeaza.
Istorie: Pana la 5 ani a stat inchisa intr-o camera si o servitoare ii aducea cele necesare , iar uneori statea cu ea ore in sir. Nu aflase cine ii sunt parinti , dar tot ce stie este ca intr-o zi aceasta servitoare Mira a luat-o din castelul acela negru si a dus-o departe pe o insula intr-o casa ce semana cu un castel de diamant la cat era de mare si frumoasa. A primit camera ei si de data aceasta nu mai trebuia sa stea inchisa ci avea voie sa faca ce doreste. Astfel a crescut impreuna cu Mira ce ajunsese a-i fi ca o mama. La 17 ani afla ca Mira va deschide o scoala unde ii va invata pe toti sa-si controleze puterile speciale asa cum incepuse sa o invete pe ea.
Puteri: [ acestea nu trebuie sa fie bine stapanite si nici nu vor fi toate. Veti mai edita pe parcurs]: da nastere unor flacari albastre-inchis de care ea insasi se teme , iar la emotii puternice poate face pulberi in juru-i totul. Glasul ei , cand canta anumite note ,poate sa transorme si cea mai blanda inima in rautate pura a iadului.
Infatisare: [puteti pune poza sau sa descrieti]: http://static.zerochan.net/600/13/48/152413.jpg

Ei bine va astept!
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#2
Nume: Miranda del Rost

Varsta: 18 ani ( o sa-i faca in curand la scoala )

Personalitate: Este foarte deschisa. Ea crede ca lumea este toata buna, nu poate sa creada ca exista rau. Este foarte naiva, blandetea ei este foarte bine cunoscuta, dar chiar si in durere ea nu vrea sa fie rea. Niciodata nu s-a suparat pe cineva, chiar si atunci cand parintii ei au parasit-o la scoala directoarei Mira, ea nu a simtit nici un sentiment negativist.

Istorie: Ea s-a nascut intr-o familie importanta. Parintii sai sunt din consiliul vampirilor. Mama s-a este foarte blanda, iar tatal ei o iubeste foarte mult. S-a simtit mereu iubita in copilarie, dar intr-o zi parintii sai au trimis-o la scoala din cauza legii date de Calabar. Singurul motiv pentru care nu a fost trimisa mai devreme, a fost puterea pe care a avut-o tatal sau printre ceilalti vampiri din consiliu, dar dupa ce a aflat de aceasta scoala a hotarat ca o sa-i fie mai bine acolo, nu o sa se mai ingrijoreze pentru viata sa.

Putere: Tatal sau a antrenat-o cand era mica, astfel stie ca poate:
Realizeaza mingi colorate care prezinta puteri diferite: somnolenta, pierderea memoriei si teleportare.
Poate controla elementele naturii: apa, aerul si fulgerul.
Mai poate: realizeaza incantatiii sacre, sangele sau vindeca ranile, invizibilitate.

Infatisare: http://cdn.pimpmyspace.org/media/pms/c/6...eko124.png

#3
Nume: Ali Kataki
Varsta: 16 ani

Personalitate: este o fire nu foarte sociabila, care nu mai pune suflet in nimic datorita tradarii. Iubeste natura si tot ce tine de ea. Este misterioasa si nu suporta oamenii inganfati carora le pasa doar de ei insasi.

Istorie: s-a nascut intr-o familie modesta, cu care a locuit ascunsa timp de zece ani. Dupa ce au fost gasiti de garzile regale, familia fetei a muri, iar ea a ramas in grija unei surori de-a mamei sale. A stat cu ea inca doi ani, apoi s-au mutat amandoua in alt tinut. Nici acolo nu erau in siguranta, asa ca dupa ce matusa ei a aflat de aceasta scoala a trimis-o acolo pentru a traii linistita.

Puteri: puterea mostenita de la mama ei este aceea de a fermeca pe oricine. Isi ademeneste victimele cu un parfum de trandafiri, apoi le bea sangele si ii omoara. Are obiceiul sa pastreze capul fiecarei victime.
Sarutul ei este otravit, dar are un antidot pentru victime [nu prea il foloseste]. Mai poate controla aerul si apa.

Infatisare: http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9G...2IuYuS3m8K

Anuntati-ma si pe mine cand incepe ..va roog ..5108
[Imagine: YWk6O.jpg]

#4
Draga meaa,am venithug:
Personaj:Renee Smith
Varsta:19 ani.
Istorie10rovine dintr-o familie obisnuita,ce a aflat de curand ca a fost adoptata.Parintii ei erau vampiri,insa au fost ucisi in fata parintilor adoptivi.Nu stie de unde provine insa vrea sa afle adevarul.La 17 ani a mers prin lume,astfel la 18 ani,cand a ajuns in Romania l-a intalnit pe bunicul ei Vlad Dracul.S-a antrenat,pana acum si acum este o masinarie de ucis,iar de curand a devenit un vampir.Tatal ei era vampir,iar mama ei o muritoare,insa au stat ascunsi pana cand au fost descoperiti.Acum vrea sa se razbune pe cel care i-a ucis pe parintii ei,devenind cel mai puternic vampir.
Puteri4e cand s-a antrenat,a devenit o masina de ucis,devenind un pericol pentru toti cei din jur.Are puterea de a citi emotiile si de a absorbi amintirile,abilitatile si identitati.O abilitate creata prin antrenament este sa creeze defensiva si ofensiva potrivita.
Caracter:Este o fire antisociabila,anarhista si tot ce este impotriva normalului.Poarta mult negru,insa parul castaniu,insa ochii ei sunt schimbatori.
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]


Tadaaaaa.Boom:3

#5
Hei,am venit si eu cu un personaj^_^

Nume: Hillow Sters.

Varsta: 16 ani

Personalitate: Trecand printre atatea necazuri,Hillow nu prea vorbeste cu lumea,este foarte tacuta,retrasa si parca traieste in lumea ei.Inca sufera de pe moartea matusii ei,si este constienta ca ea a facut-o,insa nu a spus la nimeni despre asa ceva,toti cred ca ea este aici doar pentru controlul puterilor si nimic mai mult.Iubeste sa picteze si sa asculte muzica in timpul aceasta.Nu suporta sa-i invadeze cineva intimitatea si uraste persoanele care le pasa numai de ei insasi.Este protectoare cand vrea si foarte rea cu oamenii care ii ranesc prietenii.

Istorie: Tatal ei a fost ucis in fata ei la varsta de 4 ani iar mama ei a fost luata ostateca in aceeasi seara.A fost crescuta de matusa ei,nestiind nimic de mama ei pana la varsta de 9 ani cand mama ei a fost trimisa "la pachet" de catre vampirii care au capturat-o,ucisa.Hillow si-a omorat propia matusa doi ani mai tarziu,pierzandu-si controlul asupra puterilor ei.Momentan locuieste la aceasta scoala,singura.

Puteri: Deocamdata poate controla decat elementul ei,acela fiind apa.Are puterea de a controla intunericul,insa aceasta nu este dezvoltata,mai are de lucrat la ea.Deobicei ii place sa ucida foarte mult alti vampiri din afara scolii,iar cand vrea poate comunica cu animalele.

Infatisare: http://i51.tinypic.com/2rxwry9.jpg
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pacatul suprem-incepere. Kimera 370 90.731 09-09-2011, 08:48 PM
Ultimul răspuns: Kimera


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)