Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

PaÅŸi cotidieni

#11
Imi place, asta pot sa spun, imi place!

Imi place cum: a inceput actiunea si cum s-a desfasurat. Ambiguitatea cu care inceput, informatiile putine si totusi suficiente pentru a crea o imagine vaga.
Ma deranjeaza persoana la care e scrisa lucrarea. Persoana I e greu de stapanit, dar tu te descurci destul de bine, desi sunt unele lucruri care deranjeaza la auz, in mintea mea si poate ar fi fost altfel formulate. Cert e ca abia astept sa vad continuarea, sa vad ce s-a tamplat, pentru ce condoleante? Unde lucreaza, ca ce? Desi probabil e asistenta sau ceva.
Oricum astept cu nerabdare urmatorul capitol.
Pace
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#12
Hey dear, i'm here şi vreu să îţi mulţumesc că mai anunţat.
Anyway, a fost un capitol bun, îmi place cum decurg lucrurile, adică acţiunea nu este grăbită, iar faptul că laşi o notă de suspans îl face şi mai interesant. Descrierea este bună, sunt de acord cu Ich. chiar dacă nu oferi multe detalii, nu te repeţi fără să spui nimic. Dialogul nu mi s-a părut sec.
Am văzut câteva greşeli, dar voi menţiona doar două şi anume:
Vroiam- voiam (aşa este corect) şi întru- intru cred că voiai să scrii. Şi am mai văzut câte o frază care nu sună prea bine, dar nu e grav aşa că poţi sta liniştită.
Well cam atât aştept nextu bye, bye.

#13
Bună, darling. Îmi pare foarte rău că am întârziat atâta, dar vineri m-am luat cu altele, iar ieri am fost toată ziua în oraș să caut o rochie pentru banchet.

Povestea este în regulă. La început ai descris foarte bine, ai folosit un limbaj elevat și ai dat detalii semnificative. Pe la sfârșit ai pus mai mult dialog, ceea ce apreciez.
Totuși, am impresia că poveștii îi lipsește acel ceva care te face să vrei s-o recitești, să-ți rămână în minte toată ziua. Îi lipsește suspansul și în unele capitole poți da detalii, indicii care în următoarele pot fi dezvăluite sau poți aminti de ele.
Fără suspans orice narațiune pare plictisitoare, iar descrierea nu are sens.
Nu ai multe greșeli de tastare, nu am văzut mai nimic. Doar câteva verbe puse la timpul greșit, însă te vei obișnui să pui mereu timpul corect. Se vede că ai fost mai atentă cu virgulele.
Persoana care narează pare puțin cam rezervată. Fiindcă tot ce se petrece acum s-a petrecut defapt în viitor ar putea spune ce a făcut greșit, ce crede despre felul cum a acționat atunci etc.


Aștept capitolul următor. Succes la școală și la tot ce mai faci tu.
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)