Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

POTM octombrie - Vot.

Nu e prea târziu să comentez, nu? Anyway...

1. Untitled.

Cred că este poza mea favorită fiindcă este cu adevărat specială. În primul rând, ideea îmi place extrem de mult. Nu mă aşteptam să găsesc un soare desenat atât de frumos şi atât de... zâmbitor. Nu mi-au plăcut însă dinţii, prima dacă mi s-au părut destul de creepy, dar m-am acomodat acum. Unghiul din care este făcută e foarte bun, chiar îmi place. Arată mai special aşa decât să fie făcută din faţă, ceva destul de banal. Nu îmi dau seama de ce ai pus inima/norul/steaua acolo, dar, poate, nu ar fi arătat atât de spectaculos fără ele - totuşi, de ce sunt verzi? Anyway, nu am de gând să dezbat acest lucru. Îmi place borderul la nebunie, dă impresia unui film. Aşadar, votez

2. He keeps following me.

Ştii la ce m-am gândit când am citit titlul, fără a vedea poza? Ei bine, nu mă aşteptam deloc la aşa ceva. Credeam că o să fie ceva cu totul special, ieşit din comun dat fiind faptul că titlul este cu adevărat interesant. Dar trebuie să îmi spun părerea, nu să îmi arăt admiraţia faţă de titlul operei tale. Aşadar, cum s-a spus şi mai sus, ghiveciul ăla nu şade deloc bine acolo. Mie mi-a atras atenţia atât de mult încât prezenţa aşa - zisului soare nu m-a pasionat deloc. Apoi, pozele făcute cu aparatul de fotografiat direct către soare - cu obiectivul îndreptat înspre el -nu îi fac deloc bine obiectivului, părerea mea. Desigur, dacă ai un filtru UV nu e nici o problemă. De asemenea, strălucirea aia a soarelui este uşor ( mai mult ) deranjantă. Puteai, părerea mea, să îi faci un macro florii ăleia roşii sau, mă rog, să nu se vadă ghiveciul ăla.

3. Astrul terestru

Am rămas plăcut impresionat de această fotografie. Chiar mă gândeam dacă o să fotografieze cineva această floare fiindcă se potriveşte de minune cu tema. Ce pot să spun? Îmi place extrem de mult unghiul din care e făcută poza şi îmi place cum lumina colorează petalele florii. Această fotografie ar putea să lumineze şi dimineţile înorate - cel puţin, a mea a fost înveselită puţin. Poate că frunzele acelea m-au deranjat puţin, însă fotografia e cu adevărat frumoasă. Votez.

4. More than heaven could make

Nu mă impresionează deloc această fotografie. E mult prea comună, sunt deja plictisit şi sătul de pozele făcute apusului. De asemenea, este o prăpastie uriaşă între titlu şi poză. Heaven - ul îmi inspiră căldură, culori calde, pline de viaţă, pe când apusul tău îmi trasmite mai multă teamă. Ştii cum se spune, după ce apune soarele, apar pericolele. Apusul e perioada în care teama creşte treptat şi în care culorile devin reci. Sper c-ai înţeles ce voiam să zic. Also, acoperişul ăla e cu adevărat deranjant, fără supărare. Şi, uitasem să spun, poza pare goală, really. Goală şi rece.

5. Sun drops.

Poza e drăguţă, dar prea comună. Cum am mai spus, astfel de fotografii sunt văzute peste tot, nu mai impresionează pe nimeni. De asemenea, este rece şi relavit goală poza. Îmi place, într-adevăr,cum se vede soarele aşa... parcă pictat, dar nu mă impresionează atât de mult. De spus sunt aceleaşi lucruri ca la poza anterioară deci n-am să mă repet.

6. Anotimpul colibri.

Şi asta m-a lăsat mască. Da, e drăguţă fotografia, foarte frumoasă chiar. Îmi place deosebit de mult titlul, dar şi conţinutul. Pasărea colibri mă duce cu gândul la dragoste, iar cei doi copaci îmi inspiră tot dragostea. De asemenea, se vede splendid soarele trecând printre ei. Fotografia, per total, este foarte liniştitoare, te calmează total. Aşa că votez
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]

I\'ll start to worry when I\'m dead.

Răspunsuri în acest subiect
POTM octombrie - Vot. - de Nya. - 03-10-2011, 07:47 PM
RE: POTM octombrie - Vot. - de Chlo - 06-10-2011, 02:41 PM
RE: POTM octombrie - Vot. - de Alistar - 11-10-2011, 10:36 PM
RE: POTM octombrie - Vot. - de Me†al. - 13-10-2011, 02:02 PM
RE: POTM octombrie - Vot. - de Nya. - 20-10-2011, 08:17 PM
RE: POTM octombrie - Vot. - de yaoi maniac - 22-10-2011, 04:28 PM
RE: POTM octombrie - Vot + Rezultate - de Nya. - 31-10-2011, 08:34 PM
RE: POTM octombrie - Vot. - de Daria - 01-12-2011, 12:49 AM