Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

POTM - Mai - Vot

#1
Dezamăgită de numărul extraordinar de mic, totuși postez, lucrările acestei luni având tema Spirală.

Votul


În privinţa votului, vom proceda comform regulamentului din lunile trecute, astfel încât userii vor avea o idee generală în ce priveşte votul până la alcătuirea unui set de reguli stabil :

  • Alegerea a unei fotografii ( aici sunt doar trei fotografii, ar fi fost aiurea să fie votate trei -.- ) dintre cele prezente în cadrul acestei ediÅ£ii.
  • Argumentarea opiniei în aproximativ trei rânduri.
  • Postarea singulară a votului unei anumite creaÈ›ii.
  • ÃŽn cazul în care un participant doreÈ™te să voteze, acesta nu își poate vota propria lucrare.

Acestea fiind spuse, lucrările :

1. Spinning on that dizzy edge.
2. Unnamed.
3. Spirală.

START VOT !


Puteţi vota până pe 15 Iunie.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#2
Buna! Trec pe aici pentru ca imi place sa votez si ca postul sa nu fie prea scurt, voi comenta si celelalte doua fotografii pe care nu voi vrea sa le votez ( oricum sunt putine, deci am destul timp ^^).

Pai votul meu merge spre a treia lucrare Spirală. , caci mi se pare cea mai inspirata. Fotografia chiar are legatura cu tema si se potriveste perfect. Daca as fi avut ocazia sa particip la aceasta editie, cu siguranta aceeasi idee as fi avut-o si eu. Sincera sa fiu, poza nu mi se pare foarte clara, insa imi place acel contrast de alb si negru si consider ca nu ar fi fost prea bine daca era colorata, deci e perfecta asa cum e. Daca ar fi sa ii dau o nota, aceasta ar fi 8, sau hai cu indulgenta 9, insa chiar daca nu a obtinut nota maxima, este mai buna ca celelalte dupa parerea mea ( acum fiecare are dreptul sa isi exprime parerea, deci sa nu imi dati cu ceva in cap pentru ce comentez aici.)

Nu am votat celelalte fotografii pentru ca, spre deosebire de a treia, nu s-au incadrat mai deloc in tema. Spre exemplu a doua fotografie in care s-a folosit zoomul, consider ca nu era necesar, iar poza mi se pare foarte simpla si monotona. Nici pic de culoare, decat o hartie ( sau ce e aia ) alba. Prima poza e foarte clara, insa, in tot ce ai surprins acolo, spirala nu apare decat la acele scari, sau mai bine spus balconul ala al scarilor ( sper ca nu ma insel, poate mai apare si in alta parte... ). Deci, in concluzie nu s-ar incadra exact in tema, insa claritatea si unghiul sunt bune.

Felicitari celor ce au participat si bafta in continuare guys hug.

#3
Spinning on that dizzy edge.: Dintre toate cele trei fotografii, aceasta-mi place cel mai mult. De claritate nu mă leg, în mare partea ea nu depinde de noi. Cred că faptul e că alb-negru i-a dat un aer mai special, a făcut-o să arate mai bine, cred că dacă era color nu m-ar fii atras atât de mult. Ca unghi nu ştiu dacă aş fii încercat un altul, poate să fii făcut şi una de jos, nu-mi pot da acum seama acum cum ar fii arătat - mai bine sau mai rău -, dar e destul de ok şi aşa. Nu mi se pare cine ştie ce spirală, însă să zicem că acele "două bucle" de acolo ar reprezenta spirala.

Unnamed.: Această fotografie m-a atras cel mai puţin. Poate nu i-am înţeles eu conceptul, m-am gândit la ea, privind-o, ca fiind ceva abstract, foaia aceea rulată aşezată lângă plasa de la geam poate-ar fii arătat mai bine, sau măcar altfel, pozată din alt unghi. Nu ştiu ce să zic, fotografia-n general nu-mi surâde.

Spirală.: Poza asta-mi place aproape cel mai mult, iar tema e foarte bine surprinsă. E uşor mişcată, ar fii trebuit să focalizezi - părerea mea - , dar mă atrage într-un mod deosebit. Îmi dă senzaţia că scările acelea nu se termină niciodată, mă duce cu gândul la univers, la infinit. Aberez, dar cam asta-mi "oferă" poza.

Votez ultima poză - Spirală -.
Felicitări participanţilor/participantelor !

#4
Votul meu merge catre Spirală.

Vreau sa te felicit pentru concept. E chiar o idee buna si chiar nu ma gandeam sa fie in concurs o fotografie de genul. In rest, cred ca putea fi un pic mai clara si luata din alt unghi, dar oricum e buna.
Btw, nu cred ca mai e nevoie de locul I si II din moment ce sunt doar 3 lucrari.
Bafta in continuare tuturor si felicitari lucrarii votate.
Cea mai reuşită semnătură.

#5
*Bump*

Vot,vot,vot! Mai aveţi puţin până închide Nya concursul!
[Imagine: sig3a.jpg]



#6
Câștigătoarea acestei ediții este Ang., cu lucrarea Spirală. Felicitări și lui Shuu și lui D. Danielle.

Ang, aștept să îmi trimiți mie sau lui Shuu tema următoarei ediții.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)