Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: POTM Ianuarie.
Christmas, don't be late.
0%
0 0%
Christmas
16.67%
1 16.67%
Fară titlu
0%
0 0%
Fară titlu 2
0%
0 0%
Christmas, I'll miss you.
83.33%
5 83.33%
Total 6 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

POTM Ianuarie - Vot.

#1
Am deschis topicul mai devreme fiindcă cu şcoala nu ştiu când mai intru.

Acestea fiind spuse, fotografiile sunt:

1. Christmas, don't be late.
2. Christmas
3. Fără titlu
4. Fără titlu 2
5. Christmas, I'll miss you.

START VOT!
Puteţi vota până pe 25 ianuarie inclusiv.

Baftă tuturor participanţilor!

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#2
1. Christmas, I'll miss you. -> Se vede clar ca ai un aparat bun si ca te pricepi. Pozele ar rtrebui sa transmita ceva, iar mie asta imi transmite fericire. Chiar am zambit cand am vazut-o, dar nu stiu de ce. Imi place foarte mult cum se vad luminile din brad... Absolut superb, ce sa mai zic.

2. Christmas -> Se vede poza acolo, dar nu imi dau seama cine esti sau daca persoana din poza e cea care a facut poza asta. Poza e draguta, dar am impresia ca e umblata prin "lume"[photoshop]. Daca nu e, aparatul si-a facut treaba. Imi place ca este clara, asta dandu-i o frumusete de nedescris. Cand pozele nu sunt prea clare sau au prea mult blur nu arata bine mai deloc. Era frumos daca se vedea tot scaunul sau deloc. Jumate din el da naspa acolo. Imi plac si acele lustre, sa le numesc asa... O poza frumoasa.

3. Christmas, don't be late. ->ai stricat poza... ai pus textul ala acolo, si el nu are ce cauta pe poza. Da naspa, se vede urat. Dar totusi poza ma atrage. Cer prea multe, stiu, dar vezi cum se vede ceara aceea. Prea luminoasa. Nu e vina ta, ci a aparatului...Imi place ca nu e modificata[ma insel?] si imi place si ideea abordata.


Asta este topul meu.
Bafta tuturor!
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#3
Pozele nu sunt asa bune, insa cateva mi-au atras atentia.
1. Christmas, I'll miss you -> pe langa celelalte nu e asa luminoasa si e mai simplista. Claritatea e buna si nu prea mi se pare ca se potriveste in intregime cu titlul, dar el nu conteaza. Primul lucru care iti sare in ochi (cel putin mie) este mosulica si apoi bomboanele. Bomboanele arata bine (la claritate), iar mosulica e simpatic. Bradul din spate da un anumit farmec al pozei.
2. Fără titlu 2 -> poza chiar imi place si ma gandeam: Nu dau si eu de o poza? Apoi apare aceasta poza in cale, desi e cam luminoasa si asta strica, mie mi se pare buna.
3. -
(trebuie neaparat top trei?)
Atunci (daca TREBUIE un top 3), aleg Fără titlu. Chiar nu imi placea la inceput, dar uitandu-ma atent la ea mi-am dat seama ca transmite un sentiment de caldura acele reflectii pe fulgii de nea din dreapta (primul fulg nu imi placea si nici acum nu mi se pare grozav ^-^).

Prima fotografie mie nu imi place deloc. Poate daca nu era scrisul ala era mai bine. Fontul si toate cele... >.>'''
Christmas -acea betala e... >< Prea trase de par culorile (nu zic ca-i modificata) si prea incarcata. Acea semnificatie nu este. Nu o vad. Chiar deloc. O punga de cadouri, multe globuri si o betea argintie (acum o sa ziceti ca si celelalte sunt la fel, da, dar aici cred -din perspectiva mea- ca se vede cel mai tare).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#4
Avem si luna asta parte de poze reusite se pare si de asemenea si de "critici". Selectia mea este urmatoarea, insa felicitari tuturor celorlalti participanti.

Locul 1 il ocupa Christmas, I'll miss you. Imi place mult cum se vede pomul in spate, desi cred ca ar fi mers putin mai luminata poza in sine, sa se vada exact delimitarea intre cadouri (?) si restul. Pomul insa atrage atentia si cum tu ai facut macro pe cadouri, ar fi trebuit ori sa schimbi unghiul ori sa faci ceva cu pomul ala sa nu mai atraga atentia.

Locul 2 il ocupa Fără titlu 2. Hmmm Mosul ala cu sfoara in mana zici ca vrea sa spanzure pe cineva. Anyway, poza in sine este draguta si aici chiar merge nuanta rosiatica, desi nici chiar asa de mult. Daca nu era asa de intensa era perfect. Unghiul nu il consider cel mai potrivit, mai ales ca nu imi dau seama daca beteala aceea este de la omul de zapada sau nu. Oricum, poza ca atare este bine facuta.

Locul 3 il ocupa Christmas, don't be late, desi nu imi place scrisul adaugat. Imi place insa ca este clara si imi place pozitionarea in poza. Lumanarile nu sunt in centru ceea ce e un mare plus, dar strica clemele roz...nu le vad rostul. Era mai bine fara ele, sau daca era pusa niste beteala pe crengute.


[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#5
1. Christmas don't be late: O sa incep cu faptul ca nu simt spiritul CRACIUNULUI in imaginea asta; 3 lumanari aprinse care sunt foarte prost focusate, floricele, niste crengute de brad, intr-un setting mult prea colorat care distrage de la punctul central al fotografiei. Textul ala nu are ce cauta acolo. Daca nu ai talent in PS, nu-ti edita imaginile.

2. Christmas: Imi place cum e decorat bradutul si faptul ca amestecul de rosu si auriu, atat de caracteristic sarbatorii in cauza, pur si simplu iese in evidenta. Pare o poza veche, de pe vremea bunicii. Atmosfera e calda, si elementele introduc un aer vintage, clasic. Imi place, se situeaza pe locul 1

3. Fara titlu: Focalizare incredibil de mediocra, fulgii de zapada sunt in ceata si imaginea pare facuta cu camera unui telefon. Daca asa e, fotografia se face cu un aparat. Nu ai, astepti pana cand poti sa iti iei unul, daca te pasioneaza. Daca nu e, oricum idea este foarte cliseica si nu ai un punct exact de centrare. Alegeti o decoratie, nu 3 deodata.

4. Fara titlu 2: Cromatica tinde putin prea mult spre rosu, ori te-ai jucat aiurea cu setarile aparatului ori ai umblat in PS si nu ai facut o treaba prea buna. Nu-mi place ca e unghiul inclinat; multi nu inteleg ca a inclina unghiul nu inseamna a face ceva diferit, ci doar a nu respecta regula tertilor a fotografiei. In schimb macar e ceva diferit, si imi place desi as schimba setting-ul bg-ului. Locul 3

5. Christmas, I'll miss you: Imi place ca ai pus omul de zapada si dulciurile in prim plan si ai lasat luminile bradutului sa straluceasca din fundal. Ce nu-mi place e ca nu stii exact unde sa te uiti in imagine, ori editezi fundalul si il faci mai blurry pentru o adancime si distantare mai placuta de focal. Ori schimbi unghiul si prinzi obiectele frontal. Locul 2

Si Aou, mai fa-ti verificari la oftalmolog, nu stiu unde vezi tu betea argintie, e aurie toata ziua. Iar voi marii comentatori, mai usor daca habar n-aveti principiile de baza a artei respective.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#6
*bump* nu mai votează niiimeni ?
Am prelungit perioada de votare.

xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#7
Îmi cer scuze pentru dublu-post dar trebuia să anunţ cumva asta.

Am primit o propunere de la DiZ
Citat:Din moment ce am vazut ca nu multi sunt tentati sa voteze la POTM, ma gandeam ca poate ar trebui sa lasi sa se faca votarea si prin poll si sa se adopte aceleasi reguli ca la FOTM. Adica, vot prin poll = 1 punct si vot prin comentariu = 3 puncte.

Cred că e foarte bine. Deci, prelungesc termenul de votare până pe 31 ianuarie şi adaug:
-vot prin poll=1 punct
-vot prin comentariu = 3 puncte
Deci nu se mai ia în considerare topul, fiecare fotografie votată în comentariu va primi 3 puncte.

IMPORTANT: Participanţii au voie să voteze, dar în cazul în care îşi vor vota propria fotografie vor fi descalificaţi.

Spor la votat!
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#8
Locul 1 - Christmas, I'll miss you. Imi plac prim plan-urile si asta este perfect. Calitatea fotografiei este buna si tot farmecul este dat de bradul care lumineaza in fundal.

Locul 2 - Christmas don't be late. Ce m-a facut sa aleg fotografia asta a fost simetria data de cele trei lumanari sau mai degraba, de cele trei flacari. Imi place ca ai reusit sa faci cumva ca rozul si verdele sa mearga asa bine impreuna.

Locul 3 - Fara titlu 2. Pe langa faptul ca ai incadrat bine subiectele, bicromia aia face totul mai interesant ( pe langa rosu eu mai vad si nuante de galben pe acolo ), dar cel mai placut lucru este senzatia de cald ce iti este oferita de fotografie.
Things i don't have:
-Money
-A f**k to give



#9
Stop vot

1. Christmas, don't be late. - Crazy.Fani - 9 puncte
2. Christmas - DiZ - 7 puncte
3. Fără titlu - Alicia. - 3 puncte
4. Fără titlu 2 - Derzy - 12 puncte
5. Christmas, I'll miss you. - Ang. - 20 puncte

O s-o rog pe Daria să aleagă tema pentru următoarea ediţie, fiindcă fotografia ei a ieşit pe locul al doilea şi fiindcă am câştigat de două ori consecutiv. Felicitări tuturor participanţilor şi mulţumim pentru voturi! :3

xoxo, Ang.


Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  POTM - Ianuarie. Ang. 8 3.927 27-12-2011, 09:26 PM
Ultimul răspuns: Addeh


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)