Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

POTM Aprilie - Vot

#1
Cu scuzele de rigoare şi promisiunea că voi prelungi perioada destinată votului până pe 2 mai, voiesc a începe votarea concursului "POTM - luna aprilie", ce are ca temă "Arhitectura"

Votul


În privinţa votului, vom proceda comform regulamentului din lunile trecute, astfel încât userii vor avea o idee generală în ce priveşte votul până la alcătuirea unui set de reguli stabil:
  • Alegerea a una, până la trei fotografii dintre cele prezente în cadrul acestei ediÅ£ii.
  • Argumentarea opiniei în aproximativ 3 rânduri.
  • Postarea singulară a votului unei anumite creaÅ£ii.
  • ÃŽn cazul în care un participant doreÅŸte să voteze, acesta nu îşi poate vota propria lucrare.

Reguli ce privesc votul


După cum am precizat şi la threadul de înscrieri, nu se admit:
  • Critica neconstructiva si negativa
  • Flamming, trolling si alte comportamente necivilizate care incalca Regulile Forumului.
  • Fotografiile postate într-un thread din cadrul Animezupului
  • Posturile/posturile editate/modificate

Fotografiile:
1.Confort si eleganta.
2.Unnamed I
3.Nothing else matters
4.Harsh Sky
5.Unnamed II
6.Gateway to heaven
7.Mutual
8.10 to 2

Încă o dată, perioada destinată votului este cuprinsă între 19 aprilie şi 02 mai.

Mult succes!
[Imagine: sig3a.jpg]



#2
Omg, e concurenta nu gluma! Sunt superbe pozele, imi plac toate. Nu voi vota, fiindca particip(chiar daca stiu ca se poate, dar nah-asta e, poate altcandva).
Succes tuturor!
(postez pentru a readuce la viata topicul, sa vada lumea si sa voteze)

#3
Votează cineva? Mai avem o săptămână.
[Imagine: sig3a.jpg]



#4
Well, sa vedem:

1)Comfort si eleganta.
Fotografia nu imi inspira nici comfortul si nici eleganta de care tu pomenesti. Cand ma uit la poza, am impresia ca imi sta in cap22 pentru ca ai fotografiat casa de aproape si de jos in sus in intentia de arata unele imperfectiuni ca rugina de pe gard sau de la fereastra. Micro, nu cred ca mergea in poza, dar ca macro si unghiul ales mai mergea. Si, nu imi place ca ai taiat portita pentru ca face poza incompleta.

2)Unnamed I
Imi place unghiul, mai ales ca in el a intrat si turnul ala. Dar sunt de parere ca daca ai fi luat de mai aproape, ar fi fost mai bine, zic din cauza cand dau poza la zoom arat mult realista si mai captivanta.

3)Nothing else matters
Poza ar fi fost reusita daca nu ar fi fost razele solare. Partea de jos a cladirii e si asa intunecata si cu umbra aia nu poti sa indentifici oamenii ce stau in preajma sau pe scari. Si, focusarea din centru in majoritatea cazurilor nu merge, la fel aici. Eu cred ca ar merge profilul cladirii, adica din parti, dar nu prea mult, doar putin sau existe o inclinatie spre.

4)Harsh Sky
Well, poza asta e mai buna decat prima, dar ai facut o greseala ca nu ai luat de mai jos, de la fundamentul cladirii si nu parea poza incarcata. In rest, mi se pare o poza reusita din cauza macro-ului si culorii albastre vie.

5)Unnamed II
O varianta simpla si sigura.^^ Poza e reusita, dar eu cred ca as opta pentru un macro pentru cladirea aia si nu trebuia sa figureze podul, mergea sa fie luat pe jumatate si nu tot de-a intregul.

6)Gateway to heaven
Am impresia ca ori noi sau tu nu am inteles tema. Pentru ca vad ca in fotagrafia ta copacii si cerul au rol important pe cand cladirea de parca nu ar fi, + e taiata si e in umbra. Daca vroiai copacii, semaforul si ce mai era acolo trebuia sa focusezi cladirea la micro si sa alegi un unghi putin mai din fata cladirii.

7)Mutual
In sfarsit, dau peste o poza unde nu e cladire >.<[ parca doar cladirile fac parte din arhitectura, ati uitat: de monumente, de garduri si de porti, etc]. Se vede ca ai editat poza ceva mai mult, pacat ca nu ai lasat ceva mai multe culori. Luminozitatea strica totul si face jumatate de bare de pe acoperi (?) sa dispare sau nu fie percepute + accentul prin care este facut de negrul concentrat de la geamuri exprima o oarecare dezechilibru intre culori si constructii.

8)10 to 2
Imi plac culoriile care persista in fotografie, dar cred ca trebuiai sa accentuezi prin macro partea cladirii unde se aflla ceasornicul, altfel ea pare incompleta din cauza taieturii si a cele 2 acoperisuri.Unghiul este destul de reusit ales.

Am ales:
1.10 to 2
2.Nothing else matters
3.Mutual
Serqet Hetyt^^
[Imagine: aaaakip.jpg]

#5
Voi prelungi concursul până pe 10 mai.
Vă rog, votaţi.
[Imagine: sig3a.jpg]



#6
Se pare că ceilalţi concurenţi au făcut o treabă minunată, dar nu pot vota pentru că particip. Totuşi abia aştept să văd cum va evolua concursul, sper că va mai vota cineva.

#7
*bump*
Vot, vot, vot!
[Imagine: sig3a.jpg]



#8
Inainte aveam asa multi oameni care votau, acum ca particip si eu o data, nimeni, frate 21

E asa greu sa alegeti o/ doua/ trei imagine/imagini si sa argumentati in cateva cuvinte de ce 2?
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#9
Aw, doamne, imi place sa comentez si sa votez, mai bine zis, dar de ce nu am trecut pe aici? O_O Chiar e pustiu, frate, sorry. Las' ca vin eu si fac treaba 19

Let's see :
I - 4.Harsh Sky
II - 7.Mutual
III - 5.Unnamed II


4.Harsh Sky - Poza si unghiul ales m-au impresionat foarte mult, de aceea aleg pe primul loc fotografia facuta de tine. Cladirile sunt foarte inalte, iar TU ai aratat ASTA prin unghiul ales de jos. Imi place ca se vede si cerul, si nimic mai mult, adica vreun nor sau mai stiu eu ce, caci deja poza e incarcata mai mult de jumatate cu cladirea, chair nu mai mergea nimic in plus acolo.

7.Mutual - Imi pare putin mai diferita de celelalte, insa m-a atras intr-un fel bun, de aceea am decis ca fotografia ta sa fie pe locul doi. Chiar imi exprima ceva 'mutual' , caci acolo este desenat un grafitti si... cretorul lui nu isi face aparitia. Probabil m-au impresionat si efectele facute ( alb-negru ) dar si unghiul ales, precum si acea bolta ce ai incadrat-o perfect.. Chiar daca nu ai aratat inaltimea cladirii, mi se pare ca are legatura cu tema.

5.Unnamed II - Inca o poza ce mi-a captata atentia si am ales sa o pun pe locul trei. Ador culorile si mai ales unghiul . Nu cred ca mergea sa pozezi de jos pentru ca nu se vedea cladirea ( care este in centrul atentiei ). Imi place zidul vechi si se potriveste perfect cu ce ai vrut sa pozezi. Poate fundalul ar fi fost mai bine daca era altul, insa, inteleg, nu puteai sa muti cladirea doar pentru a o fotografia xD Ma cam streseaza acel turn din dreapta ce se vede in departare... pe asta chiar il puteai taia din poza 106

Au mai fost lucrari ce mi-au captat atentia, insa nu am putut vota decat trei. Si ceilalti au facut o treaba buna si sper ca nu se supara nimeni pentru ce am decis eu sa aleg. Fie ca cel mai bun sa castige si bafta in continuare.

#10
Îmi cer scuze pentru întârziere, în primul rând. În al doilea rând îmi pare rău că au fost doar doi useri care au votat, dat fiind faptul că am prelungit durata de vot la o lună şi tema mi-a plăcut, dar şi că au fost destui participanţi şi lucrări foarte bune. Nu ştiu, o să încerc ca data viitoare să aleg o temă mai accesibilă, şi sper să fie mai mulţi care să voteze.

În altă ordine de idei, clasamentul este următorul, în funcţie de numărul de voturi:

1.Shuu - Mutual. 2 puncte
2.Nya. - Nothing else matters. 1 punct
2.Sayuuki - Harsh sky. 1 punct
2.Ang. - Unnamed II. 1 punct
2.Uberwald - 10 to 2. 1 punct
3.Auburn. - Gataway to Heaven. 0 puncte
3.Dragonz Eyez - Unnamed I. 0 puncte
3.Shiha. - Confort şi eleganţă. 0 puncte

Felicitări tuturor participanţilor! Încă o dată, mă bucur că au participat atât de mulţi de această dată, şi îmi pare rău că nu au votat mai mulţi, însă sper ca data viitoare lucrurile să fie mai echilibrate.

Dat fiind faptul că eu am câştigat, voi alege o temă şi sper să deschid threadul cât mai curând, ori eu, ori Alerim sau Nya. Vă aştept:3
[Imagine: sig3a.jpg]





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  POTM Aprilie - Vot Stormrage 4 3.543 16-05-2013, 03:37 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  POTM Aprilie - Intrari Stormrage 7 3.950 07-04-2013, 01:14 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  POTM - Aprilie + Mai - Votare tema Ang. 11 6.871 06-05-2012, 08:21 PM
Ultimul răspuns: Matt
  POTM Aprilie - Intrari Utlaning 13 6.984 19-04-2011, 08:01 PM
Ultimul răspuns: Utlaning


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)