Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Organizația-> înscriere [titlu provizoriu]

#1
Am decis să deschid și eu un mic topic aici. Desigur am și niște mici reguli. Cum a spus uber... e învălmășeală și NU se mai înțelege nimic.
Regulile vor fii spuse în momentul în care voi deschide topicul cu povestea, să vedem cine se înscrie și cine nu. Nu vă fie frică. Regulile sunt simple, pentru a înțelege omul ce se face în RPG.
Acum povestea....
_____________________

La fiecare colț de stradă există câte un criminal. Mereu trebuie să ai grijă pe unde mergi, cu cine vorbeștit, cum e comporți și neapărat... să ai o armă cu tine. Nu poți umbla pe "ici pe colo" cu mâinile goale. În L.A e ca și când ai striga în gura marea:" Vin-o! Fură de la mine. Viiolează-mă".
Suntem în 2012, iar guvernul nu a făcut nimic. Discursul președintelui, când este întrebat despre acești criminali, este același. De parcă și el ar fi urmărit... sau poate îi conduce?
Președintele s-a comportat ciudat în ultimii 2 ani, de aceea o organizație secretă a luat naștere. Nu este forba de FBI, CIA și alte prostii din lumea asta. Toate sunt nefolositoare.
Doctor B.[șeful] cum este el denumit de " angajați ", a deschis o mică școală unde oamenii sunt învățați să lupte, să mânuiască o armă, și toate cele. Dar e clar... nu oricine ar venii să bată la ușă și șa se înscrie în acest " program ". Nu!
Orfanii sunt adunați... colectați. Dar mai presus de toate: ÎNVĂȚAȚI!
Dar Organizația nu alege pe oricine...

-------------
Fisă:
Nume și prenume:
Vârstă: * peste 16 ani*
Sex:
Vechime:
-Specialitatepupicaceasta este o mică categorie specifică vechimii. Dacă persoana are peste 5 ani în organizație, trebuie specificată o specialitate. Oricare: lunetist, "caratist" etc etc.*
Istorioară~~: *o scurtă istorie a personajului*
Poza: *fără anime-uri.*
Caracterpupicce fel de persoana este...*


p.s: scuzați greșelile de tastare, nu sunt cu intenție. Orice nelămurire poate fii postată aici.
Revin și eu imediat cu fișa mea, să caut o poză...

---
Personajul meu:

Nume și prenume: Ryan Remar
Vârstă: 20
Sex: m.
Vechime: 3 ani
-Specialitate: -
Istorioară~~: A fost abandonat la naștere, fiind adoptat după 13 zile. Familia adoptivă s-a dovedit a fii nepotrivită. Bătăile nu lipseau. Ambii părinți cerea mult prea mult. I-a omorât cu un cuțit de bucătărie și a ascuns cadavrele în grădină. A fugit de acasă îndreptându-se, din Dakota, spre L.A. Nu totul a mers bine, până a apărut organizația.
Poza: Click
Caracter: Se enerveaza repede. Organizația nu îl trimite prea des în misiuni, din cauza temperamentului.


EDIT:împreună cu mine, dacă vom fii 5 persoane, voi deschide topicul cu povestea.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#2
Nume și prenume: Aurora Demers
Vârstă: 18 ani
Sex: f.
Vechime: 1 an
-Specialitate: -
Istorioară~~: Părinţii ei au murit într-un accident când ea avea 4 ani, de atunci a ajuns în grija unei matuşe care o cam întrecea cu alcoolul. A incercat să se pună singură pe picioare. La 16 ani vine în L.A. cu scopul de a-şi găsi un loc de muncă însaă intră în această organizaţie. A facut 2 ani gimnastică. [ de la 6 ani pana la 8 ani]
Poza: Aici
Caracter: calmaă prietenoasă, îşi apără prietenii mereu. Este încăpăţânată, uneori are prea mult tupeu.
[Imagine: h8v.gif]
 




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)