10-10-2011, 07:48 PM
Numele: S. Andreea.
Varsta: Treisprazece ani impliniti pe treisprazece iunie.
Anime preferat: NANA, Honey & Clover, Kaleido Star (?), Special A etc.
Personaje preferate: Kanou-san ^=^, Shiro - Marame Yonekuni (nu chiar) and... I don't know. Kanou-san it's number one!
Ce gen de mancare preferi? Etto... supa, salata de rosii, sarmalele, branza de bivolita cu cartofi prajiti (nu-s pretentioasa cu branza, dar sa nu fie sarata), maduva si... antricoate. De obicei mananc ca o vegetariana (inafara de sandvisuri).
Ce gen de muzica preferi? Rock de obice, piano & violin, muzica trista si... alte melodii din alte genuri de muzica.
Ce materie iti place? Romana, religia, putin istoria (Romaniei sau nu).
Ai prieten/a in sensul de iubit/a? Am toata viata inainte.
Cati ani are? -
Ce ochi are? -
Dar tu? Am niste ochi superbi! Ii ador! Sunt caprui si sunt minunati. ;;]
Va intelegeti bine? -
Cand v-ati intalnit? -
Va place acest forum? Eram innebunita dupa el, acum... ce pot spune, nu mai e asa de special si altele.
In ce clasa sunteti? A opta -data de la sase ani la scoala.
Cum ati dat de forum? Sasuke x Sakura fics. Oh, Sun! What I can say... I liked. Dupa aceea a urmat yaoi-ul si inca domina.
Sunteti mod , mod global,FFS sau un simplu user pe acest forum? De ceva timp m-am alaturat staffului de pe mangazup trep typesetter, dar faceam si traduceri la one-shoturile mele. Momentan m-am plictisit si am iesit, dar oricum... mai am "Two cup of coffee" cu care nu stiu ce sa fac. TT^TT It was beautiful -not manga, time allocated for typesetter and other stuffs.
Cate posturi aveti? O mie nu-stiu-cat patru -cu asta.
Cate ban-uri ati primit? Un semi-permanant, doua normale. Muuuult warn. *laughs*
Vrei sa fim prieteni? Oh, sure. Ar trebui sa fim toti cu fratii, deci...
I don't have a idea, dar stii... toti avem acelasi sange in noi si aceeasi carne.
Etto... daca nu te-as deranja si invers, ar fi bine, dar oricum nu sunt eu cu "Prieteni in sus, jos, stanga, posterior, dupa usa fara clanta -clasa noastra *inspiratie a la diva >.>*". Nu ma baga in seama.
Varsta: Treisprazece ani impliniti pe treisprazece iunie.
Anime preferat: NANA, Honey & Clover, Kaleido Star (?), Special A etc.
Personaje preferate: Kanou-san ^=^, Shiro - Marame Yonekuni (nu chiar) and... I don't know. Kanou-san it's number one!
Ce gen de mancare preferi? Etto... supa, salata de rosii, sarmalele, branza de bivolita cu cartofi prajiti (nu-s pretentioasa cu branza, dar sa nu fie sarata), maduva si... antricoate. De obicei mananc ca o vegetariana (inafara de sandvisuri).
Ce gen de muzica preferi? Rock de obice, piano & violin, muzica trista si... alte melodii din alte genuri de muzica.
Ce materie iti place? Romana, religia, putin istoria (Romaniei sau nu).
Ai prieten/a in sensul de iubit/a? Am toata viata inainte.
Cati ani are? -
Ce ochi are? -
Dar tu? Am niste ochi superbi! Ii ador! Sunt caprui si sunt minunati. ;;]
Va intelegeti bine? -
Cand v-ati intalnit? -
Va place acest forum? Eram innebunita dupa el, acum... ce pot spune, nu mai e asa de special si altele.
In ce clasa sunteti? A opta -data de la sase ani la scoala.
Cum ati dat de forum? Sasuke x Sakura fics. Oh, Sun! What I can say... I liked. Dupa aceea a urmat yaoi-ul si inca domina.
Sunteti mod , mod global,FFS sau un simplu user pe acest forum? De ceva timp m-am alaturat staffului de pe mangazup trep typesetter, dar faceam si traduceri la one-shoturile mele. Momentan m-am plictisit si am iesit, dar oricum... mai am "Two cup of coffee" cu care nu stiu ce sa fac. TT^TT It was beautiful -not manga, time allocated for typesetter and other stuffs.
Cate posturi aveti? O mie nu-stiu-cat patru -cu asta.
Cate ban-uri ati primit? Un semi-permanant, doua normale. Muuuult warn. *laughs*
Vrei sa fim prieteni? Oh, sure. Ar trebui sa fim toti cu fratii, deci...

"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2