Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Optimist sau pesimist ?

#1
Sunteţi o persoană optimistă sau pesimistă ?
Eu mă consider o persoană optimistă , nu disper şi nu fac crize în faţa unor probleme serioase.....cum ar fi situaţia politică din ţara mea....sper că totul e bine. Doar speranţa moare ultima.

Serket Hetyt ^^
[Imagine: aaaakip.jpg]

#2
Speranţa moare ultima, dar moare.

Dacă ar fi să mă ghidez după vreun citat atunci când vine vorba de otpimisim, sau după caz pesimism, atunci asta s-ar raporta la propoziţia de mai sus, duh 5 . Eu pot fi atât pesimistă cât şi optimistă. Adevărul este că depinde de caz, de gravitatea problemei şi aşa mai departe. De regulă, atunci când sunt implicate şi alte persoane în aceste probleme tind să devin oarecum pesimistă. Dar nu în cadrul extrem încât să încep să fac chiar aşa crize interminabile de depresie, lol. Nici chiar aşa. Însă tind , pur şi simplu, să cred că nu există o rezolvare. Şi speranţa, buff moare. Însă asta cred că se datorează realismului nu neapărat fenomenului de pesimism. I mean, Hello. Când eşti în faţa unei situaţii care pare pur şi simplu să nu aibă ieşire, cred că e normal să începi să crezi că da, chiar nu are ieşire. Câteodată speranţele's doare deşarte şi dădătoare de probleme [ asta dacă ar fi să mă întrebi pe mine ]. În situaţii extreme pur şi simplu sunt realistă.
Totuşi, atunci când sunt doar eu implicată şi conflictul, sau mă rog problema, pare să nu fie atât de gravă, sunt foarte optimistă. Doar să nu fie 'băgate' şi alte persoane că atunci încep să nu mai cred acelaşi lucru. E aiurea să îţi pese şi de alţii, că trebuie să fi cu ochii şi pe ei xD Asta când vine vorba de persoane apropiate, pur şi simplu nu poţi să visezi şi să ai speranţe pentru orice când ştii că , poate, siguranţa persoanelor la care ţii se poate zdruncina. Vorbim aici iar de cazuri extreme. Obviously that I dont give a damn on strangers, but still so xD

Enfin, cred că depinde de situaţie. Cel puţin aşa e la mine <3 nu's mereu optimistă sau mereu pesimistă. : )) it depends.

#3
Depinde. In general sunt o fire optimista sau cel putin asa ma consider, dar sunt si perioade in care sunt ( prea ) pesimista.
Consider ca persoanele apropiate tie te "tin in optimism" ca sa nu pici pe cealalta parte .
In momentele in care sunt optimista ajung foarte usor si la supraaprecieri de sine. Niciodata nu ma pot mentine intre pesimism si optimism, mereu ocilez de la una la alta. ( ca un grafic )
Cum zicea si Teh , sunt momente uneori cand cred ca nu exista nicio solutie si atunci cedez. In momentele alea vegetez pana ma aduce cineva din nou pe linia de plutire sau incerc ( nu prea reusesc ) sa imi revin singura.[posturi unite]
Depinde. In general sunt o fire optimista sau cel putin asa ma consider, dar sunt si perioade in care sunt ( prea ) pesimista.
Consider ca persoanele apropiate tie te "tin in optimism" ca sa nu pici pe cealalta parte .
In momentele in care sunt optimista ajung foarte usor si la supraaprecieri de sine. Niciodata nu ma pot mentine intre pesimism si optimism, mereu ocilez de la una la alta. ( ca un grafic )
Cum zicea si Teh , sunt momente uneori cand cred ca nu exista nicio solutie si atunci cedez. In momentele alea vegetez pana ma aduce cineva din nou pe linia de plutire sau incerc ( nu prea reusesc ) sa imi revin singura.
[Imagine: 1fw7j9.jpg]
it's not too late, it's never too late!

#4
Cel mai des sunt optimist şi uneori visez că o să se îndeplinească imposibilul. 21
Urăsc oamenii negativişti şi pesimişti. Deşi ei sunt buni la ce fac, tot pesimişti sunt. Să încerce şi ei să se creadă mai buni, să creadă că pot mai mult.
De cele mai multe ori, sunt optimist când vine vorba de teste şi cred că am făcut bine până când primesc testul 21 [ şi observ că nu totul e bine ] . Optimist am fost şi acum un an şi ceva când îmi plăcea o tipă din şcoală, pe care nu o cunoşteam. Am rămas optimist şi până la urmă am cunoscut-o [ eram extrem de fericit 8 ] . Optimist ţin minte că am fost şi atunci când vroiam să învăţ kickflipt şi nu îmi reuşea [ long time ago... ] .
En fin, mulţi spun că eu sper mult prea mult şi unele lucruri nu o să se întâmple. Pesimismul nu m-ar ajuta deloc şi dacă continui să sper poate visul mi se va îndeplini. Who knows? :d Cum se zicea: speranţa moare ultima :d
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#5
Ei bine ma consider o persoana optimista deoarece nu ma ingrijorez niciodata pentru ziua de maine.....insa am si momente cand sunt pesimista deobocei la problemele foarte seriose, dar in general ma consider destul de optimista
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

#6
off..... la mn e total diferit.
in fiecare seara cad intr-o depresie de tot ra***ul
sunt pesimista aproape in fiecare seara, dar nu intotdeauna

normal, sunt o fata foaaaaarte energica shi nebunatica, deci optimista

toata lumea ma stie k fata cuminte, shi totusi....in sinea mea ascund un ditamai dracusorul
viata e lunga si oamenii se schimba
Hope si-a lasat urma pe-aici...71
,,Lucrurile nu sunt bune sau rele în sine, gândirea noastră le face să fie astfel."- William Shakespeare
[Imagine: 6ru0k7.jpg]
Mai genial nici ca se putea. Multumesc muult mult de tot, Abyhug

#7
Foarte putine reply-uri...

Mda... Sunt o persoana in general optimista , adica foarte optimista in timpuri grele, dar cand batalia inceteaza sunt treptat din ce in ce mai pesimist si rau.... Dar optimistul din trecut impiedica accentuarea pesimismului dn prezent 3
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U

#8
sunt o fire optimista de cand ma stiu
si in situatiile din familie in care toti nu mai au nici o speranta eu vin si dau bufna acolo cu o gramada de idei si ridicandu-le moralul
sunt o fire inchise si rece si din cauza asta multa lume ma crede
pesimista la prima vedere si nimeni nu a reusit sa ma cunoasca
intradevar cum sunt eu nici macar parintii
ma rog nu este facut topicul pentru a vorbi de persoalitatea ascunsa din fiecare deci da eu sunt OPTIMISTA
recunosc ca firea rece este un "fond" pentru mine
in rest sunt foarte nebunatica parca mult prea mult
oricum imi place ca am reusit sa ascult mai multe opinii
si imi place faptul ca ai deschis acest topic

Ja Ne
Uita-te in sus...
Uita-te in jos...
Acum uita-te la mine...
Fac misto de tine!!! 10

#9
Dupa parerea mea, sunt couci-couça.
Nu pot zice ca-s una de-aia mega-opti' dar nici super pesimista.Ma consider o persoana echilibrata.

Desigur ca atunci cand se intampla ceva rau si parca nu mai exista cale de scapare deja ma gasiti in cel mai intunecat si indpartat colt posibil. 21 Ce pot zice?Cateodata cedez repede.

Insa, atunci cand iau un 10 sau primesc cadouri sau merg intr-o excursie in otra tara etc. etc... nu mai pot de fericire!Daca oamenii ar putea exploda din cauza bucuriei, as fi fost de mult moarta. 21

Insa, cand nu vine vorba de o inmormantare sau ceva de genu' ori "ai castigat 100 000 000 000 de $!" sau nu mai stiu eu ce, sunt normala. Smile
Depinde de situatie.
[center][Imagine: 40628691.png][/center]
[center]Sanq's Rx'u! ^^[/center]

#10
De curând mi-am dat seama că optimismul şi pesimismul nu sunt bune de nimic.Dacă-ţi faci griji degeaba fără să te gândeşti şi la lucrurile bune, este în van, şi viceversa.Optimismul şi pesimismul nu ajută la nimic.Ce rost are să crezi că totul va fi bine dacă nu pui în balanţă toate posibilitaţile, şi în sfârşit există posibilitatea de a te înşela ? De aceea, sunt de părere că realismul este un mod de gândire mult mai bun.Vezi lucrurile aşa cum sunt ele, cu toate bune şi rele.
Recunosc că în trecut, am fost adeptă a pesimismului, dar în ciuda acestui fapt, chiar mi se întâmpla ce presupuneam, de cele mai multe ori, ceea ce m-a făcut să cred că cel mai bine e să fii pesimist pentru a vedea lucrurile aşa cum trebuie.Eh, de când m-am mai documentat în legătură cu acest lucru, mi-am schimbat total părerea.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)