Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

One-shots :D

#1
Păi , să vedem . N-am mai scris niciodată un one-shot . Sper să fie bine . Este unul mai scurt , făcut în ore , când mai prindeam și eu puțin timp liber :)) .
Sper să vă placă . Aștept critici , dar nu prea dure =) , sunt sensibilă .
Greșeli cred că vor fi cu tonele .



Memories ( Amintiri )

Îmi lipsesc acele momente frumoase din copilăria mea . Mica baracă de lângă un sat părăsit și rătăcit în lumea singuratică de la țară , minuscula mea odaie , câmpul cel mereu înflorit .
Razele soarelui , inegale , îmi mângâiau chipul gingaș , și alb ca laptele . Părul de culoarea flăcării se revărsa liniștit pe umerii mei catifelați . Ochii îmi sclipeau la neputincoasa putere a soarele , de-abia răsărit , care reflecta în geam .
Acele momente minunate , din copilăria mea frumoasă au trecut , transformându-se într-un coșmar .
Gândurile mi-au fost alungate de o lumină puternică , care s-a arătat print-o crăpătură a tavanului , căci geamul era acoperit , bătut în cuie . Lumina se arătă din nou , însă , de această dată , era mai puternică , făcându-mi fața să sclipească asemenea cristalelor .
Picături cristaline de apă ce ciocneau de pereții exteriori ai barăcii , facând un zgomot destul de plăcut .
Tunetele răsunat puternic între cei patru pereți ai camerei , făcând podeaua cea rece să se zguduie . Lumânarea de pe biroul prăfuit și neatins se stinse în contactul acesteia cu o rafală de vânt agresivă . Rochia mea cea murdărită se mișca în aceiași direcție cu vântul , gâdilându-mi corpul gingaș la atingerile acesteia .
Mi-am tras picioarele la piept , stând ghemuită din cauza frigului . Genele mele care urmau o curbă conturată , se lipeau din când în când . Ochii mi-erau bucuclași , chicotind la văzul luminii puternice de pe cerul înnorat . Luna , altădată strălucitoare în toată splendețea cuvântului , acum este acoperită de norii sadici și înlocuită cu fulgere .
Așteptam ceva , dar ce așteptam ? Un sentiment de plăcere-mi trecu prin suflet când mi-am imaginat acea siluetă neagră , din umbră . Mi-am lipit pleoapele rafinate . Cearcănele , cauzate de nopțile nedormite , erau acum mai stridente .
Am ațipit ascultând glasul lupilor , care urlau înfometați , zgomotul asurzitor al tunetelor , și picăturile de ploaie spărgându-se de acoperișul putred .

Sper că vă place ... am dat tot ce am avut , mai bun , cred ? :)) .
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#2
neputincoasa - neputincioasă
ce ciocneau - se ciocneau
răsunat - răsunau
... făcând podeaua cea rece să se zguduie... - făcând podeaua rece să se zguduie. Dacă mai adaugi şi "cea" acolo e mai greoi de citit.
Rochia mea cea murdărită ... - Rochia mea, acum murdară (de exemplu). Aceeaşi chesti ca şi mai sus.
aceiași - aceeaşi.
Îmi place cum scrii, şi tu ştii asta, ţi-am mai spus. Ideea îmi place, regret că nu a fost mai lungă, sincer. Aş mai fi vrut ceva acţiune pe acolo.
Aştept şi alte lucrări Fluffeh. : x.
Baftă! *h u g *

#3
Dya - chan , cand ai spus in timpul orei ca vrei sa o postezi nu ma gandeam ca chiar o s - o faci . Ai avut cateva greseli , asta e . Ma bucur ca ai inteles din explicatiile mele ce inseamna un one - shots =]] sau macar asa a parut . Sper sa mai faci . E chiar frumoas acest one - shots , vezi ? Esti mai talentata decat mine , sa nu te mai aduc ca eu am " talent " - pe draku - iar tu nu . Cu cat scri mai mult cu atat o sa iti vezi si singura progresele . Stiu ca ar fi o pierdere de timp sa iti spun ca scrii cu Fond normal , ultima data ai zis ca nu vrei apoi era sa inceapa o cearta. =]]

Iti doresc ideei , scumpa mea deea. :P
Bye bye, my amor!
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)