Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oh no! Parintii m-au prins uitandu-ma la hentai

Pai eram eu asta vara ..si citeam o manga yaoi ..[XD] Si cum aveam eu castile la maxim ...am uitat complet de usa deschisa si de oglinda din hol care imi "spioneaza" monitoru'
Si cum era faza mai "interesanta" ...imi dau eu un pic castile jos si o aud pe mama cum ofteaza ....:"Omg..i hope si didn't see anything" ...si cum "miroseam" eu ceva ciudat m-am dus la mami in camera OSmile sa vad daca e calma si cum ajung eu acolo ma intreaba ea :
"Auzi ...dar la calculator ..la ce te uitai"
*Shit* "Citeam ceva..."
"Hai zi .."
*Vrei sa iti spun ca ma uitam la doi gay...care faceau mai mult decat manichiura...?* ....Bine inteles ca nu i-am zis asta ..
"pe bune citeam ceva...de ce?"
"Intrebam."
Am iesit ca fulgerul din camera ei si m-am dus sa imi "imbratisez" monitoru'.
TT^TT Cat pe ci sa ma prinda 15 dar de cred ca a vazut si ea la ce ma uitam dar voria sa fiu sincer 19
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de nemo-chii - 29-11-2009, 10:59 PM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ♥Belle-Chan♥ - 11-01-2010, 08:50 PM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ...:::Hana Arakida:::... - 07-03-2010, 04:16 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)