Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oh no! Parintii m-au prins uitandu-ma la hentai

Oh, mai! Deci povestile voastre sunt super tari!
Cateva chestii....
Once, citeam un fic yaoi si tocmai la partea aia mai siropoasa... vine tata si vrea sa vada scoru' de la un meci pe net.
Si-mi zice sa-mi las "lucru' " in bara. Eu.... na... zic ca nu.... ca nu pierd nimic daca-l inchid and stuf like this.
Se uita apoi la titlul din bara si noroc ca nu a mai incaput si partea cu yaoi si 16+ ca altfel eram.... eram....
Sau alta data, am pus pariu cu-n prieten ca rezist sa vad anime-ul Gravitation cap-coada intr-un singur week-end.
Si am castigat pariul dar... ma credeti sau nu... erau si ai mei in camera. But there is my good luck ca sunt pe laptop si pot sa-l tin aproape de mine cat sa nu vada nimeni.
Si ma intreaba mama in acea zi la pranz....
"La ce te uitai?"
Dar eu...
"La o telenovela... anime... cu o "fata"... draguta (yeah... sure..".)... care canta! Si "ea" (poooor Shuichi) are si un iubit... care... fumeaza si care... scrie pe laptop, ca si mine! Ce mult ma aseman cu anime-urile!"
Saraca mama.... avea o fata.... sa fiu mai atenta next time!

Răspunsuri în acest subiect
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de aoixtenshi - 10-03-2009, 08:57 PM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ♥Belle-Chan♥ - 11-01-2010, 08:50 PM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ...:::Hana Arakida:::... - 07-03-2010, 04:16 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)