23-10-2011, 12:59 PM
Mie mi s-a intamplat alta da maicamea nu s-a prins nici in ziua de azi ce e aia yaoi
[yei]
Ma uitam la un anime hardcore yaoi si vorbeam cu una pe mess si ma rog ce era in casuta aia de mess era numai despre respectivul anime si o gramada de chestii perverse. Intra mama in camera eu de colo da-i opreste animeul , inchide fereastra mess ,tot. Zice mama:
-Am nevoie la pc 2 minute. Da-te putin.
Se aseaza mama la pc si la care aia cu care vorbeam imi da buzz [da uitasem sa inchid messu] si spune:
'Ador animeul ala yaoi da am aflat acum de unu tot asa si are mai multa actiune intre uke si seme'
La care mama [eu eram moarta]:
-Ce zice asta? Ce e yaoi? Si ce uke , seme?
-Aaaa.. Un film de actiune stii chestii de alea japoneze de ale mele.
-M-ai cantit cu Japonia! Tu acolo ai sa te duci! Hai treci la pc ca nu-mi ami trebe.
Deci asta a fost penala ca in rest sunt f atenta sa nu fiu prinsa.

Ma uitam la un anime hardcore yaoi si vorbeam cu una pe mess si ma rog ce era in casuta aia de mess era numai despre respectivul anime si o gramada de chestii perverse. Intra mama in camera eu de colo da-i opreste animeul , inchide fereastra mess ,tot. Zice mama:
-Am nevoie la pc 2 minute. Da-te putin.
Se aseaza mama la pc si la care aia cu care vorbeam imi da buzz [da uitasem sa inchid messu] si spune:
'Ador animeul ala yaoi da am aflat acum de unu tot asa si are mai multa actiune intre uke si seme'
La care mama [eu eram moarta]:
-Ce zice asta? Ce e yaoi? Si ce uke , seme?
-Aaaa.. Un film de actiune stii chestii de alea japoneze de ale mele.
-M-ai cantit cu Japonia! Tu acolo ai sa te duci! Hai treci la pc ca nu-mi ami trebe.
Deci asta a fost penala ca in rest sunt f atenta sa nu fiu prinsa.