Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

P.S I love you

#1
Tam, tam,tam, tam ....Oh, my little puppy ^.^ Ce doooor nebun mi'a fost de voi, my angels . (Mdaa, inspiratia in exces dauneaza grav sanatati ) Buuun, eu ...adica moi a venit cu un nou ficulet (Uuu, ce cuvant sexy *.* ) Siiii, inca mai lucrez la celalalt, noormalll (Pun accent pe "l" ) And moi....(Prea multe limbi diferite, nene ) s'a gandit sa va aduca ceva nooou , okey , mu babies ? Okeee...Apropo, e SandS(you now what i'm talking about ) Oh, sa nu uit, micutilor : ]] (ce-mi place sa va alint ) Poate ca o sa vi se para ca personajul masculin (Sasuke) a dat ortu' popii, dar nu-i asa . El e viuu ! All right, cititi si comentati , my little puffies >.<

Disclaimer: Nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul Naruto (inafara de cele create de mine) care apartin lui Masashi Kishimoto. Si nu profit de pe urma acestor personaje/intamplari.



EDIT : CiteÅŸte REGULILE !
Capitol şters nu ai 40 de rânduri. Mai văd un singur capitol la ficul ăsta fără 40 de rânduri închid topicul.
Nu crede ca speranta moare ultima ! Nu'i adevarat , e doar o poveste, un basm cu sfarsit tragic, daca tu crezi ca viata e mereu roz! Da ochii cu realitatea, nu te mai minti singur ! ||I know you lov me, xoxo 4


#2
Wow.Ce superb ai descris!:xAm simtit suferinta Sakurei.Cat de greu trebuie sa ii fie.Descrierea este minunata numai la asta te-ai referit in acest prim capitol:viata Sakurei fara Sasuke(din cate am inteles in descrierea pe care ai facut-o despre Romeo al ei). Deci lasa-ma sa inteleg, Sakura acum scria in jurnal,nu? Sau scria o scrisoare. Asta e ceea ce nu am putut intelege.Astept sa aduci nextul caci m-ai facut foarte curioasa cu ce urmeaza sa se intample.Pacat ca nu ai 40 de randuri ,dar in concluzie e fain.
Bye si succes la next;)
[Imagine: anime_music.jpg]
I love my sys Hanako-chan , Abigail and ellamanu .Daca va luati de ele ati incurcato!X-(

#3
Regulament !
-

#4
Buna!...am trecut si eu si am observat ca ficul e nou... pot spune ca imi place...desi nu prea am aflat nimic..bine inteleg ca e doar prolog..si m-i se pare mie sau e scurt?nu am stat sa numar randurile ..desi cred ca sunt suficiente..poate mi sa parut mie fiindca nu am aflat multe...e bun ficul...astept sa vad ce se intampla...am vazut vreo 7 greseli de tastare: egosit=egoist; cant=cand; ssi=si; vror=vor; caantau=cantau;vi=vii; ata=atat;albaa=alba...cam astea... in orice caz..imi place...astep sa continui..poate maine te rog..vreau sa vad ce se intampla...e frumos doar ca si tu ai aceeasi manie ca si colega mea ..puneti multe puncte de suspensie...:)
Astept next-ul!!!
P.S Poate maine!:D:D




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)