04-02-2011, 08:08 PM
Eu cred ca toti aveti dreptate, in Death Note se spune ca au mai fost Shinigami in Tokyo, poate de asta L a stiut. El poate fi istet dar asta nu explica de ce anume el si-a dat seama. Parerea mea este ca...L si-a dat seama de ce se intampla deoarece existau prea multe coincidente. Kira trebuia sa aiba relatii in politie, de acea l-a suspectat prima oara, moartea detectivilor subliniaza aproprierea lui Kira de sediu de politie. Iar faptul ca Light o cunostea pe Misa, asa pur si simplu este cel mai important lucru. De unde s-o cunoasaca LIght daca nu este Kira?
Dar dupa toate cele intamplate L si-a dat seama ca Light este Kira deoarece s-a predat de buna voie in momentul in care a sechestrat-o pe Misa, si dorinta lui de-a ramane in ancheta dupa ce a fost prins Kira ( nu mai stiu cum il cheama, persoana care a fost Kira in timp ce el era prins de L).
Dar dupa toate cele intamplate L si-a dat seama ca Light este Kira deoarece s-a predat de buna voie in momentul in care a sechestrat-o pe Misa, si dorinta lui de-a ramane in ancheta dupa ce a fost prins Kira ( nu mai stiu cum il cheama, persoana care a fost Kira in timp ce el era prins de L).