Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Just ... Desene ?

#1
Ok , ok . Nu ştiu cât sunt de talentată , dar n-am mai desenat de mult , ceea ce este în dezavantajul meu . Aşa că , m-am reapucat de desenat .

http://i897.photobucket.com/albums/ac177...G0140A.jpg Este făcut în creion normal ... Şi nu este aşa de reuşit , dar totuşi , mi se părea greu 4 .

http://i897.photobucket.com/albums/ac177...G0142A.jpg Şi asta este tot în creion normal . Am mai conturat cu mov din lipsă de ocupaţie .

http://i897.photobucket.com/albums/ac177...G0145A.jpg Acesta este făcut ... azi , cu creion 5B . Prima oară .

Deci , cam atât pentru acum , o să mai revin . Aştept critici , sfaturi , orice , dar să nu fiţi prea duri . 4
Sper să vă placă , dar mai am mult până îmi intru în mână după pauza luată .
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#2
Hei , Junny - oppi !
Stiu cad de mult ai pus suflet in aceste desene , atat de fericita si extaziata erai cand mi le aratasei ; sau imaginatia mea imi joaca mai nou feste .
In realitate arata mult mai bine, ma bucur ca ai pus atata suflet in desene . Merita sa te fi murdarit pana la ' cot ' doar ca sa faci aceste 3 trei desene mititele . Ai multe desene pe foarte multe caiete, ar trebui sa mai postezi . Stii ca eu voi fi aici ca sa te sustin si sa iti spun sa mergi mai departe .
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#3
M-am intors :3 . Multumesc mult pentru comentarii, si ma bucur nespus ca va plac desenele mele. Sincera sa fiu, e o onoare pentru mine. <3
http://i897.photobucket.com/albums/ac177...G0158A.jpg Ah, scuze pentru claritatea impertinenta 2
http://i897.photobucket.com/albums/ac177...G0146B.jpg Este o pana care e desenata din cartea de Franceza 21
http://i897.photobucket.com/albums/ac177...G0147A.jpg Tot din carte 39
http://i897.photobucket.com/albums/ac177...G0153A.jpg

Sper sa va placa :3 .
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#4
5
CHIBII<3
Nu ma bag la comentat, tot ce pot spune e ca imi dau aceeasi senzatie pe care o transmite linia mainlor acelor chibi, receala.
Acum, frunza, e ...o aiureala totala. Pare o chestie cu zimti, nici decum o frunza. Valoratia e aceeasi peste tot, nimic deosebit, e pur si simplu livida.
Ar fi trebuit, in primul rand, sa adancesti acele despicaturi si sa-i dai o forma ceva mai puternica, sa-i dai mai multe detalii si sa faci o valoratie in degrade. Ar fi fost o frunza.
Modelul mi se pare chiar reusit, imi place, desii unele lucruri par carpe atarnate, asa ca voi prefera sa-mi las imaginatia sa zboare ca in ceva fix abstract ca sa pot spune ca-mi place.
Eu nu iubesc pe nimeni, dar e destul de dragut felul cum ai intins acel "L".
In fine, pace.
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#5
In realitate se vad mult mai bine .
Parca era cartea de muzica sau aia de engleza . Anyaway .
Desenele tale au fost mai reusite ca ale mele . La umbre mai ai de lucrat iar uneori ingrosi unde nu trebuie . Am vazut cam tot ce mi - ai putut arata si am vazut . . . sau a fost doar perceptia mea , ca ai propiul tau stil in a face chibi / anime . Iar atunci cand faci cum e in poza pare prea fortat . Cred ca ai folosit creonul ala 7 B . . . nu trebuie sa dai cu degetul sa para a umbra , astfel poti sa iti iesi din contur si sa strici un desen care chiar merita vazut .
Mai ai de lucrat . Si inca esti in aceal stadiu in care nu te rezumi la mai mult de ce iti poate ' mana ' .

Cand ai spus ca o sa mai postezi nu credeam ca o sa tii de cuvant , se pare ca in ultima vreme tot ma insel .
Iti doresc noroc si orcum o sa vad desenele de dinainte si o sa trebuiasca sa scriu critice mai constructive . Anyway . Ma bucur ca desenezi din placere dar daca faci ca si cu dansul o sa iti iasa si mai binele desenele , nu ca pana acum nu ti - ar iesi . Aduti aminte : rabdare , lasa creonul lin pe foaie , sa alunce , sa il lasi sa isi faca meseria , sa nu te distraga nimeni , inafara de mine , cand iti pui ' creativitatea ' pe o foaie .
Si . . . acea claritate le da pozelor un aer mai misterios si ghotic aici chiar mai nimerit :]]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)