Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O zi alaturi de echipa 7

#1
Deci e simpluuuuu.........adika de mult vroiam sa fac un fic sau topic ce asta212121...cu sub asta...
Tot ce trebuie sa facem e sa zike-m ce am face intr-o zi impreuna cu exhipa 7......daca nu intelegeti lasa-ti-mi un mesaj sa va las eu un exemplu...
Ja ne:bye::Bye:
[Imagine: 2gxo5c8.jpg]
I Love SasuSaku:X and:
-Mama4ei-kun :X
-Matusa:Sasuke ^^ Sakura xD
-Surorile:Ang. and Debby
-Verisoara:Haku Kiid

#2
Daca asi avea o zi cu echima sapte asi incerca sa-i unesc pe Sakura si pe Sasuke. Chiar daca multor persoane nu le place raspunsul meu ( nu mai sunt fani sasusaku deoarece s-au plictisit sa-i tot vada) eu il pun. Asa asi putea sa schimb tot ce s-a intamplat. Si acelasi lucru lasi incerca cu Hinata si Naruto. Iar lui Kakatsi ( nu-i stiu numele) i-asi arde cartea. Asta asi face.

#3
O zi cu echipa 7,pai in cazul meu ar fi cam asa:
Daca Sasuke ar fi asa de ignorant ca intotdeauna as incerca sa ma tin departe de el ca sa nu creada ca vezi doamne sunt mare fan si vreau autograf,pentru ca nu ma da in vant dupa el 4.As merge cu Sakura la cumparaturi si apoi poate i-as fac cinste lui Naruto cu un castron de ramen,daca ma roaga frumos frumos 15.Lui Kakashi i-as da masca jos,si as face o poza cu el ca sa o pun pe net sa vada si lumea in sfarsit o versiune netrucata a fetei misteriosului sensei 4.
Cam asta as face,nu prea multe pentru ca e doar o zi.
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa-ti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc.

#4
Wow o zi cu echipa 7 15 ...

Hmmm ... probabil ca la-s enerva pe Sasuke si pe Naruto, dupa la-s cobina pe Sasuke cu Sakura si pe Naruto cu Hinata xD . Probabil ca ma-s antrena cu Sasuke 15 [ desi nu-l prea suport 47 ] as manca cu Naruto si as face niste cumparaturi cu Sakura si ias schimba putin look-ul xD .

Pam-pam-pam ... Intelegi ?!


#5
hmm... o zi cu echpa 7... tentant. pai, uite ce as face eu...
as juca cu ei macao sau ceva... pe porunci19 si as trisa ca sa castig19
acum poruncile...21
-Sasuke: sarut`o pe Sakura pasional:X
-Sakura: trage`i lu Saskue o palma zdravana, de sa`i intorci capul24
-Naruto: hmm, recunoaste ca Sasuke e mai bun decat tine, si striga in gura mare: Lumee, lumee sunt un prost si Saskue e mai bun decat mine21

toti ar fi furiosi pe mine, si ar vrea sa mai jucam ca sa se razbune si ei pe mne, dar le`as spune ca trebuie sa plec si as disparea intr`un nor de fum...Smile

offf, Doamne, ce m`as mai distra21...as da orice pentru o astfel de zi19

#6
Umm, o zi cu echipa 7 pai sa vedem, las obliga pe Sasuke sa-i marturiseasca Sakurei ca o iubeste b-), l'a fel as face si cu Naruto si Hinata, lui Kakashi i'asi da masca jos, as citi din carticica lui
-as manca ramen cu Naruto
-m'as duce in misiuni cu ei
-i'asi taia aerul lui Sasuke, nu l'as mai lasa in pace 24

#7
O zi cu echipa sapte ? Hmmm 39
Pai i-a sa vedem cred ca in primul rand as vrea sa vad daca este adevarat faptul ca Sakura este o ipocrita si daca da as dezvata-o eu de toate ifosele 4 si daca nu probabil ca am fi prietene bune .
As incerca sa fiu cea mai buna prietena a lui Naruto pentru o zi insa cu mare grija ca sa nu inteleaga tampenii ...
As incerca sa-l enervez pe Sasuke ... pentru placerea mea personala 19 si apoi as incerca sa il fac sa vada adevarul sau macar situatia din punctul meu de vedere . I-as pune pe tava tot ce stiu despre viata lui din viitor si i-as da o sansa sa schimbe lucrurile facandu-l sa se poarte mai frumos cu prietenii lui .
I-as spune lui Kakashi cat il admir si as avea grija sa inteleaga cata nevoie are echipa de el . As incerca sa vad adevarul despre masca [ recunosc este foarte tentent ] si carticica aia idioata .
Restul zilei as incerca sa aflu mai multe despre personalitatile si viata lor si sa creez o legatura cat mai stransa intre ei 4

Pai cam atat ... daca as intra in contact cu celelalte personaje ar fi altceva insa daca e vorba numai de echipa sapte asta este tot ce as face intr-o zi urgent 4 :X

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!



#8
hm..hm...hm... păi, cu Sasuke as incerca să mă imprietenesc ( stiu, stiu : O.O ) , să il fac să fie mai deschis, poate mă invată Chidori ( : )) ) Si i-as da peste nas de cate ori incearcă să fie superior. Pe Sakura as faceo să-si deschidă ochii, să nu mai fie atat de bleagă sii...fricoasă? Incerc si să mă imprietenesc cu ea. Iar restul zilei m-as bate cu Naruto, m-as juca jocuri video cu el sii... I-as cere un autograf lui Kakashi :X :chuu: ooo !! si să nu uit. L-as pune pe Naruto să-mi facă cinste cu un ramen : ))
[Imagine: 1page-img1.jpg]
Ciumpy





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)