Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O sansa pentru viata!

#1
Va rog frumos sa ma iertati daca am deschis topicul unde nu trebuie, dar m-am tot uitat si nu am stiut unde sa-l pun decat aici, fiind ultima alternativa. Imi cer scuze daca am deschis unde nu trebuie!

Anyway, cum ma impresioneaza astfel de cazuri, am dat peste un topic si acest link:

http://clipedeinspiratie.ro/2010/11/22/o...prematuri/

Va rog sa nu ignorati! Nu e mult de citit. Mie, personal, mi-au dat lacrimile, pentru ca e urat (ca sa nu folosesc alte cuvinte) ceea ce se petrece in aceasta tarisoara care-i inca a noastra!
Nu trebuie decat un click pe a5a steluta si sa speram ca va putea sa porneasca de la un punct!
Daca se poate, dati link-ul mai departe. Un vot in plus conteaza!
Multumesc!
[Imagine: mboi6o.png]

#2
E frumos ca cineva incerca sa ajute niste suflete ce duc generatia mai departe. Imi pare rau ca nu am mai putut vota, perioada s-a inchis, dar poate intr-o zi o sa dau de aceasta fundatie si sa o fiu mandra ca cineva s-a sinchisit sa faca ceva, nu doar sa dea din gura, ci sa puna temelia vorbelor ei care ar fi putut fi mult mai explicite, si faca acele doua greseli care mi-au sarit in ochii, chiar daca nu m-au impresionat ce a zis ea, gandindu-ma la nenorociriile ce se intampla pe langa noi si le ignoram merita sa ne gandim la ce ne-a "promis".
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)