Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O pata de culoare intr-o lume incolora

#1
Doar niste simple peisaje monotone, prinse intr-un tablou mirific facute pur si simplu repede de o simpla si totusi neinteleasa fata.
http://img802.imageshack.us/img802/8544/dsc03407.jpg
http://img62.imageshack.us/img62/8584/dsc03751b.jpg
http://img812.imageshack.us/img812/9638/dsc03933h.jpg
http://img593.imageshack.us/img593/8570/dsc04046d.jpg
Sunt primele mele poze facute special pentru Animezup.
Sunt o incepatoare deci accept orice fel de critica, nu sunt genul sa ma supar repede.
Sper ca sunt pe placul tuturor.
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/

L, did you know Death Gods only eat apples??

#2
Comentez si eu chiar daca, la randul meu, sunt incepator.
1. Cred ca era mult mai bine din punct de vedere estetic daca incadrarea se facea de la linia arborilor in sus, pasunea aia fiindasa lipsita de viata, cu o culoare anosta, strica, cel putin in opinia mea, jumatate de fotografie.
2. Asta imi place mult, insa cred ca arata mai frumos fara atatia copii acolo. Adica, era mai bine sa fi prins doar unul cu sania in spate, incadrat fix pe mijlocul potecii.
3. Poate casuta aia era un punct mai bun de interes pentru focalizare.
4. Chiar astazi am facut o fotografie cu sarma ghimpata in prim plan, mie nu mi-a iesit asa bine, dar aici daca erau paralele cu linia de orizont ar fi fost perfect.

Inca odata, sunt incepator asa ca nu stiu ce relevanta au criticile mele 4
Things i don't have:
-Money
-A f**k to give



#3
Multumesc de comm, cu prima poza am vrut sa dau "gals" titlului "O pata de culoare (muntele cu zapada ) intr-o lume incolora(pasunea aia urata). Am adus alte noi poze sper ca la fel de bune.
http://img607.imageshack.us/img607/2079/dsc04048ge.jpg
http://img705.imageshack.us/img705/5730/dsc04120k.jpg
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/

L, did you know Death Gods only eat apples??

#4
heloo. Voi spune cateva cuvinte despre fiecare poza. Nu mult pentru ca vreau sa ma duc sa imi termin cartea 39..
Prima poza: E incetosata si de o calitate proasta. Contrastul e jalnic si nu ai nici un loc unde sa iti opresti privirea. In stanga sus pe cer este o bucatica de scris sau nu vad eu bine?
A doua poza: E mai buna. Peisajul este frumos si copiii dau un strop de dinamism imaginii. -cu toate ca mi-ar fi placut mai mult daca nu erau (ar fi exprimat ceva de genu "drum spre infinit" da stiu ca suna cam nebun 21 ), e bine si asa-. Mi se pare mie sau e putin miscata? 39 Ehh, poate e din cauza mea, dar asa o vad.
A treia poza: ar fi fost mai buna daca nu era acel copac in fata. Sincer nu vad nimic interesant la un copac. Pur si simplu ocupa poza degeaba. E primul lucru la care te uiti pentru ca e in fata si sincer nu e prea placut.
A patra poza: poate nu am eu imaginatia necesara, dar mai exact, ce ai vrut sa pozezi? Sarma ghimpata? La inceput am crezut ca ai vrut sa "prinzi" biserica\manastirea sau ce-o fi aia. Cum am spus, poate nu am eu imaginatia necesara 106.
A cincea poza: imi place cum ai prins cerul. Dar jumatatea aia de pom care intra in poza deranjeaza. Si mai deranjeaza si faptul ca cellalti pomii si casele -parca am vazut si niste case 39- sunt cam incetosate.
Ultima poza: firul acela de electricitate si stalpul deranjeaza -si bucatile de pom si tot ce nu e cer 29-. Poza e incetosata -ai miscat-o nu?- si nu exprima nimic.
Un mic sfat, fa mai multe poze la acelasi lucru\obiect\om sau ce vrei tu sa pozezi, din unghiuri diferite si alege-o pe cea mai buna. -nu am zis nimic despre unghiuri, care apropo nu sunt prea grozave dar nu ma mai intorc la fiecare poza sa spun ce si cum..-.
Cam atat, mult succes in continuare si spor la fotografii cat mai bune!
:bye:
[Imagine: YWk6O.jpg]

#5
Hello! Am adus niste poze, sper ca am mai evoluat 42. Accept orice fel de critica.
http://sta.sh/#/dkjark1vr86
http://sta.sh/#/d13i0zetkv1y- cutulica al meu, editata
http://sta.sh/#/dnt823t581c
http://sta.sh/#/d101gbnqxsuc
http://sta.sh/#/diuzgs1f0g7
Salutare. Am adus ceva mai nout asa, inainte sa vina din nou friguuu. Sper sa va placa.
1. http://sta.sh/#/doeymbb1tjn -naturala.
2. http://sta.sh/#/d21daalso84 -putin editata.
3. http://sta.sh/#/d1udmw6qtmqw -sper ca nu am stricat poza cu edit.
4. http://sta.sh/#/dgwu3jcoi37 -idem 3.
Salutare, am venit cu "forte" proaspete si inghetate bocna. Sper sa va placa!
http://sta.sh/#/d2bt7s5ai0l1
http://sta.sh/#/d2d3zgvvt72v
http://sta.sh/#/dqno39ijgus
http://sta.sh/#/d241ajbhs7im
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/

L, did you know Death Gods only eat apples??

#6
Daca tot nu se incumeta nimeni sa treaca si pe la tine, trec eu. Vad daca am timp sa le termin pe toate acum, daca nu dau edit cand vin de la scoala.

1: imi place -deobicei imi plac peisajele montane, ma rog-, doar ca unghiul nu avantajeaza prea mult. Contrastul putea fi marit si arata cat de cat mai bine.
2: catelusul 8. Imi place cum ai editat-o, il pune pe micut in evidenta. Cred ca e cea mai buna poza a ta de pana acum. Bravo!
3: si asta e ..? Nu inteleg nimic din ea, dar cred ca e undeva in oras, facuta din miscare. 39 Pozele nu se fac din masina -poate doar daca ai un aparat profesional care sa te ajute, dar nici atunci nu cred ca ies prea bine-, unghiul nu iese bine niciodata si deobicei pozele sunt miscate.
4: o fata, care tine in mana o ...-la naiba ca stiam cum se cheama, mi-am taiat degetele in una ieri 24. Ma rog, cum am spus, am facut si eu poze la una, un dezavantaj urias dupa parerea mea, este ca nu poti folosi blitul, pentru ca nu ar mai straluci, de aceea poza e de o calitate scazuta. scrisul nu prea avea ce cauta acolo.
5: dragut peisaj. Pacat ca e putin miscata, altfel ar fi aratat foarte bine. Contrastul putea fi marit.
6: nu-mi place unghiul, pomul nu e pus in evidenta si nu exista nici un "personaj principal".
7: Soarele e prea puternic si arata rau. Nu inteleg daca tu voiai sa scoti in evidenta soarele sau pomul. Dar oricare ar fi varianta, nu ti-a iesit prea bine.
8: mm, ai stricat putin poza. Daca pozele anterioare aveau nevoie de un contrast mai mare, aceasta il are prea mare. Incearca sa nu mai misti pozele.
9: La fel ca cea de mai sus. + de asta efectul sepia nu ajuta deloc, ba chiar strica.
10: Cred ca tu voiai sa evidentiezi gheata de pe creanga -sau creanga?-. Unghiul nu te ajuta, partea din fata e neclara.
Ultimele 3: e aceeasi idee ca poza numarul 10. Toate sunt la fel. Mie mi se par niste poze facute la nimereala -fara suparare-. Incearca sa te concentrezi pe un subiect, sa il pozezi din unghiuri diferite, apoi sa selectezi 1-2 poze reusite. 3
Cam atat, nu te descuraja si exerseaza.
Bafta pupic
EDIT: am uitat sa te intreb. Ce aparat folosesti? Majoritatea pozelor mi se par de o calitate destul de scazuta, asa ca eram curioasa.
[Imagine: YWk6O.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ganduri si sentimente... intr-o fotografie Ada 1 2.518 19-09-2011, 12:09 AM
Ultimul răspuns: CyBeR


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)