Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O noua criza ?..

#1
Am citit printre ziare azi..ca va lovi o noua criza intreaga lume si cica asta se va intampla in 2012..voi ce credeti ? o_o Oare va supravietui romania unei noi crize?

[center] Sometimes Time Just Wont Repair Things..[/center]


#2
Parca in 2012 era Sfarsitul Lumii nu Criza Mondiala Nr. 2 :]]. Se vede ca trecem de la un subiect la altul fara sa gandim [asta referindu-ma la cei care imprastie chestile astea prin presa/tv/reviste etc.] Parca ieri scria pe nustiu unde ca azi va trebui sa fie un cutremur de 7G, care va lovi Bucurestiul si il va rade de pe fata pamantului =]], penala faza.

Redevenind seriosi, deci, noi suntem deja intr-o Criza Mondiala, deci nu cred ca va veni o alta in 2012 ci ca se ve prelungi cea din prezent >.> Am vazut cu toti ce s-a intamplat in Greci, Atena, cu toate acele proteste si manifestari ale poporului, ar trebui sa facem si noi ca Egiptul ;P Sa ne punem drepturile in fata si sa zicem: ,, Nu va mai cumparati voi BMW-uri si Bling Blizuri si puneti pe masa de mancare pentru popor!'' Acum fiind seriosi, criza asta este decand a venit, stiti voi cine, la presedentie, deci avem pe cine da vina ;P.

Daca criza asta cu numarul 2 ne va lovi iarasi asta este ;| Atata timp cat avem macar ce manca este bine, traim de pe o zi pe alta dar totusi traim, dar o sa vina si zile mai bune in care vom rade si ne vom bucura ^.^
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#3
Tu da, tu te vei bucura nu vei avea dreaba..dar parintii tai care nu vor avea zile dormite ca sa aiba ce sa-ti puna pe masa nu cred ca va fii asa de usor..

[center] Sometimes Time Just Wont Repair Things..[/center]


#4
Mai, nu zic de asta >.< Mama nu lucreaza la stat, nu sunt taieri din salari, are un job stabil, adica in astia 2 ani in care lucreaza unde lucreaza :]] nu ii s-a taiat salariul, si nu ma laud, si nu c anu am nici o treaba, ca ma freaca si pe mine ca pensionari nu au indeajunsa pensie si asa mai de parte. nu sunt o persoana rea sa sti ;] daca asta a fost concluzia ta...A fost doar o parere -.-''
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#5
hmm o noua criza, de ce nu ma mira, adica criza actuala nici nu sa terminat si deja incepe alta, hmm o fi un fel de ''sezonu 2'' 21
oricum nu degeaba pleaca lumea din romania, aici se traieste destul de greu, iar in tarile straina este traiu mult mai bun decat aici. Dar vor trece si crizele si se vor termina cu chestiile astea, trecem prin diverse perioade ca si starile de spirit: uneori sunem deprimati alteori suntem fericiti, lafel si aici : au fost perioade in care toata lumea a avut si perioade in care nici bani de o paine nu sunt in casa...nu avem cum sa schimbam nimic, mai bine infruntam totul, va trece si criza va trece tot 3

#6


Citat:noi suntem deja intr-o Criza Mondiala, deci nu cred ca va veni o alta in 2012 ci ca se ve prelungi cea din prezent >.>
nu cred ca ai formulat cum trebuie. Criza se prelungeste, dar nu la fel de 'usoara' ca sa zic. Se adanceste ceea ce nu e tocmai roz pentru Romania. Si nici pentru alte tari.



Citat:Acum fiind seriosi, criza asta este decand a venit, stiti voi cine, la presedentie, deci avem pe cine da vina ;P.
Nu chiar. E ultimul mandat a lui Basescu, dar pe timpul lui Taliceanu ca si prim-ministru, nu am murit de foame si chiar am dus-o bine si financiar. Pana la urma toti sunt bagati intr-o oala si nici unul nu e mai 'treaz' decat ceilalti.




[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#7
Serios, o noua criza? In contextul actualei crize, o noua criza e subiect de dezbatere 21?
Iti spun eu, criza asta, nu iesim din ea repede. Ne ducem la fund. Toata omenirea. Romania included. Poate China si Rusia mai greu tho.

Si ♣Ann♣ draga, scuze, vroiam sa zic, user ♣Ann♣, nu te mai lua de posturile altor useri. Daca nu intelegi ce vrea sa zica, nu inseamna ca nu are o logica pe care ceilalti s-ar putea s-o inteleaga. Criza nu se va incheia, deci Zăpă are perfecta dreptate cand spune ca actuala criza se va prelungi, a formulat, ghici cum, exact asa cum trebuie.
Si, in plus, da, in 2012 era sfarsitul lumii. Ce are asta cu criza, asa cum a spus si Zăpă. S-o adanci in 2011, 2012, 2013, dar toata lumea accentueaza 2012 din cauza fazei cu sfarsitul lumii.
Si da, schimbi ceva cu pancartele, dar nu ii vorbi lui Zăpă de Grecia, toata lumea stie ca grecii sunt lenesi si ca protesteaza pentru ca vor sa lucreze vara patru ore pe zi vara si in celalalte trei anotimpuri sa doarma. Normal ca cu pancarte nu rezolvi asa ceva. Dar sa nu uitam de Libia, unde America s-a bagat pentru ca Libia are petrol, but this aside, s-au ridicat, they kicked the old bitch off his thorne, right, right?

Okay, dar la ultimul punct nu sunt de acord. Criza asta e MONDIALA. Nu e Basescu de vina pentru ea. Atata doar ca nu e suficient de destept sa treaca prin atatea. Va dati seama ca atunci cand a fost ales presedinte nu credea ca o sa trebuiasca sa suporte o criza mondiala in mandatul lui. Cred ca are dreptul sa fie freaked out. Ganditi-va, Iliescu nu a trecut printr-o criza mondiala, si gata nimeni nu zice nimic rau de el, desi este un socialist. Dar na, stiti voi cum e cu poporul, panem et circenses (uh, vroiam sa zic asta 21 ).

Deci, dupa cum poti observa, nu e prea placut sa-ti ia cineva postul la puricat in mod absolut inutil de altfel. In fine.

In orice caz, e clar ca pe toti ne depaseste subiectul 'criza'. So, daca e vreun student la ASE pe aici, enlighten us 21.
[Imagine: iK6og.jpg]

#8
ce probleme existentiale discuta copiii din ziua de azi. Eu unul zic in primul rand sa invatati sa scrieti corect gramatical si in al doilea rand lasati subiectele acestea pentru mai tarziu cand le intelegeti si le analizati mai bine.
QUOD ME NON NECAT ME FORTIOREM FACIT

#9
Panzer nu te mai lua de alti useri ca se te dai tu destpet, daca nu vrei sa-ti dai cu parerea mai bine nu posta o_o

[center] Sometimes Time Just Wont Repair Things..[/center]


#10
ano, nu e prea multa drama pentru o "criza" ? o.O

Nu sunt din Romania, dar m-am nascut si traiesc intr-o tara care tot timpul e intr-o criza. Daca nu e mondiala e nationala -.-... daca nu e sociala e politica >.<. Zicea guvernul anul trecut 39 ca peste putin timp vom trai mai bine, dar defapt nu se intampla nimic si doar se formeaza monopoluri la toate institutile din tara si asta face criza si mai acuta decat e 22.

Nu stiu de ce, dar criza mondiala ar putea fi legata de inflatie [probabil] sau ceva legat de bursa de valori 39.

Vorba lui Panzer, nu cred ca tema e pe masura persoanelor mici de pe zup care nu au idee in ce consta economia si nu stiu cum sa defineasca in limbaj economic notiunea de "criza".
[Imagine: aaaakip.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)