Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O nelamurire xD

#1
Hi lumee ^.^! Am o intrebare , hmm , mai mult o nelamurire . Deci Uchiha Madara a creat Akatsuki si cum se face ca Tobi era nou in Akatsuki ?! Adica , sunt aceeasi persoana 22 . Imi explica si mie cineva , poate am inteles eu gresit XD . Chiar sunt curioasa O.o . :bye:
[Imagine: KRJ____Alois_and_Ciel_Icon_Set_by_u_sagi.gif]


Alois and Ciel <33

#2
Deci : Tobi este Madara Uchiha deghizat. În perioada cât a sat la Akatsuki numai Pein, Konan și Itachi Uchiha știau cine este cu adevărat. În scopul de a ține ascunssă propria identitate, Madara purta masca aceia și se ascundea sub un al nume, altă personalitate and so on...El a creat organizație pentru scopurile pe care probabil le știi apoi și-a creat identitatea Tobi sub care se arăta în fața celorlalți în timp ce dădea ordine lui Pein pentru a le transmite celorlalți membrii ai organizației. Hope it helped.
-

#3
Mersi , m-ai lamurit ^^. Chestiile cum ca Tobi e Madara le stiam ... ma ajutat sa inteleg asta : "În perioada cât a sat la Akatsuki numai Pein, Konan și Itachi Uchiha știau cine este cu adevărat" . Mersi din nou pupic :bye:
[Imagine: KRJ____Alois_and_Ciel_Icon_Set_by_u_sagi.gif]


Alois and Ciel <33



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  dezbatere / nelamurire. Flash 1 2.463 21-10-2008, 09:02 PM
Ultimul răspuns: Amy8D
  nelamurire...neaparat Sakura_and_me 1 2.610 18-01-2008, 12:30 AM
Ultimul răspuns: Lye
  Am si eu o nelamurire! Antharas King 1 3.304 01-07-2007, 03:14 PM
Ultimul răspuns: Flaw


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)