Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O cerere expresa

#1
M-am gândit mult timp, înaite să scriu aceste rânduri şi m-am razgândit de tot atâtea ori, dar în final mi-am luat inima în dinti şi am pus aceste cuvinte pe coala de word.
Nu vreau să mă întrebati de motivele ce m-au determinat la a deschide acest topic şi a spune aceste lucruri. Nu contează ceea ce mi s-a întâmplat. Totul este de ordin personal şi nu are nimic de-a face cu acest forum sau comunitatea din cadrul lui.
Vreau să mă retrag definitiv de pe acest forum – decizia este în întregime a mea şi este irevocabilă, adică nu mai fac niciun compromis pentru nimeni.
Nu începeti un scandal pe acest topic şi nici nu încercati să mă faceti să-mi schimb parerea. Nici aici, nici pe mess.
Cei care se ştiu pe lista mea şi fac parte şi din această comunitate şi vor să rupă legatura cu mine, sunt liberi s-o facă. Îi voi întelege şi le voi respecta hotarârea luată.
Închideti acest topic pentru a nu se porni un scandal, însă am o mare rugaminte : ştergeti-mi orice urmă, ca şi când nu m-aş fi înscris niciodată pe acest forum.

Fie că ati citit sau nu, fie că ati ascultat sau nu, eu tot vă multumesc.
[Imagine: shaiyalight.png]

#2
Mina am ceva de spus...39 as folosi trompeta pentru a atrage atentia, dar mi-e mila de voi si de geamurile voastre 21. Oricum dupa cum v-ati dat seama daca postez in acest topic are legatura cu arashi, amica noastra draga nu se mai retrage. in concluzie sa o reprimim cu bratele deschise hug si din nou welcome pe animezup.
[Imagine: Untitled-1.png]

#3
Ma bucur foarte mult ca Arashi nu se mai retrage. Am tras o sperietura pe cinste. Welcome din nou smile




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)