Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nu merge în stânga, e diferit.

Rezerv aici un locÅŸor ca sa pot comenta dupa ce citesc, nu vreau sa mi-o ia careva inainte. So... dau un edit dupa :*

Edit: Asa, deci am citit. pana acum nu am un personaj favorit, dar pot spune ca Aimee imi cam face cu ochiul xD cred ca prin unele locuri ar mai emrge putina descriere, in rest mi-a placut mult. Vrei sa fiu sincera? E primul fic yuri citit de mine ;)) Acum nu stiu daca il faci +18 sau... +16, ar fi bine sa ma anunti si pe mine, chiar daca ai mai spus, sunt ametita si nu citesc intotdeauna comentariile ;))
In fine, Abby e un nume dragut, chiar l-ai ales bine, dar personalitatea ei mi se pare, pff, nu stiu, cred ca e o tipa foarte bogata, plina cu fite, sau poate doar ea vrea sa fie pe primul loc si nimeni altcineva :-??
Ciudata partea cu sarutul. Adica pana si regizorul voia ca doua fete sa se sarute?? tare ! xD So, tot ce pot spune e ca astept urmatorul capitol ^^
Bafta >:D<

Răspunsuri în acest subiect
Nu merge în stânga, e diferit. - de Lust. - 12-03-2011, 10:50 PM
RE: Nu merge în stânga, e diferit. - de Rain - 17-03-2011, 07:30 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  A fi diferit, nu inseamna a fi ciudat Anna 20 12.166 16-10-2011, 05:59 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Stând în ploaie Better Off Alone 11 5.873 27-08-2010, 10:56 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Chiar daca esti vedeta nu esti diferit/a de ceilalti[Naruto Fic] Who said i have to be normal 11 11.015 04-08-2009, 08:22 PM
Ultimul răspuns: Who said i have to be normal

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)