Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

No easy to life

#1
Primul meu fic do fiti blanzi:D

Capitolul I


-Hey tu vino aici! Unde ai fost??
Mama lui Herion incepe sa tipe,el satul de certurile si scandalurile din familie iese imediat pe usa noaptea venind se adaposteste intr-o scara de bloc si se culca.
-Teai saturat nu?? Se aude o voce
-Cine esti si ce vrei ??!
-Am exact ceea ce iti trebuie vino cu mine.
Herion deja satul de viata lui il urma pe necunoscut care il duse intr-un loc plin de omaeni ,pusti femei si tot ce si-ar putea dori un adolescent.
Hey ce e aici?
Nimeni nui raspunse toti plecasera ramanese din nou singur alaturi de necunoscut care ia dat un joint.Herion stiind la ce se expune a vrut sa se intoarca acasa dar stiind ca nu il astepta nimeni cu placere a preferat sa fumeze.
A doua zi se trezi in acceasi scara de bloc in care adormise.Tocmai avuse un vis foarte straniu.
-Fiule nuuuu!!! Striga mama lui Herion
-Ce sa intamplat,ma vrei inapoi??
-Nu casa a luat foc ,tatal tau e mort.
Heiron pleaca derutat nestiind unde, merge fara sa se uite. Acum ca nu mai avea un acoperis mama lui nu-l accepta si ramasese cu putini bani incepe lupta lui pentru supravietuire.
Urmatoarele saptamani se adaposteste la colegi si traieste din bani ramasi dar nu mai avea ce face atunci se intalneste cu om care ii putea face rost de bani.
-Hey sunt LCD vino cu mine.
Heiron neavand ce sa faca sad us sperand ca isi va putea continua viata.
-Iti pot oferi bani si un adapost daca poti face cateva service pentru mine.
-Ce vrei sa fac? Spuse disperat Herion
-Trebui sa duci un pachet la aceasta adresa.
-Ce este in pachet??Nu vreau sa risc!
LCD ii arunca niste bani atunci Herion pleca imediat spre adresa.Ajungesera intr-un loc foarte asemanator cu cel din visul lui. Lasa pachetul si pleaca.Multumit de bani pe care ii luase ,vazand ca incepe sa isi revina facea asta tot mai des lasanduse de scoala.Dupa ce isi revenise cu bani si se descurca se duse la LCD.
-Hey mersi dar nu mai pot sa lucrez pentru tine.
-Cum asa?Te-am ridicat din pamant si acum imi intorci spatele?!
-Scuze trebuie sa plec.
-Stai am spus!Atunci LCD ii da un pumn si il lasa pe jos.
Herion se trezi a doua zi legat la adresa care livrase primul pachet.Incepuse sa ceara ajutor dar nimeni nu-l asculta toti au dat in el pana a lesinat apoi la-u aruncat in strada.Fara alocatie sau alte venituri se refugiaza din nou in scara blocului unde da de niste prieteni buni din copilarie.
-Salut si voi pe aici?
-Toti se uita la el apoi il bat si ii ia pana si hainele.
Dadandusi seama Herion ca nu exista ceva pentru care sa traiasca sa gandit imediat la sinucidere dar atunci
-Hey tu uite aici!Si necunoscutul ii arunca un joint.
Atunci Herion ne mai stiind ce vrea incepe sa fumeze si recapatundusi increderea in el a doua zi iese din nou si incearca sa faca bani. “Fumase heroina dar nu-l interesa era un simplu drog mai mult deatat nici ca stia.”

Fraza pusa in ghilimele este un vers din nimeni altu.
Capitolul 2 in curand!
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#2
Capitolul II
Intorcanduse din nou si incercand sa faca rost de bani Herion umbla pe la toate cunostintele dar nu reuseste sa faca nimic si deodata il iau niste dureri ingrozitoare.Atunci aer neaparata nevoie de bani si se reintoarce la LCD.
-Te rog trebuie sa ma ajuti!
-Te-ai intors.Ok dar o sa lucrezi pe gratis.
-Ce??Am nevoie de bani?!
-O sa-ti dau doar de ce ai tu nevoie.
Heiron intra in afceri cunoaste cat mai multa lume obtine si alte slujbe avand din ce in ce mai multi bani,reusind sa traiasca sa-si ia doza la timp.Intro-o seara are un alt vis de data asta dierit de cele anterioare.Se vedea cu viata normal care nu a avuto niciodata dar dintr-un colt al vechi lui case se aude vocea aceluiasi necunoscut.
-Esti multumit??Ai tot ce vrei!
-Da!Cine esti?
-Fi atent!
Dintr-o data Herion se trezeste brusc doze lui de zi cu zi nu mai era sufficienta a trecut la injecti .
La un timp sa gandit sa se duca la dezintocxicare dar daca facea asta risca sa faca puscarie de ceea ce ii era cel mai frica asa ca el continua tot asa.Reuseste sa-si cumpere propia lui casa chiar si o masina devenise un om destule de important.
-Hey sunt LCD vino cu mine.
-Herion se duce si intra intr-o capcana LCD vroind sa-l omoare.
Miraculos el fuge si scapa.Acum se ascundea dar nu mai avea pe cine sa se bazeze asa ca a fost prins de politie in timp ce-si lua doza.La process nu a avut ce sa faca asa ca sa a intrat intr-un spital de dezintoxicare.Atunci cineva a spus
-Esti multumit??Ai tot ce vrei!
-Cum de sti ?Cine esti?
-Sunt un inger,un demon ,sunt constiinta ta.
Herion nu-l baga In seam ape acel ciudat asa ca intra in legatura cu pesti mari din spital.Reusise sa evadeze cand a ajuns acasa era mai confuz ca prima data.Asa ca a facut rost de heroina sis a sinucis prin supradoza spunand ca mereu greselile se platesc.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)