Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nimicuri

hello
pai titlul post-ului nu e prost ales dar am impresia ca nu e potrivit, adica, cu acest one shot cel putin, nu stiu ce urmeaza pe viitor dar aici ai exprimat o stare de dezamagire, tristete, poate si un pic de ura si de frica, ai fi putut totusi sa exprimi sentimentele la o intensitate mai puternica, foloseste mai multe cuvinte, chiar daca sunt simple, nu te retine
nu vreau sa te creitic dur, pentru ca imi place in mare ce ai scris, o descriere a unei situati urate, totusi incapacitatea de a fi perfecta, puteai sa mergi mult mai departe cu sentimentul asta, care te poate chiar si distruge cand sti ca nu poti ajunge asteptarile celor care ti-au oferit un adapost
ok.. nu ma mai lungesc, ai scris frumos dar se putea si mai bine, incearca sa te pui mai mult in pielea personajului daca povestesti la persona intai, imagineaza-ti ca ai fi in situatia lui si poate poti incerca sa si dramatizezi unpic situatia, totusi nu foarte tare
sper ca m-ai inteles si ca o sa iei in calcul sfaturile ce ti le-am dat pentru ca vad ca esti dornica de perfectionare
poate am fost prea dura pentru ca totusi scrii frumos dar asta este... sper ca nu o sa te superi sau ceva :P

bye bye
4

Răspunsuri în acest subiect
Nimicuri - de Otrava - 05-07-2011, 02:49 PM
RE: Nimicuri - de crazy little red - 05-07-2011, 04:15 PM
RE: Nimicuri - de Otrava - 05-07-2011, 08:48 PM
RE: Nimicuri - de Moony691 - 19-07-2011, 07:21 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)