Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nico Nico Stars

#1
Am gasit la Music, un thread "Youtube Stars" in care era vorba despre oameni care au devenit faimosi facand cover-uri la melodii populare. Ei bine, si in japonia exista astfel de staruri. Oameni cu talent muzical incarcau cover-uri de la cantece Vocaloid pe Nico Nico Douga (Se traduce Smile Smile Videos, l-am putea numi Youtube-ul japonez). Unii au primit oferte datorita vociilor lor minunate iar altii au ramas la stadiul de cover-uri.
Piko a primit o oferta de la K/oon Records si acum si-a scos cel de-al album. Imi pot imagina cat trac are baitatul asta inainte de concertele live (sa-i spun baiat? are deja 23 da ani dar nu pare). Il admir foarte mult pentru ca are foarte mult talent si a ajuns departe. Ii urmaresc foarte des vodeo-urile.
Sekihan a mers si el mai departe si a anuntat ca va scoate un nou album in August (de ziua lui de nastere). Hmm, ce sa zic, e super-sexy. Nu ma asteptam sa arate asa de bine la 27 de ani O_o.
Valshe si-a scos si ea un album (nu tin minte data). In schimb ea e foarte "secretoasa". Are o singura poza cu ea pe internet si nici nu apare la concerte live.


Au toti voci frumoase dar tot Piko ramane in inima. Obessia e tare.
[Imagine: 8x3VTT8.png]
© Hachiyuki - deviantArt

#2
Cât pot să îi iubesc !
Favoriții mei sunt Piko, Sekihan, Nero, Clear șiii Valshe *_* They are soooo awsum.
Bad Apple! Project mi-a plăcut mult. A fost chiar și prezentat în 2011 la Nijikon ^^
Nico Nico Douga cred că este printre cele mai fascinante și geniale lucruri care s-au întâmplat în „lumea virtuală”.Mai nou am auzit că Niwango(compania din spatele Nico Nico Douga) a făcut și o versiune taiwaneza,însă conținutul(în cea mai mare parte) rămâne japonez.



[Imagine: tumblr_m8w2we1JGd1rpgt3co1_500.png]
[Imagine: tumblr_m8moi9oWXo1r8iaaao1_500.gif]
forever a baby




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)