Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

News

#1
Aici vom posta ştiri din "Lumea sportului"(dacă se poate să daţi topicul sus..)



S-a vândut rapidul!

Ieri seara, imediat dupa marele derby, George Copos si Fahti Taher au semnat actele de vanzare ale clubului. Cele doua echipe de avocati si contabili au lucrat mai bine de trei saptamani la intocmirea acestora. Conform contratului de vanzare-cumparare, Taher a platit 40.000.000 de euro pentru 80% din actiunile clubului. Copos va ramane cu 20% din actiuni si se va ocupa de managementul Rapidului pana la terminarea actualei editii de campionat.

Sursă : Cancan



"Este o făcătură, iar marele făcător este Gheorghe Becali"

Patronul Rapidului, George Copos, a declarat vineri, agenţiei NewsIn, că incidentele de la derby-ul cu Steaua au fost regizate, iar vinovatul pricipal este finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali.
"Vă spun, conduceam cu 1-0, dominam jocul, niciun rapidist, oricât de nebun ar fi fost, nu ar fi aruncat vreo piatră în arbitru. Este o făcătură, iar pe marele făcător îl cunoaşteţi, este Gheorghe Becali. El este vinovatul", a declarat George Copos.
Finanţatorul giuleştean a explicat de ce fanii alb-vişinii nu aveau cum să arunce cu obiecte în teren şi în arbitrul Deaconu: "Cu Poli Timişoara am fost furaţi şi nu s-a aruncat cu nicio piatră. Cu Universitatea Cluj, ultima clasată, am pierdut şi ni s-a anulat un gol perfect valabil, iar nimeni nu a aruncat cu pietre. La Craiova, la fel, am jucat cu un om mai puţin, şi nu fanii noştri au aruncat cu obiecte pe teren".

Sursă : Gazeta Sporturilor
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

#2
Interesant demers, aici fiecare poate sa posteze shtiri din domeniul sau de interesRolleyes

Tennis
Martzi, 4/15/2008
Victor Hanescu s-a calificat in shaisprecimile turneului de la Estoril, turneu desfashurat pe zgura, una din suprafetzele favorite ale reprezentantului nostru. El a dispus de jucatorul francez Oliver Patience cu scorul de 6-1 7-6(2), astfel asigurandu-shi 5 puncte ATP de care are neaparata nevoie pt a ataca din nou prima suta in Champions Race. La acest turneu participa shi cel mai bun jucator al tuturor timpurilor, in opinia multor specialishiti pe care o impartashesc shi eu, Roger Federer. Ei se vor intalni chiar in meciul urmator. Mult succes Victor Smile...sa-i dai lectzii 10
In aceeashi zi, Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea al turneului WTA cu premii de 1.340.000 de dolari de la Charleston (SUA), după o evoluţie entuziasmantă cu numărul 6 mondial, rusoaica Anna Chakvetadze. Intre noi fie vorba, nr 6 circumstantzial, oricum asta nu shterge cu nimic din evolutzia superba a tinerei romance {sau era... evolutzia tinerei romance superbe!?^^}
Eleva Alinei Tecşor s-a impus cu 6-2, 1-6, 6-2, la capătul a o oră şi 32 de minute de joc. Victoria îi garantează 60 de puncte WTA şi un cec de 13.285 de dolari. Următoarea adversară va fi desemnată în urma disputării meciului Sara Errani (Italia) – Alize Cornet (Franţa).

Au mai disputat meciuri in aceeashi zi Monica Niculescu&Edina Gallovits dar de ele imi rezerv dreptul a nu da informatzii deoarece nu sesizez nici un fel de potentzial in jocul celor doua 4

Sursa: ProSport shi nu numai:10:

PS: Au pierdut ambii in aceste tururi51
[Imagine: UchihaItachi.jpg]
Through pain and misery, a new life is born,
Hathread and resentment from all who once thorn,
This young soul apart from its rightfull master;
A whisper of death, a scent of despair, a brink of disaster
Befalls within the place he once called home;
Now that he finally falls to his tomb
There's still nobody who would even bother;
To give a schit on this outcast, diseased and forsaken,
From whom this world has very much taken
His lifespan, his pride, his every right to humanly behave
Leaving him empty as he descends to his grave,
Pure darkness remains, with nothing to uncover,
Only the memory, tormented with anger
Of what's left behind: the love of a brother.

#3
CFR Cluj i-a luat titlul lui Becali

Titlul de campioană a României se întoarce după 17 ani în provincie. “U” Cluj, UTA, Dacia Mioveni şi Ceahlăul au retrogradat.

CFR Cluj a avut nevoie de o lovitură de la 11 m pentru a învinge ultima clasată din Liga I, victoria la limită într-un meci apropiat de ce se întâmplă în ligile inferioare fiind însă suficientă pentru obţinerea titlului de campioni, recompensat în acest an cu calificarea directă în grupele Ligii Campionilor.

La 22 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor, Steaua a învins la scor pe Gloria Buzău, 5-0, însă ploaia de goluri nu i-a ajutat pe bucureşteni decât să rămână în trena clujenilor, care duc trofeul în provincie după o pauză de 17 ani. Este primul pentru ardeleni în istoria de 100 de ani a clubului.

Dacă meciul de la Cluj s-a disputat pe muchie de cuţit, “U” având ocazii de gol chiar şi după ce a evoluat în inferioritate numerică, în Ghencea, steliştii au făcut mai multe sprinturi spre banca de rezerve, pentru a afla scorul de la adversari decât spre poarta buzoienilor, jenaţi la rândul lor când se trezeau singuri în faţa porţii lui Zapata.

Sursă : Cotidianul.ro



Becali ar putea fi condamnat la 12 ani de închisoare

Gigi Becali riscă o pedeapsă de 12 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat în doasarul de dare de mită, spune avocatul său, Cătălin Dancu. Patronul echipei Steaua se va prezenta la DNA, săptămîna viitoare, deşi a fost citat pentru joi, la ora 15.00.

Se pare că în acest dosar sunt anchetate patru persoane, printre care Gigi Becali şi asociatul său, Teia Sponte, dar şi un jucător de la Universitatea Cluj. Ancheta DNA ar fi pornit de la un autodenunţ făcut de o persoană din cadrul echipei ardelene.

Cinci persoane apropiate lui Gigi Becali au fost reţinute de DNA după ce au fost surprinse cu 1.7 milioane de euro asupra lor, bani destinaţi premieri jucătorilor de la U Cluj dacă ar fi reuşit să scoată cel puţin un punct din meciul cu CFR, rezultat care ar fi adus titlul în Ghencea.

Gigi Becali s-a apărat şi a declarat că banii urmau să intre într-o tranzacţie imobiliară.

Sursă : NewsIn



Becali: "Da, l-am sunat pe Goga ca să-i spun să joace bine!"

Gigi Becali a confirmat la Realitatea TV că l-a contactat pe atacantul lui U Cluj, Dorin Goga, înaintea partidei decisive cu CFR.

"Da, l-am sunat pe Goga înainte de meci şi i-am zis că îl iau la Steaua dacă va juca bine cu CFR-ul. Normal că i-am propus să joace bine, că dacă juca prost, de ce l-aş mai fi luat la Steaua? Cred că au aflat cei de la CFR de acest lucru şi l-au pus să declare ce a declarat. Nişte turnători ordinari", a acuzat Becali.

Sursă : GSP
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

#4
Well... meciul a fost cam... sa recunoastem ca nu ne-am asteptat la un asemenea joc din partea turcilor, au jucat dezastruos si totusi au reusit sa ne egaleze... Nonda, Nonda... e vina ta, dar si a lui Lacatus, adica toata lumea l-a avertizat inainte cu multe saptamani sa aiba grija la el si Laca il neglijeaza in halul asta pe Nonda, trebuia sa fie mult mai pazit, dar el a scapat de cateva ori din marcaj, noroc ca nu ne-a dat mai multe... felicitari Nonda, Galata - shitty fara el... cu siguranta la Bucuresti nu vor mai juca asa, mai mult ca sigur ca se vor pregati... nu se asteptau la un astfel de meci din partea Stelei, chiar daca n-a fost stralucit, am avut si noroc... iar daca pierdem, pierdem pe mana noastra pt. ca trebuia sa conservam rezultatul la 2-0, in Turcia.

Numai bine si hai Steaua!
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

#5
CFR 1-1 Craiova (Galiassi / Rose)

Craiova s-a razbunat penrtru umilintele din trecut. Stiinta obtine un egal in Gruia, iar CFR incepe sa scartie.

Mititelu: "Pacat ca nu i-am batut! Nu era nicio surpriza!"

Adrian Mititelu ramane cu o urma de regret dupa egalul Craiovei de la campioana CFR Cluj.

El spune ca jucatorii Craiovei puteau sa castige meciul de la Cluj.

"Am dominat net repriza secunda. Ne-au dat un gol la o mare greseala pe care am facut-o in defensiva. Craiova ar fi putut sa castige. Este greu sa mai bati Universitatea atunci cand incepe sa joace! Cei de la Cluj sunt multumiti in sinea lor ca au scos un punct in fata noastra, chiar daca sunt campioni.

Pacat ca nu i-am batut. Trebuia sa castigam. Nu am facut nicio surpiza de proportii. Era normal sa luam punct. Conteaza si ca am jucat in nocturna.

Noi am avut doua meciuri la 40 de grade. Si asta e important. Andrei Prepelita a fost cel mai bun jucator din echipa. Este ireversibila ascensiunea Craiovei."

Au inceput sa se coaca jucatorii, inca nu sunt in forma, insa peste un an de zile vor conta pentru cupele europene. Sunt 100% convins ca anul acesta terminam in primele patru*." a spus Mititelu la Fanatik.

Sursa: www.sport.ro

* Sa fim seriosi, personal sunt un fan infocat al Stiintei, al alb-albastrilor, dar ceea ce a spus Mititelu ii o adevarata aberatie... Tot ca anul trecut o sa termine Craiova.

#6
Steaua joaka in direct astazi ( acuma 10 ) cu Galatasaray Istambul meciul decisiv care va decide daca Steaua va merge mai departe in primavara Champions League alaturi de echipa CFR care sa calficat direct , Steaua are nevoie de o victorie sau de un egal cu scoru de 0-0 sau 1-1 pentru a se califica mai departe . 7 milioane de Euro este suma oferita de cei de la UEFA pentru cea care se califica mai departe .

#7
@Games Master: You're talking non-sense. Mai este foarte mult pana la primavara europeana. Momentan se vor juca meciurile din grupe la UEFA Cup si CL, a caror tragere la sorti va avea loc vinerea asta.
Deasemenea, nu uita de punctele care se vor lua in calcul pt coeficientul UEFA! Daca Urziceniul sau Timisoara mor de la primul meci, aia suntem!!... pt ca toate punctele stranse se vor imparti la numarul echipelor [adica 7, cate avem noi in cupele europene]. Vom avea din cauza asta peste 2-3 ani doar o echipa in Turul 1 Preliminar al CL.
Peste toate... Bravo Steaua [chiar daca golul lui Jardel o fost o hotie - ofsaid 85 % evident, tusier de divizia C], astazi ai facut ca Romania sa aibe in premiera 2 echipe in grupe!
Btw, nu uitati ca maine joaca si Vasluiul, in direct tot pe Antena 1 [sunt sigur ca o sa plece letonienii cu vreo 4-5]!!

Revenind la subiect...

L?c?tu?: "Este r�ndul meu s? vorbesc acum: Steaua va avea rezultate ?i pe viitor!"

Marius L?c?tu? a declarat la conferin?a de pres? de dup? meciul cu Galatasaray:

"Steaua este o echipa care va avea ?i pe viitor rezultate. Ma g�ndeam la diferite sisteme de joc, dar pentru mine ?i stafful nostru tehnic era foarte clar �nc? de luni cu ce echip? vom �ncepe meciul. Sunt mul?i "binevoitori" care din nou au ie?it la televizor ?i au �nceput s? vorbeasc? de antrenorul Marius Becali . Am trecut peste multe r?ut??i care mi s-au adus �nc? de c�nd am fost adus la Steaua, dar cred c? dup? aceast? performan?? a venit ?i r�ndul meu s? vorbesc. M? doare c? unii �ncearc? s? umbreasc? aceste rezultate ?i discuta �n fel ?i chip vizavi de meseria pe care mi-o fac la Steaua.

Nu-mi place s? vorbesc despre alte echipe, dar m? bucur ?i pentru CFR Cluj pentru c? suntem dou? echipe �n Liga Campionilor, dar emo?iile pe care le-am tr?it la meciurile cu Galatasaray parc? m? fac s? fiu mai bucuros, mai m�ndru de ob?inerea unei calificari muncite de mine ?i de echipa.

Noi sper?m s? ob?inem c�t mai multe puncte, dar trebuie s? r?m�nem cu picioarele pe p?m�nt, de aceea nu vreau s? vorbesc despre ce se va �ntampla �n grupele Ligii Campionilor. Sper la rezultate mai bune dec�t �n anii trecu?i. Juc?torii erau foarte marca?i de efortul depus; stress-ul ?i oboseala i-a f?cut s? nu se manifeste �ntr-un mod deosebit, fiind mai lini?titi. Ei sunt �ns? obi?nui?i cu asemenea calific?ri ?i trec peste ele cu o bucurie mai cenzurat?. Nici nu s-a terminat meciul ?i m? �ntreba?i dac? pleac? sau vine vreun juc?tor. Lasa?i-ne s? ne bucur?m de aceast? calificare!

Nu exista adversari facili �n Liga Campionilor ?i nu putem g�ndi c? o echip? este mai slaba dec�t alta �n grupe" a mai spus antrenorul Stelei.

Sursa: www.gsp.ro

[Imagine: 507-61604-adip2405copy.jpg]

#8
Incredibil dar adevarat echipa lui Lacatus sa impus in fata turcilor de la Galatasaray Istambul cu scorul de 1-0 gol marcat de Banel Nicolita min 56 (parca 21 ) . desi Nicolita a fost la 10 25 de cemtimetri cel putin in offside albitru de tusa a lasat meciul sa contine iar Nicolita a marca .
Stelisti merita toate aplauzele si felicitarile tuturor .Anul aceasta avem 2 echipe in ChampionsLeague .


-------------------------------------------------------------------------------------------------------
WhiteSnake te rog nu vreau sa sa aberam acuma , deja sunt in primavara europeana .

#9
Off: Ha? La tine a venit primavara deja? Sau de ce tot o tii intr-una cu primavara europeana? O fi cumva anotimpul tau preferat? 21 Mai sunt grupe la greu de jucat toamna si iarna asta bro. Nu a luat nimeni vacanta.
Teoretic, daca vrei sa pricepi mai bine, primavara europeana incepe odata cu faza superioara grupelor, adica cu optimi [CL], respectiv saisprezecemiimi [in Cupa Uefa].

Anyway, sa trecem putin la Ciobi cel cu toleranta pentru creier, care o tot tine intr-una cu laudele la adresa drobetanului si dunareanului sau - aka Radoi: 21

NB: Dupa cum bine stiti, astazi [ieri, ma rog] s-au tras la sorti grupele pt sezonul asta de UCL, in care ne vom prezenta in premiera cu 2 echipe. CFR-ul o sa joace in prima grupa, alaturi de Chelsea, Roma si Bordeaux, iar Steaua va intalni pe Lyon, Munchen si Fiorentina intr-o grupa de soc.

STEAUA - FIORENTINA E DESCHIS DE UN R?ZBOI VIOLENT �NTRE BECALI ?I MUTU
Amenin?at de Gigi!

Gigi Becali: Ori �mi restituie datoria de 75.000 de euro, ori �mi voi trimite oamenii la p?rin?ii lui, s?-mi recuperez banii


La nici 20 de minute de la tragerea la sor?i, Gigi Becali a scos securea r?zboiului. ?inta? Adrian Mutu, juc?tor care va fi adversarul s?u �n meciurile Steaua - Fiorentina. ��nainte s?-mi fie fric? de el, s?-mi dea �napoi datoria pe care o are la mine! I-am dat 200.00 de euro, mai are 75.000 de restituit ?i de doi ani m? tot am�n?. El e mare fotbalist. Dar p�n? una-alta, e datornic. Dac? nu-mi va da banii, o s? vede?i ce primire �i vom face aici. De fapt, p�n? atunci o s? trimit oamenii la el acas?, la p?rin?ii lui, ca s?-mi recuperez banii!�, a spus Becali la GSP TV.

�Dac? mi-e fric? de Mutu pe teren? Vai de mama lui! Nici nu va atinge mingea c�t timp e Mirel R?doi pe teren! O s? vede?i dac? am dreptate, dar eu anticipez c? Mutu nu va mi?ca �n fa?a finului meu�, a declarat Becali, care a comentat apoi ?i componen?a seriei: �S�ntem �ntr-o grup?, dup? p?rerea mea, �n care fiecare poate fi pe primul loc sau pe patru. Eu, normal, vreau locul 1, a?a g�ndesc mereu. Steaua e o echip? care acum e bun? ?i �n atac, nu numai �n ap?rare. De cine �mi e team?? Poate de Bayern Munchen. Lyon? Nu mai e ce a fost�.


MUTU VERSUS VERII BECALI
Izbucnirea violent? de ieri a lui Gigi Becali �?i poate g?si o explica?ie ?i �n faptul c? patronul Stelei se afl? acum �n aceea?i barc? al?turi de Giovanni Becali. Acesta a rupt definitiv rela?iile cu Mutu de ani buni, cei doi afl�ndu-se �ntr-un r?zboi rece. �Nu ?tiu dac? am vreo datorie la el, s? nu fie invers, chiar vreau s? ne �nt�lnim odat? ?i s? ne socotim�, a spus zilele trecute Giovanni.


�Dac? am fi c?zut �n grupa CFR-ului, f?ceam zero puncte. Doamne fere?te, cum s?-mi fi dorit seria CFR-ului?�
GIGI BECALI, patron Steaua

�Cred c? le putem dep??i pe Fiorentina ?i pe Bayern. C�t despre Lyon, a r?mas o forma?ie redutabil?, chiar dac? nu mai s�nt juc?torii de acum doi ani�
EMERICH IENEI, ex-antrenor Steaua

�Cred c? am picat mai bine dec�t Steaua. Dac? a? fi avut posibilitatea s? aleg la final, nu mi-a? fi dorit niciodat? seria din care face parte Steaua�
IOAN ANDONE, antrenor CFR

�Nu ?tiu dac? Steaua va merge mai departe, dar eu cred c? va face minimum 4 puncte�
DUMITRU DRAGOMIR, pre?edinte LPF

�S? nu ne hazard?m ?i s? spunem c? noi chiar avem ?anse s? prindem un loc �n primele dou?, dar asta nu �nseamn? c? Bayern ?i Lyon s�nt invincibile. Cu Fiorentina cred c? ne vom bate de la egal la egal�
VALERIU ARG?SEAL?, pre?edinte Steaua

[Imagine: 509-61952-1.jpg]

Imagine memorabila cu Mirel si Adi, ce acum o saptamana erau colegi la nationala.

Sursa: WWW.GSP.RO




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)