Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

New new nyuuu

#1
Okay... Deci.. Hello, eu sunt Lonira si nu am habar ce sa spun despre mine.
Crazy-monkey-emoticon-081

Incepem usor...
Favourite Anime(s)[Nu sunt intr-o ordine anume... spun doar cateva care mi-au placut la nebunie]: Death Note, Vampire Knight, Kaichou wa maid sama!, Bleach, RomeoxJuliet, Btoom!, K-on, Naruto (of course), Kuroshitsuji, Shinkegi no kyojin/attack on titans, Dangan Rompa the animation, Say I love you, si altele...
Favourite Manga(s): Degenki Daisy, Stardust wink, aveam mult mai multe dar inafara de acestea doua (si alte manga-uri psihologice sau horror) mi-am cam pierdut interesul.... But it will come back one day...maybe
Favourite color(s): Silver, Blue, and aquamarine
Favourite food(s): CHEESECAKE (AND PIZZA)
Favourite drink(s): Milkshakes & Smoothies
Crazy-monkey-emoticon-136

Iar apoi continuam cu...
Languages known: English, Romanian, French, Arabic, and desperately learning Japanese.... While slowly developing a smooth interest towards Russian.Crazy-monkey-emoticon-007

Talents (If you could call them so): Drawing (like any anime/manga fan...duh), singing (I take singing lessons, but I will NEVER sing iin public...1.I'm anxious, 2. Low self-confidence), playing the guitar, staring at people.

Interests: Astronomy, Anatomy, Psichology, Reiki, beating anime characters with an ice-cream cone, history, and ANIME.

Iar in final....

Vreau sa le multumesc celor care au creat acest site. Nu am mai dat pana acum peste un loc asa de fun, interesant, primitor, etc, pana acum. Am gasit Animezup acum trei ore (aprox.), dar sunt sigura ca o sa mai stau pe aici mult timp (daca nu ma dati afara...lol).

Cum am descoperit locul acesta: Citeam un manga pe care tocmai il descoperisem (in engleza) si ma gandeam daca as putea ajuta intr-ul fel la traducerea unei astfel de opere. Apoi mi-a venit idea ca as putea traduce din engleza in romana. Pornita cu idea ca o sa pot sa ajut la cresterea nr. de benzi desenate japoneze in romana, am dat un search pe google. Asa am dat de Mangazup... Mi-am creat un cont, si am explorat acest loc... Tot ce am vazut m-a lasat cu gura cascata. Modul in care engleza este combinata cu romana m-a facut sa ma simt mult mai comfortabil si ma ajuta sa ma exprim mai natural. Din pacate am senzatie ca nu pot fi de ajutor... si nici nu stiu what I have to do... Dar macar am intentie..( Daca ma poate ajuta cineva in legatura cu aceasta problema as fi foarte recunoscatoare).

Nu stiu cum sa clasific asta: M-am nascut in Romania, dar am locuit de la varsta de 3 ani in Canada, apoi, pe la 9 ani m-am intors in Romania, si am fost transferata la o scoala particulara in care toate materile se fac in limba engleza. Pentru ca toata viata (pana acum) am depins de engleza, nu sunt foarte increzatoare in limba mea romana... Si imi cer scuze daca nu ma exprim bine cateodata. Crazy-monkey-emoticon-081

Concluzie: Nu ma mai despart de acest loc. Nici daca cautam 2,345,678,987,654 de ani nu as fi gasit un site cu care sa ma potrivesc.(...A sunat un pic melodramatic.... am sa ignor asta...)

P.s. Crazy-monkey-emoticon-138


[Imagine: x2BgiOE.jpg]

#2
Bine ai venit pe Animezup, Lonira!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi! Citeste-mi semnatura too!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

#3
Wow, heya there xD
Well, cu siguranta iti multumim pentru cuvintele tale frumoase adresate site-ului desi cei care au lucrat la el merita mult mai multe. Si noi speram sa ramai aici pentru ca o sa iti dai seama ca acest loc e mult mai deep decat realizezi la inceput. Te-ai prezentat foarte bine xD dar mai am cateva intreabari pentru tine si anume daca iti plac pisicile? Dar ciocolata? Si ai un personaj preferat din lista de serii anime vizionate? In rest, have fun and make friends, will you?
Bye bye xD!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#4
Mersi pentru vorbele frumoase. In legutra cu pisicile... Nu imi plac.. I adore them!(~Neko~) Coiocolata e ok... Cu toate ca imi place doar ciocolata alba (nu stiu daca se pune). Probabil personajele mele preferate din lista pe care am facut-o (care este incompleta) sunt L (death Note) si MonoBear (Dangan Rompa). And yesh, I will try to make friends. ^v^

#5
Ce energica esti, imi place de tine 21 Daca ar fi sa am vreo intrebare, hmm, ai vazut/citit NANA/Paradise Kiss? Sau orice creatie by Ai Yazawa? Pentru ca sunt o mare fana si sunt curioasa daca mai exista si alte fane pe aici21
Stii Araba? That's some nice shit, cat de bine o stii?
Ma bucur ca iti place mult aici, nu a fost foarte activ lately, dar poate reusim sa schimbam asta, n-am alt forum pe care sa-mi promovez desenele *evil smile*
See you around *hugs*
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#6
KYOSSERU ONDOTAMO, Lonira....noi doi deja am facut cunostinta pe chat, prin urmane nu o sa ma intind cu acest post de bun venit. Si noi suntem bucurosi sa te avem si ne face placere sa vedem ca deja ai ajuns sa gesesti acest forum un mediu placut si prietenos de a-ti petrece timpul. Observ din hobby-urile si pasiunile tale ca esti o persoana destul de educata si inteligenta, i mean, trebuie sa fii daca zici ca esti in stare sa comunici in araba, limba aceea mi se pare aproape imposibil de invatat pentru cineva obisnuit cu alfabetul latin, mai ales ca nu mi se pare ca ar fi nici prea atragatoare din punct de vedere auditiv (spre deosebire de japoneza, care desi e poate aproape la fel de dificila de invata ca araba, totusi e placuta la auz). Eu unul am mai auzit cativa arabi vorbind in treacat prin facultate si jur ca mi se par ca o fac de parca au prune in gura or something, dar poate nu ii vad eu frumusetea ascunsa, who knows. Chiar as fi curios sa ne spui si noua cum ai ajuns sa o inveti, ai origini arabe or something? Sau a fost pura pasiune? Cat despre romana ta, stai linistita, o scrii mult mai bine decat multi romani care nu au parasit tara.

In afara de intrebarea de mai sus, ai vreun AMV preferat? Si daca da, ai putea sa il imparti si cu noi?

Abia astept sa te vad activa pe aici, chiar asta dorim de la toti noii veniti, prin urmare nu uita sa impartasesti o opinie sau doua si despre seriile tale favorite la sectiunile cele mai importante de Anime si Manga. Pana atunci, laterz.
[Imagine: tumblr_static_tumblr_static_dilvsoojho0sgwoc0s4s.png]

"What's wrong isn't me, what's wrong is the world!"

#7
Salut si bine ai venit pe Animezup. Eu sunt Papillon, dar poti sa imi spui Papi daca doresti. In orice caz vad ca ceilalti ti-au pus intrebarile uzuale asa ca eu te intreb care este cel mai mare vis al tau in viata si daca ai avea puterea sa te intorci in timp sa repari o greseala care ar fi aceea?
[Imagine: tumblr_mra5mj78VK1seq1xdo1_500.gif]
Please tell me why!
Am I a savior, meant to save us all?
The people cry!
They want an end
A curtain call!

#8

Heyo Aggie! Mersi mult pentru primirea calduroasa. Am vazut doar 4 episoade din Nana pana acum. I don't really know why, but I never got the chance to watch the whole anime (or read the manga). In legatura cu araba, inteleg 70-80% din conversatiile in araba, pot citi orice, dar imi este greu/frica/unicorn/etc. sa ma exprim in araba.
Cred ca am dat-o in bara din prima prin faptul ca nu am mai aparut cateva zile pe site... Chiar nu am reusit (I had a secret mission). Am sa incerc sa fiu cat se poate de activa in viitor.
~ May the stars guide your soul through this cage called life.
[Posturi unite]

Kyosseru Ondotamo, Ulquiorra!
Cu toate ca eu mereu rad de accentul ciudat al arabilor cand vorbesc in limba lor natala (accent care si eu il am when I speak in arabic),care imi da impresia ca au ceva blocat in gat, sau au asm/bronsita/pneumonie (boli care,posibil, le avea si Dark Vader), araba este o limba destul de interesanta. NU am o pasiune sau ceva pentru limba aceasta, si nici nu am origini arabe, s-a intamplat ca la scoala unde am fost inainte sa fie multi arabi si se faceau cursuri de araba la care am participat si eu.
La faza cu AMV-ul preferat mi-ai pus capac... Ma uit la multe montaje de acest fel pe yout*be, dar nush daca am unul prefera... cred... ghrrr.
~May the stars guide your soul through eternity's slumber.
[Posturi unite]

Yo Papi.Intrebarile tale m-au cam pus pe ganduri... Cel mai mare vis al meu in viata este mult prea complicated for me to understand it, so iti spun unul visele mele cele mai mari, care este... ce nu este... Drept sa-ti spun, habar n-am ce vreau from Life-chan... Dar ar fi cool sa inventez o noua limba...hmm... Ma intreb cum sa numesc acea limba.
Pentru intrebarea nr. doi... As vrea sa ma intorc inapoi in momentul in care ma plimbam pe strada din spatele casei mele aseara. Din greseala am calcat un melc si saracul a murit... Nuuuuuuu... I'm a criminal! Cum o sa mai pot trai fara Ionica??? Nici macar nu mi-am luat la revedere! Ce viata cruda....
~May the stars light your path towards ceaseless glory.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)