Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

New life(peronaje)

#1
In New life este vorba despre copii orfelinatului Fukawara care ajungand la varsta maturitatii trebuie sa parasesca orfelinatul,fiecare dintre ei incepand o noua viata,pastrand insa legaturille dintre ei.
Personajul meu
Nume:Sayuri
Varsta:18 ani
Istorie:Sayuri a ajunms la orfelinat deoarece parintii ei au murit intr-un accident de masina.A suferit mult si din aceasta cauza a devenit o rebela.singurii pe care nu ii trateaza de sus sunt prieteni ei pe care ii inconjoara cu multa caldura.
Poza:[Imagine: rocker.jpg]
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

#2
ăăăăă păi uite că scriu aici şi eu... să vedem ce iese ^^
[center]Personajul meu[/center]
Nume ÅŸi prenume: Saitou Nya
Vârsta: 17 ani
Înfăţişare: Are părul roşcat închis, cu tente şatene, drept cu bretonul pe ochi, iar ochii ii sunt căprui-galbeni. Este înaltă, slabă, extrem de copilăroasă şi îi place să aibă insigne peste tot unde poate, iar pe mâini, poartă o groază de brătări. Stilul ei este punk, dar doar la îmbracăminte şi muzica ce o asculta [frizura este emo]. Este foarte sensibilă si timida, deşi nu lasă să se vadă asta.
Istorie: Toată familia ei a murit într-un cumplit incendiu la o reuniune de familie, când fata avea doar trei luni. Ea a supravieţuit căci era afară. Deşi a inhalat mult fum, când echibajele de urgenţă au ajuns, fata a putut fi salvată.

[Imagine: Surprised.png]
sorry n-am găsit altă poză mai bună.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#3
O sa intru si eu^^
Nume: Ayame
Varsta:18
Istorie: Ayame a ajuns la orfelinat pentru ca parintii ei au murit intr-un accident de masina cand ea avea varsta de 2 ani. Fata a fost luata in grija de bunica ei, dar dupa ce aceasta a decedat Ayame a ramas pe strada si a fost gasita de un angajat al orfelinatului.
Este foarte vesela si plina de viata. Ii place sa se distreze si sa vorbeasca, cu prietenii ei.
Poza: [Imagine: Hairup.jpg]
Psihologu' mi'a zis ca's nebuna, da' vocile din cap imi spun ca nu e adevarat
Nu te deranja...sa ma deranjezi...!
[Imagine: chibi_2903.gif]
, chibi-ul lui Tasha

Imi trebuie bombonele ca sa cresc... Imi dai si tu una?888

#4
Intru si eu ...
Personajul meu :
Nume : Orihime Asakura
Varsta : 18 ani
Infatisare : De la mama sa a mostenit o frumusete aparte , cu toate ca culoarea parului sau a catalogat-o drept o " ciudata " ... Parul de un roz bombon si ochii albastri spre violet . Inalta si supla precum o pisica , este foarte simpatizata de baieti ...
Istorie : Parintii sai faceau parte dintr-o trupa renumita , si fiind prea ocupati , au dat-o pe Orihime in grija unor prieteni de familie . Dar viata sa de familie nu a tinut mult ... Asa-zisul sau tata , facea parte dintr-o banda de raufacatori , si dintr-o simpla cearta cu acestia , noua familie a micutei Orihime a fost asasinata ... Cand politia a ajuns la fata locului au gasit-o pe micuta langa trupurile celor doi oameni , asa ca au dus-o la un orfelinat . Orihime a scapat de moarte fiindca s-a ascuns in podul casei ... Acum este o fata foarte ambitioasa , prietenoasa dar foarte sensibila ...
Poza :
http://www.trilulilu.ro/iulia_plotuna/c0e8e006fce09a

#5
Deci ma bag si eu4
Nume: Aysa
Varsta: 18 ani
Descriere: Are parul negru si ochii mov. Inaltimea este de 1, 69. Nu seamana cu niciunul dintre parinti pentru ca a fost adoptata. II place stilul emo, dar nu a putut fi nicioadata pentru ca era prea fericita.
Istorie: A fost abandonata la nastere, iar la varsta de un an a fost adoptata de o familie care vroiau cu disperare o fata. Deoarece parintilor ei nu le-a placut comportamentul fetei , la varsta de 13 ani au dus-o la orfelinatul Fukawara. De cand a fost lasata la orfelinat s-a imprietenit cu majoritatea copiilor de acolo, dar totusi pastrat o atitudine rece fata de ei. Pasiunea ei este desenul.
http://i389.photobucket.com/albums/oo337...Girl-1.jpg
Read my fics: One life One love ( a sasusaku love story) (finished): http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=3807
Psihologia dragostei: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4333
Love or Blood: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4471 ( lasati si un com, arigatou)
[Imagine: Jana_sig.png]

#6
pot intra si eu? 4

Nume ÅŸi prenume: Crystal Redheart
Vârsta: 19 ani
Fizic si personalitate: Este inalta (1,72) si slaba,are parul rosu aprins si ochii verde-smarald. Are un semn din nastere in forma de stea pe bratul stang si o cicatrice de la o cazatura.Este copilaroasa,baietoasa,curajoasa,optimista si mereu intra in belele. Adora muzica,motiv pentru care nu se desparte de castile ei. Doreste sa devina actrita. Se imprieteneste usor cu toata lumea.Uraste mallurile,fustele si tot ce tine de cuvintele fashion,girly. Ea asculta rock si metal,dar e deschisa si la alte stiluri. Este o petrecareata mare. Si are un avantaj - nu se poate imbata,orice ii dai. Ii place sa se bata,asa ca nu o insulta ca te alegi cu cateva coaste rupte si niste injuraturi de nu mai poti duce.
Istorie: Cand s-a nascut a fost parasita,deoarece mama ei era inca adolescenta si tatal ei nu o mai suporta. Nu a avut alte rude ce doreau sa o creasca,asa ca a ajuns la orfelinat.
Poza:
[Imagine: rebel46.jpg]

#7
Eeeee hai ca intru si eu
Nume:Hana(floare)
Varsta:19 ani
Descriere10arintii ei au murit intr-un incendiu din fericire ea a scapat si a fost dusa la un orfelinat.Este inalta(1.74),frumoasa,pasionata de muzica.Ea este o fire blanda si aproape mereu vesela,glumeata si ambitioasa.Si-a facut prieteni si a incercat sa uite de durerea ei si sa-si spuna ca viata merge mai departe.
Poza:[Imagine: music.jpg]

#8
Super!!!
ma bag si eu

Name:Eva Green

Varsta:21 ani

Descriere:Satena cu ochii caprui,[1,70]Eva este o fata simpla si cuminte.Blanda si mereu de incredere,cu un mic simt al umorului.Ii place sa asculte muzica insa pasiunea ei si talentul ei cel mai de pret este actoria.Este rusinoasa si pudica,nu vorbeste prea mult cu ceilalti din jurul ei,si nu isi lasa sentimnetele prea mult la vedere pentru oricine.

Istorie:De cand s-a nascut a fost abandonata si lasata pe scarile orfelinatului.Cand a implinit 18 ani a plecat de la orfelina urmand o viata destul de mizerabila,pe strazi drogandu-se si vandand droguri tinerilor.Prinsa de politie si arestata timp de 2 ani,Eva a avut noroc intalnind-o pe avocata sa Yvonne,care ascos-o de la inchisoare,ajutand-o sa se vindece de obsesia de droguri,adoptand-o.In prezent locuieste cu mama sa adoptiva Yvonne,si iubitul sau Adam ocupandu-se de treatru.

Eva Green:
[Imagine: Rachel.jpg]
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#9
Pare interesant...So...sa vedem... am acordul de a fi verisoara mai mica a Evei... asa ca... :d
Nume ÅŸi prenume: Dakota Susan Green

Vârsta: 17 ani

Fizic si personalitate: Ochi albastri, par lung si albastru, corp suplu, atletic, cu forme atragatoare. Este o fire rebela, incapatanata, rece,temperamentala si uraste pe aproape oricine. Este destul de ciudata... Ii place anotimpul cel mai friguros ( iarna) ii place sa citeasca, sa face sporturi extreme,manuieste sabia cu iscusinta si are un talent deosebit cand vine vorba de muzica ( cand excelent la pian si are o voce superba). Nu are foarte multi prieteni... are putini, dar buni, iar ce-l mai bun prieten al ei este verisoara ei mai mare, Eva, care o intelege.

Scurt istoric: Ea a fost adusa la orfelinat la varsta de 7 ani, cand parintii ei au fost asasinati. Singura ei ruda in viata este Eva, care de asemenea a locuit si ea la orfelinat si ii este o foarte buna prietena. Durerea provocata de moarte parintilor ei a facut sa-si schimbe complet caracterul si chiar daca a trecut peste aceasta intamplare, inca isi doreste razbunare.
Poza:file:///C:/Documents%20and%20Settings/diana/Desktop/animee/5326.htm
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug

#10
RE: New life(peronaje)
intru si eu

Nume:Atsuka Huang
Varsta:20 de ani
Scurta istorie:Cand a implinit Atsuka 10 ani la scurt timp a murit si mama ei fiind calcata de masina.Pana atunci au fost o familie fericita.Nu a trecut mult si tatal ei ajunsese in pragul disperarii.Nu vroia sa credea ca iubita lui sotia a murit(de cele mai multe ori era in stare de ebrietate si se enerva din orice).Nu mai venea de acasa si Atsuka se simtea din ce in ce mai rau(plangea,nu se mai ducea la scoala si nu mai iesea la joaca).
Intr-o zi si-a facut un mic bagaj si a fugit la orfelinat.De atunci a fost cu totul altfel,desi nu mai primea dragostea celor dragi la orfelinat si-a facut o noua familie.Tatal ei a murit dupa doi ani ars de viu datorita unui incendiu provocat in casa.Si atunci Atsuka a suferit mult ,dar a trecut mai departe.
La 18 ani cand a plecat de la orfelinat si a intrat la facultatea de medicina.Ca sa poata sa-si castige existenta s-a angajat la un super market.Vrea sa devina medic pediatru sau chirurg si sa se casatoreasca cu Zheng(prietenul ei de la 16 ani).

Personalitate:Este o fire deschisa si vesala.Ii place sa joace tenis si sa inoate.In timpul liber asculta muzica,merge prin parc sau merge la orfelinat sa-si viziteze prietenii.Ii plac mult culorile galben si gri.Are o voce superba si este intr-o trupa punk care a fost infintata la orfelinat.
[Imagine: 2725524.jpg]
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)