Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

New York

Disclaimer : Nu detin nici un personaj , inafara de cele create de mine , care ii apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor intamplari/personaje.

Capitolul I

Mareata regina isi ocupa locul pe cerul presarat cu stele,cand privesc stele imi imaginez ca ingeri si demoni sa lupta in fiecare dimineata si seara.Dimineata ingeri gastiga iar lumina se revarsa asupra pamantului,iar noaptea demoni castiga aducant intuneric asupra vietuitoarelor.
Dar ce se ascunde in acest intuneric?Teama,ura,curaj,iubire,dezgust da probabil ca toate astea dar mai presus de ele se ascund demoni vi.Ce sunt demoni vi?Pai cred ca pot sa raspund la aceasta intrebare,eu sunt unul dintre ei.Am chip de inger si compoprtament de demon,ca toti cei ce au suferit si au hotarat sa faca totul dupa cum ii duce capul.Acestia sunt demoni vi sunt suflete care traiesc in corpuri dar sunt pusti,care nu au sentimente,nu le pasa,care nu iubesc,care incalca ori ce porunca Dumnezeasca,care iau totul in gluma,care iubesc sa ucida.Hmm eu am cateva calitati de demon viu,sufletul meu a ramas pustiu cand am implinit 7 ani,nu cred in Dumnezeu pentru ca el nu a facut nimic pentru mine,iau viata ca pe un joc pe care daca il pierd il voi rencepe,hmm inca nu am ucis dar nu e prea tarziu sa incerc.
Ooo mi-am amintit ca nu m-am prezentat numele meu este Sakura Haruno am 17 ani si acum inteleg ce sunt defapt,sunt o greseala a naturi.Oameni care ma vad spun ca sunt un inger iar cei care ma cunosc spun ca sunt un demon.De ce? Pai sunt mai multe motive,parul meu este roz-bombon corpul meu are forme perfecte care sucesc mintile oricarui barbat iar ochi mei sunt de un verse asemenea celor mai scumpe smaralde,comportamentul meu nu se potriveste felului in care arat.La 17 ani ar trebui sa fiu fericita sa visez la marea iubire,la o cariera pentru viitor,dar nu eu la 17 ani ma gandesc cum ar fi daca as fi murit ca parinti mei muri.De ce? Pentru ca viata mea nu mai are nici un rost,am pierdut tot,ei bine aproape tot. Ganditi in felul urmator inima este impartita in patru camere,eu am dat una mamei mele,una tatalui meu si una fratelui meu. Cand parinti mei au murit o jumatate din inima mea a intrat in pamant cu ei,cand fratele meu a plecat a luat parte lui cu el,iar eu am ramas doar cu o mica parte. Acea parte nu doream sa o dau la nimeni dar m-am atasat de persoana care m-a crescut pana acum trei zile ca de o a doua mama,si ea a murit. Deci si ultima parte din inima mea a disparut.
Eram intr-o transa dar sunetul strident al telefonului m-a trezit din visare,era ora 23:59 cine are chief de glume la ora asta,ma uit la numar era prietena mea Hinata. Ea era singura care
m-a acceptat asa cum sunt,nu ma judeca dupa cum arata sau dupa cum gandesc,alaturi de ea putea zambi chiar daca imi era greu.
Hinata e o fata inalta cu forme care pot spune ca arata cat se poate de ireala,multi au spus ca a facut operi estetice.Ea era virgina dar nimeni nu stia asta,nici eu nu am sintit fiori iubiri si nici nu ii voi simti vreodata,dar sa ne intoarcem la Hinata.Are parul lung pana la talie satin usor apre albastru,ochi ei sunt caprui deschis.
-Sakura am o veste minunata! Hinata a tipat in telefon cat a putut de tare. Ajung la tine in 5 minute. Vine la ora asta,oare sa certat cu parinti,nu ma mai gandesc mult imi iau un halat de baie pe mine si cobor scarile. Cand ajung jos in prag era Hinata,am ramas cu gura cascata statea in fata mea cu doua trollere unul albastru si unul negru.Fata nu mai sta pe ganduri si intra in casa fara ca eu sa o poftesc. Era ciudat de obicei era timida,eu era cea dura.
-Deci asculta,am primit din nou bursa din New York si de data asta nu o mai refuzam. Nu mai ai nici un motiv sa ramai aici,chiar ai un motiv sa vi cu mine la acel liceu. Ridic o spranceana si ea imi inmaneaza un plic,am recunoscut scrisul mamei mele adoptive.
„Sakura imi pare rau ca nu ti-am spus asta pana acum dar eu stiu unde a plecat fratele tau,simteam cum sfarsitul imi este aproape si nu doream sa mor singura si. Probabil ca ma vei ura cand vei citi aceasta scrisoare dar am facuto doar spre binele tau si probabil ca sunt egoista.Da chiar sunt ti-am ascuns adevarul pentru ca ai suferit foarte mult pana acum si nu doream sa mai suferit,dar cred ca am gresit. Fratele tau este in New York din cate am inteles are niste afaceri ciudate acolo si umba tot felul de zvonuri cum ca se ocupa cu prostitutia. Sakura daca vei merge dupa el,te rog sa nu ajungi ca fetele care isi dau trupul pentru bani.Sa sti ca eu te-am iubit ca pe fica mea si te voi pretui mereu.”
O lacrima mi se scurge pe obraz,dar imi amintesc ca demoni nu au sentimente ei nu plang,ei nu simt durerea sau iubirea.
-Cand plecam?
-Peste 6 ore?Parinti mei sau impotrivit,dar eu am plecat oricum.Am vorbit cu Naruto si ne va ajuta.
Am mers si am impachetat tot ce era mai important pentru mine,dupa o ora am hotarat ca e timpul sa ne odihnim pentru ca ne va astepta un drum lung Tokyo-New York.

A doau zi,sau mai bine zis cateva ore mai tarziu eu si Hinata mergeam spre aeroport,nu ma gandeam decat la fratele meu imi era un dor nebun de el nu l-am vazut de 10 ani si nu cred ca il voi mai recunoaste. Am urcat in avion dar inainte parinti Hinatei au spus ca daca ea va pleca sa nu se mai intoarca,fata dorea sa isi revada iubitul si nimic nu o va opri.Oau era asa de hotarat si de dura,aprca eram eu. Amandoua am adormit in avion,si drumul a fost usor,placut.
-Hinata,Sakura! Un baiat blond mai inalt cu un cap si ceva decat mine statea in fata mea, prietena mea a sarit in bratele blondului,am observat ca acesta arata mai bine,avea muschi foarte bine conturati si se vedea ca are o situatie financiara buna.Nu ma puteam plange mama mea mi-a lasat niste conturi frumoasa in banca dar nu aveam ce face cu ele.
-Sakura,Hinata mmi-a spus ca ai nevoie de ajutor.Ce spuneti ca va duc sa va lasti bagajele si mergem la seful meu,sigur te va ajuta.Blondul a zambit si eu la randul meu am zambit,la fel de saritor ca intotdeauna nu sa schimbat decat fizic,baiatul asta e tot un pusti haios.
Am mers repede pana acasa cu un BMW foarte frumos,Naruto chiar o ducea bine nu gluma,am lasat bagajele nici nu doream sa despachetez.
-Am ajuns.A oprit in fata unu club si am intrat cu el,la o masa era niste baieti care discutat ceva.
Ma holbam ca la felul 14 in fata mea era Kiba,fratele meu nu aveam cum sa nu il recunosc, nu sa schimbat mult.Acelasi zambet pe fata,aceiasi ochi verzi ca ai mei,parul identic cu al tatei.Am simtit un impuls necontrolat.
-Kiba!spun eu destul de tare. Bingo el era doar sa intors,pac o palma bine plasata pe fata acestuia,si-o merita.Baiatul sa uitat la mine urat si ma prins de mana.
-Ce crezi ca faci,tarfa mmica ce esti?Cum mi-a spus sa drogat,el chiar nu ma recunoaste.Ma lupt cu lacrimile,mama mea adoptiva avea dreptate era foarte schimba.
-Kiba,nu a vrut sa faca asta.A fost o greseala,ea e fata despre care iti spuneam.
-Aaa,deci nu a vrut.
-Ba da,am vrut si mai vreau sa iti dau una.Esti un gunoi,10 ani in care nu ai dat nici un semt de viata,si tot eu sunt tarfa!Tip la el cat ma tin plamani.Nu ti-a pasat ce se intampla cu mine, m-ai lasat in Tokyo singura,tot ce conta petru tine erau bani.
Kiba se uita la mine cu tristete in privire.
-Sakura eu…
-Tu ce? Hai spune ca iti pare rau,ca ai facut totul pentru mine,ca nu doreai ca eu sa sufar.
Brunetul a incercat sa ma ia in brate dar l-am respins am luato la fuga,nu stiam unde merg era o fata noua,o tara noua,un oras nou,o viata noua.

Sper sa va placa si vreau sa imi spuneti parerea chiar daca e bune sau rea.
Vreau sa stiu daca are rost sa continui ficul.

Scuze ca e scurt dar e tarziu.

Răspunsuri în acest subiect
New York - de tamoshiku - 16-11-2010, 12:56 AM
RE: New York - de tamoshiku - 19-11-2010, 04:24 PM
RE: New York - de _Andreea_ - 19-11-2010, 05:45 PM
RE: New York - de Miranda. - 10-12-2010, 09:35 PM
RE: New York - de tamoshiku - 11-12-2010, 04:17 PM
RE: New York - de Miranda. - 12-12-2010, 02:02 AM
RE: New York - de Cookiesor - 12-12-2010, 10:55 AM
RE: New York - de Moon princess - 12-12-2010, 06:52 PM
RE: New York - de tamoshiku - 19-12-2010, 03:14 PM
RE: New York - de Miranda. - 19-12-2010, 04:57 PM