Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

New World Order

#1
Wiki zice multe

Credeti ca exista grupuri care vor sa conduca lumea? Sau care deja o fac? Sunt teoriile astea ceva real sau doar imaginatia omului + o serie de coincidente?

da, nu mi-am zis parerea; da, poate o sa o spun, dar acum n-am inspiratia necesara
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#2
Cu siguranţă .
Wtf ? Nu vezi că peste tot sunt terorişti şi adepţi ai lui Hitler ? Sunt politicieni care sunt mega obsedaţi de putere şi vor să ajungă în funcţii cât mai înalte, să conducă lumea ? Personal, şi eu aş vrea = )).
Şi mai nou, dacă ai bani şi dai şpagă, obţii tot ce vrei . So, cu siguranţă.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#3
Sigur, sunt o gramadaa!! In plus, e toata istoria plina de Germania si apucaturile ei, cum ca ar fi cel mai imputernicit stat sa conduca lumea. Acum, mai viseaza omu'... Eu nu imi doresc sa fiu puternica ( si, oricum, nici nu cred ca as arata bine cu niste muschi cat casa 21) si nici nu vreau sa ma urasca lumea din motive, absolut, absurde. Mai sunt unii care se cred Mojo Jojo sau Fratii Amiba, dar asta e o prostie. Nu traim in desene animate, oameni buni, nu totul se rezolva numai troznind din degete. Genul asta de persoane sunt complet nebune, trebuiesc duse la sanatoriu, or avea aia leac pentru prostia ce zage-n capul lor. Nu suntem Dumnezeu!! Suntem niste bieti oameni amarati, care nu stiu nici macar pe ce planeta traiesc. Cel mai bine e sa ne multumim cu ceea ce avem. Mai bine vorba aia: " Nemultumitului i se ia"!! Oricum, nu cred ca se va ajunge asa usor sa conduca vreunu' lumea. I-ar trebuii o viata intreaga pentru asta.
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#4
24. Bună asta "Nu suntem Mojo Jojo . "
Şi oricum, nu vedeţi că mai sunt oameni care cred că trebuie omorâţi toţi care nu au sânge nobil şi care nu sunt puternici frumoşi and so on .
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#5
@ Mojo Jojo: eu nu ziceam de nebuni care se cred Dumnezeu. Eu ziceam de (presupusele) organizatii secrete care ne conduc din umbra. Puteai sa dai si tu un click ca n-am pus link-ul ala degeaba (de fapt, l-am pus degeaba; serios, cine nu stie macar doua-trei chestii din teoriile astea?).
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#6
Iertare tie, marite! Eu chiar am dat click pe link-ul ala, dar nu m-am obosit sa mai si citesc 4.
Acum, grupuri, nu prea stiu nici-unul, dar exista, cum am mai zis, in Germania destule. Dar grupurile alea sunt si ele alcatuite din anumite persoane, eu la cei care fac parte din acele organizatii ma refeream. Nu poti sa nu fii putin dus cu pluta ca sa-ti doresti sa conduci lumea. Totusi, nu mi se pare normal sa-ti doresti sa ne tii in lesa ca pe niste caini si sa ne ordoni, ca esti tu ala care conduce lumea. Nu suntem niste cobai. Iar despre organizatii, nu am auzit sa mai existe vreuna, dar sigur sunt in lume, sute!
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::

#7
Daca e sa dam crezare teoriilor conspirative, am sa aduc un singur lucru nou in acet fir: de ce credeti ca pe toate continentele exista aliante la nivel diferit de cel economic(si anume cel militar)! Este vorba de planul cel mai vechi al masonilor: o singura tara cu un singur conducator! Cine stie despre ce e vorba poate sa imi dea dreptate, desi chiar si eu cred ca suna a paranoie!
[Imagine: nhkmisatosatousighh3.jpg]

#8
Personal, mi-se par niste labareli, masonii--> labareala suprema. O organizatie secreta de care stie toooata lumea, despre care s-au scos documentare si carti.

+ lasa-ti-l dracu pe Hitler, ca e mort de mult.
Do not speak unless you can improve the silence.

#9
4

Da, sigur exista multe astfel de grupuri care incearca sa ne conduca, cred ca de multii ani, si vad ca e cam merge.Exact cum a zis kashim " care se cred Dumnezeu" Dar care nu sunt. Cu siguranta sunt dementi din acestia in lume care au impresia ca lumea le sta la picioare... acum nu stiu unde sunt, 21 dar sigur sunt si prin Romania astfel de puslamale. 4

#10
Grupuri care ne conduc? Organizaţii secrete? Fuga după putere? Ce mai urmează oare? Men in Black 3 ?
Să fim serioşi pentru un moment, chiar dacă e scurt: organizaţiile secrete de care tot menţionaţi, deja nu mai sunt secrete. De ce? pentru că noi ştim de ele. Masoni, francmasoni, hitlerişti, comunişti, regalişti, plus multe alte naţii nu există cu adevărat decât în opinia publică.
Dacă ar fi să o luăm cât se poate de logic, probabil că am vedea adevărul mult mai clar, şi nu fofilat pe după nu ştiu ce teoria Alquaida!
Cine ne conduce pe noi defapt? Cine ne subjugă în acet mod inuman, degradant, înjositor, etc? Păi, răspunsul normal ar fi STATUL! Păi atunci, de ce am m-ai da noi vina pe cine ştie ce organizaţii şi formaţiuni militare şi politice când boala care ne macină e chiar mai evidentă decât existenţa acestor presupuse găşti? Dăm vina pe ei pentru că aşa ni s-a spus să facem.
Satul e cel care guvernează asupra poporului, deşi, dacă e să ne gândim şi mai în profunzime, avem un regim democratic, iar poporul ar trebui să ia deciziile. Satul e cel care dispune de toate frâiele, şi ce e mai rău, atât pentru noi ca români, cât şi pentru alţii, e faptul că noi dăm toată această putere în mâinile unui om.
Cine ne tot întinde ca pe nişte elastice mult prea uzate? Preşedintele.
Acum, de ce căutăm cârcotă şi scandal, admonestând şi defăimând nişte lucruri de care nu suntem în totalitate siguri? Vă spun eu: pentru că ni s-a arătat şi spus că masonii sunt cei care trag cortina.

Părerea mea e că nu masonii, dacă există ei cu adevărat (cum am mai menţionat: sunt un soi de Vânători de Extratereştrii care tot apar şi dispar... dar de care nu ştim chiar atât de multe lucruri... ), sunt cei responsabili pentru ce se întâmplă în lume ci statul şi cei care îl guvernează. Dar vinovaţii supremi suntem noi. Noi prin ignoranţa noastră, prin credulitatea noastră excesivă.

Atât am avut de spus! Dovediţi-mi că greşesc în ceea ce spun!
[Imagine: chibi_907.gif]
, chibi-ul lui candy_cane

"Furiile Iadului sunt mai blande decat femeia badjocorita" - SK-'Apocalipsul'
[Imagine: sc95oz.jpg][Imagine: 100.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)