Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

New Life

#1
Buna, m-am apucat de un nou fic......Sper sa va placa, pwpici:*:*:*

Discalimer: Nu detin niciun personaj (in afara de cele create de mine), personajele apartin lui Masashi Kishimoto si nu fac profit de pe urma lor.

Cap 1: Revederea

Stau in patul moale si ma gandesc la diferite lucruri….astept sa primesc un telefon de la agentia “People Models”, acolo m-am inscris !
Buna, ma numesc Sakura Haruno si am 18 ani. Parul meu are culoarea roz deschis, ochi verzi ca smaraldul iar pielea o am alba ca iaurtul( desertul meu preferat).
M-am inscris la acea agentie din cauza prietenei mele Hinata, ea a vazut un baiat acolo si a zis ca nu poate si singura….si iatama acum asteptand un telefon de la niste dobitoci draqu!! M-am si enervat.
-Alo, cine draqu mai e?
-Ne pare rau ca deranjam, suntem de la agentia “People Models” si am vrea sa discutam cu domnisoara Sakura Haruno ,daca se poate!
-Sigur ca da, eu sunt, ce doriti?
-V-am sunat sa va spunem ca azi la ora 17:00 sa fiti la agentia de pe strada Mihail Tutorescu.
-O sa fiu, la revedere.
-La revedere si scuzati de deranj.
Sa-I ia naiba si pe dobitoci aia, cum sa fiu la ora aia acolo… Dar nu conteaza mai bine ma duc in sufragerie sa vad un film, poate ma linistesc….
Dupa terminarea filmului “Codul lui Da Vinci” un film exceptional, urc scarile din lemn uscat sa ajung in camera mea. Deschid usile dulapului si incerc sa imi aleg o tinuta mai colorata. Imi aleg un top roz cu niste jeansi stramti , o pereche de balerini negri si un lantisor primit cadou de la mama mea decedata. Ii duc foarte mult lipsa. A murit cand aveam 14 ani, atunci lumea mea, visele mele, totul s-au spulberat in bucatele mici. Avea un chip de inger, mereu stia cum sa ma faca fericita…Cred ca tata nu a putut sa o uite, inca mai are cateva fotografii si haine de-ale ei. Zambetul ei, parul, ochi ei, totul la ea era frumos..De la ea am mostenit ochi ca smaraldul si parul ca florile de cires. Mama mi-a dat doua sfaturi pe care nu le voi uita nici-o-data “Cand eu o sa mor, tu sa zambesti, sa nu plangi, pentru ca viata merge inainte”…..” Eu sunt sigura ca te vei descurca in viata, dar totusi mai risca pentru ca n-ai ce pierde, a ice castiga.”
Vorbele mamei mele au ramas intiparite in mintea mea, de atunci am inceput sa risc, am terminat cu plansul , acum de fiecare data zambesc, nu plang..
Cred ca v-am plictisit cu atatea amintiri, hai mai bine sa iesim din gandurile mele !
Imi iau geanta si ies pe usa. Urc pe motocicleta Yamaha si o iau la goana. Ajunsa la agentia de modeling ma intalnesc cu Hinata care era mai rosie decat un crab.
-Ce-ai patit? Ai cumva febra?
-Nu, n-am nimic, fi linistta….
-Sigur, ca altfel !
-Sigur, n-am nimic.
Eram sigura ca imi ascundea ceva , dar mai bine o lasam in pace decat sa ma iau cu ea la cearta.
-Buna ziua, fetelor, va rog sa ma urmati spre biroul domnului Uchiha.
“Domnul Uchiha”…ce chestie, asta cine mai e! Numele lui mi se pare cunoscut, dar nu conteaza, o sa-mi aduc au aminte.
-Buna ziua, domnule Uchiha, ma numesc Sakura Haruno, iar ea este prietena mea Hinata Hyuga!
-Buna fetelor, ma bucur sa va cunosc. Numele meu este Fugaku, asa ca de acum dinainte sa-mi ziceti Domnul Fugaku, nu domnul Uchiha, bine?
-Da, am inteles, nu va suparati daca va intreb , dar aveti cumva un baiat pe nume Sasuke Uchiha?
-Da am, dar de unde il cunosti ? Mi-am amintit, scuze, il cunosti de prin reviste , nu?
-Da, de acolo il cunosc….**Aiurita, proasta si idioata ce esti, nu-l cunosti de acolo! Il cunosti de la concursul de amatori cu motociclete.**
-Domnisoara Hinata, dumneavoastra nu spuneti nimic?
-Pai nu prea am ce, eu astept pe cineva.
-Imi puteti spune pe cine?
-Pe Naruto Uzumaki.
-Il cunosc, este model la firma noastra, o sa apara in 30 de minute, maxim.
Am uitat sa va vorbesc despre Hinata. Era o fata cu ochi de un gri sters, parul de un negru cu albastru care aveau un razboi, iar pielea alba. E timida , rusinoasa, cred ca de-asta m-am inscris in aceasta agentie, sa o ajut cu frica de oameni.
Intr-un sfarsit a venit si blondul despre care Hinata imi vorbea toata ziulica. Avea ochi albastri ca cerul senin si pilea putin bronzata. Era destul de frumos, darn u era genul meu.
-Buna , ma numesc Naruto Uzumaki si voi deveni cel mai bun designer de moda din toata California.
-Hmm, nu stiu ce sa zic, o sa devi intr-o buna zi, eu ma numesc Sakura !
-Fata de langa tine e Hinata, nu? Ne-am intalnit pe coridor.
-Ok, acum ne arati si noua unde e camera 506, te rog?
-Sigur ca da, acolo imi proiectez eu modelele cu Sasuke . Fraierul acela !
-Very Funny, hai sa mergem.
Mergeam de vreo 20 de minute, ma intrebam daca nun e rataciseram. Cei doi “porumbei” vorbeau intr-una iar eu eram in spatele lor cascand din 5 in 5 minute de plictiseala. Intr-un fericit sfarsit am ajuns la aceea sala. Era imensa, plina cu rochii si desene de tot felul.
-Sasukee, oprestete din lucru ca sa ti-le prezint pe modelele noastre.
-Ce draqu mai vrei ma si tu?
-Hey, ma bucur sa te revad, ma mai sti de la cursele de motociclete, sunt Sakura!
-Mda, crezi ca ma intereseaza….
Ce nesimtit , cum indrazneste sa-mi vorbeasca in halul asta . O fi el nesimtit dar ma pierd in privirea lui rece, razbunatoare, plina cu ura..Are ochii negri ca intunecimea nopti, parul negru ca taciunele facut tepi la spate , iar pilea alba ca frisca(delicious, nu?) .
-Sakura o sa fie modelul tau, iar Hinata al meu, ne-am inteles?
-Mda, fata cu parul roz treci sa-ti iau masurile..
**Iauzi la el, “fata cu parul roz”, ce nume greu am.**
-Vin acum si ma cheama Sakura!
-Nu ma intereseaza!
Dup ace m-ia luat masurile a inceput sa deseneze ceva. Cred ca era o rochie sau ceva de ganul. M-a pus sa imbrac o rochie argintie cu spatele gol. Era superba.
-Sa nu-mi spui ca ma dezbrac in fata ta?
-Ba da, ca sa vad unde trebuie sa scurtez sau sa stramtez.
-Dar…
-Hai odata ca nu avem toata ziua la dispozitie!
M-am dezbracat in chiloti si sutien si am luat rochia pe mine. Din cate am observat privea fascinat la rochia care venea perfect pe trupul meu.
Cand eu spun sa taci , taci !
Cand tu spui ca-s nebuna, eu iti spun ca plec pe Luna !

Daca cineva iti spune ca o pasare i-a soptit , tu ii spui ca a innebunit !
Let's get crazy ! >.<

#2
So am venit cu al 2-lea capitol....Sper sa va placa:*:*:*

Cap 2 : Bataia cu frisca si Capsuni….

Dupa terminarea orelor enervante de servici (pentru mine) , ca pentru Hinata au fost distractive, sunt sigura, am plecat spre casa. Am mai stat cu Hinata inca vreo 2 ore printr-o cafenea sa ne pierdem timpul, si la 00:00 , cred ca atat e ceasul , am ajuns acasa. Am urcat la etaj si m-am trantit in pat.**Patutul meu cald, moale si primitor**.. Ma ridic cu cea mai multa oboseala din pat si ma duc spre dulap sa ma imbrac in pijamale, erau formate dintr-un tricou alb cu roz si niste panataloni trei sferturi la fel ca tricoul…**Suna cineva la usa!! Cine draqului mai e la ora asta!**
Cobor nervoasa scarile si ma impiedic, nenorocitul de la usa tot continuie sa sune! Ma ridic de jos si deschid usa.
-Ce naibii cauti la ora asta aici?
-M-am certat cu vaca de mama si am venit sa stau la tine, daca se poate?
-Sigur ca da, intra Ino…
Ino e prietena mea de cand aveam 4 sau 5 ani. E o blonda cu ochi albastri si pilea alba. De fiecare data cand se cearta cu cineva, vine la mine. Eu sunt singura care o las in casa….
Am mers cu Ino in camera si i-am dat o pajama. Dupa inca o ora de ras am adormit amandoua pe podeaua rece. Dimineata sosi cu pasi repezi trezindu-ma. Ino dormea bustean. M-am imbracat intr-un trening gri si am plecat spre agentie, nu inainte de ami face siesta de dimineata si de ami lua micul dejun. Am urcat pe motocicleta si intr-o jumatate de ora am fost acolo. Am dat “Buna dimineata” domnului Fugaku si am intrat in sala de “proectie” cum ii zice Naruto. Am observat ca Hin si Naruto nu ajunsesera , asa ca m-am asezat pe un scaun si am asteptat ca brunetul sa vorbeasca cu mine. Dupa vreo 20 si ceva de minute m-a bagat in seama.
-Fata cu parul roz dute si pregateste pentru ca trebuie sa incerci cateva tinute.
-Ma duc imediat, si sa sti ca ma cheama Sakura, nu “fata cu parul roz”.
-Nu ma intereseaza, grabestete!
**Prostule, cine te crezi sa-mi vorbesti asa, Papa de la Roma….Ce-mi vine sa il iau la bataie, dar mai bine raman calma.**
Dupa ce am incercat vreo 6 sau 7 tinute “misteriosul” meu a inceput sa deseneze ceva. Muream de plictiseala uitandu-ma doar la el, asa ca am luat un tub cu frisca si un castron cu capsuni si am inceput sa mananc. “Din greseala” defapt intentionat am aruncat o capsuna cu frisca pe ea pe camasa lui…
-Esti cumva nebuna, mi-ai patat camasa…
-Nu-i nimik ca se i-a cu putina apa..Asa ca vino incoace si da-ti camasa jos!
-In fata ta?
-De ce nu? Pana la urma si eu m-am dezbracat in fata ta.
-Bine !
Il priveam atenta cum isi dadea camasa jos de pe el. Arata asa bine fara camasa. Pieptul si abdomenul lui erau lucrati, se vedea asta. Cred ca eram prea atenta pentru ca el tipa la mine sa iau camasa si eu nu-l bagam in seama!
-Sakuraa!
-D..da, ce e?
-Aha , deci la nume raspunzi, uite camasa.
-Imediat o iau.**Draqu sa te ia, Sasuke. Cum san u-mi raspund la propriul nume. Cred ca pana acum m-a strigat “fata cu parul roz”.**
Dup ace i s-a uscat camasa s-a imbracat in ea si a inceput din nou la lucreze. Eu eram prea plictisita asa ca am iesit din sala plimbanduma pe coridor. Ma plimbam si am auzit niste sunete ciudate dintr-o sala ….Cine credeti ca erau faptasi? Cei doi “porumbei” , Hinata si Naruto faceau dragoste intr-un birou. Acum mi-am dat seama de ce nu au venit in sala, nesimtiti..
Dup ace am terminat mica mea plimbare cu perepeti m-am dus la Sasuke sa-mi iau la revedere pentru ca se facuse tarziu si trebuia sa plec.
-Sasuke, eu am plecat, Bye Bye.
-Stai un moment Sakura!
-Wow , te-ai hotarat sa-mi spui pe nume, trebuie sa notez in calendar! Dupa ce i-am zis asta am inceput sa rad.
-Bine, bine termina cu glumele, vroiam sa te intreb daca l-ai vazut cumva pe dobitocul de Naruto?
-Da, l-am vazut, facea dragoste cu Hinata intr-un birou.
-Tu glumesti cu mine sau ce?
-Nu , hai ca trebuie sa plec, Bye.
-La revedere….
Am plecat razand spre motocicleta . M-am urcat pe ea si am pornit spre casa. Am ajuns acasa, yupii , ce bine.**Mare bucurie pe capul meu**. M-am dus direct in bucatarie si mi-am facut ceva de mancare. Am luato pe scari incet. Am intrat in camera mea si m-am pus in pat adormind ca un bebelus.
Cand eu spun sa taci , taci !
Cand tu spui ca-s nebuna, eu iti spun ca plec pe Luna !

Daca cineva iti spune ca o pasare i-a soptit , tu ii spui ca a innebunit !
Let's get crazy ! >.<

#3
Sunt primaaa!!!Ce bine!sa vedem...nu prea am ce zice....doar ca este...bestial!Nu inteleg cum de reusiti,ce ma deranjaza este ca ai multa imaginatie dar nu o exploatezi,mai pune expresii si "decoreaza"cu niste descriere a sentimenteleor daca poti.Bv.bv si inca o data bv^:)^ ce sa mai spun?nu mai am ce...te astept cu next cat mai repede ,mai ales ca e weekend,\:D/:chuu:
[Imagine: images?q=tbn:ANd9GcTudpQ7ld6hFMSKvoA5Gqq...h75WkQbrCQ] Can you see me now?

#4
Iatama aici....Iti multumesc mult pentru comentariu angel*anime*love. Ai dreptate o sa vin cu multe continuari weekwndul asta. Dar acum iata nextul.
Sper sa va placa ! Pwpici :*:*:*


Cap 3: Invitatia

Au trecut 3 saptamani de cand lucrez la agentie. “Porumbei”, cum m-am obisnuit sa le spun, stau impreuna, eu cu Sasuke ne omoram unul pe altul.
Nici-o-data nu o sa reusesc sa-l inteleg. Am aflat ca are un frate pe nume Itachi care era cat pe ce sa-i distruga cariera de disgner. De atunci cei doi nu se mai inteleg. Itachi are o firma de parfumuri in Tokio. De fiecare data cand Sasuke aude de el se enerveaza la culme.
Hai acum sa revenim la realitate . Ceasul e 8:00 , ma rdic din pat si ma duc spre dulapul plin cu haine. Imi aleg o rochie mov , niste sandale albe si-mi ia geanta neagra. Comand un taxi si plec spre agentie.
-Alo, buna Hin, sunt Sakura!
-Buna Saku, ce faci?
-Te-am sunat sa te intreb daca ai ajuns?
-Da, sunt in sala de proectie si ma uit la Naruto si Sasuke cum se cearta.
-Ok, bye, hai ca am ajuns.
Inchid telefonul si intru in cladirea plina cu oameni care isi gaseau cate ceva de facut. Ajung in camera si ii observ pe cei doi cum se certau, iar Hinata tacea din gura ca o proasta. M-am gandit in delung sa ii opresc sau sa ii las sa se certe. Dupa 15 minute m-am hotorat sa intervin.
-Baietiii, ce draqului aveti?
-Sakura, nu te baga in problemele noastre!
-Ba ma bag, Naruto! Terminati imediat cu cearta! Tipam cat de tare ma tineau plamani. Cred ca m-au auzit cativa angajati pentru ca nu mai auzeam nimik.
-Taci din gura, Sakura, nu te baga!
-Sunteti aproape sefii mei sin u support sa va vad certandu-va ! Acum ziceti-mi de ce draqu va certati…. Sit u Sasuke, care te credeam mai matur, esti decat un dobitoc ! Naruto la fel !
Cred ca i-am injurat prea tare pentru ca era cat pe ce sa primesc o palma de la Sasuke daca nu observam.
-Ce-ai de gand sa faci? Sa ma lovesti? Sa sti ca si eu stiu sa lovesc!!
-N-ai voie sa ma jignesti, esti doar un model!
-Si tu ce esti , un nenorocit ?
Ne certam asa tare incat Hinata si Naruto au plecat din sala si ne-au lasat singuri.
-Iti mai spun o singura data Sakura, nu ma mai jigni, ca altfel…..
-Ca altfel ce? Ce o sa-mi faci? O sa ma concediezi? Crezi ca ma intereseaza, absolute deloc, pot sa-mi gasesc si alt loc de mun….Nici nu am apucat sa termin fraza pentru ca m-a prins de mijloc si m-a sarutat. Dar ce sarut, unul plin de pasiune, de iubire, parka isi dorea de mult sa faca asta.
-Ce-a fost asta?
-Asta o sa-ti fac daca ma mai jignesti!
-Atunci o sa te jignesc de mii de ori, neincetat.
Am inceput amandoi ra radem , dupa care ne-am reluat cursul vieti. Aceea zi nu a fost de loc plictisotoare, a fost chiar placuta, pot spune.
La ora 20:00 am plecat cu Hinata de la agentie. Parea sa-mi ascunda ceva de aceea m-am luat putintel de ea.
-Ai patit ceva?
-N..nu, chiar n-am nimik!
-Nu ma minti tu pe mine, te cunosc!
-Sincer, n-am nimik.
-Ce ti-a facut nenorocitul ala? Spune-mi imediat!
-Absolut nimik si inceteaza cu suspiciunea asta!
-Iartama , doar ca pari suparata.
-Ti-am zis ca n-am nimik.
Am plecat acasa suparata pe Hinata pentru ca stiam ca imi ascunde ceva. Cand am ajuns acasa am vazut o cutie frumos legata cu o funta rosie pe patul meu.**O, am devenit cunoscuta. Mai bine ma uit sa vad ce e in ea. Oi avea admiratori secreti!**
Am deschis cutia si am vazut o rochie argintie pe sani cu sparele gol. Era asemanatoare cu cea facuta de Sasuke. Dar nu avea cum, el nu mi-ar face cadou nici daca ar fi amenintat cu moartea. Dar dupa sarutul de azi, poate ca da. **Hai, Sakura, incearco! Sunt atat de proasta! Cum pot sa ma gandesc ca el s-ar gandi la mine** Vai de capul meu, incep cumva sa simt ceva pentru el, pentru brunetul misterios? Poate ca da, poate ca nu. Dar mi-ar placea sa-l iubesc, sa tin la el, sa-mi fac griji pentru el. Am incercat rochia care venea perfect pe mine, am gasit un biletel pe care l-am si citit !

Draga Sakura,

“As dori sa te invit la balul din aceasta seara , la ora 22:00. Cred ca deja ai probat rochia care am facuto special pentru tine.
Hinata si Natuto vor fi si ei acolo. Daca vrei sa vi sunama sau da-mi un bip iar eu o sa vin sa te iau. Te rog sa o ierti pe Hinata ca ti-a ascuns asta. Iti multumesc ca ai citit scrisoarea si orice hotarare ai lua nu o sa ma supar ! “


Cu multa dragoste,
Sasuke Uchiha

Dupa ce am citit scrisoarea am sa ma pregatesc. Cu rochia pe mine m-am incaltat intr-o pereche de pantofi arginti cu un toc de 10 cm. La gat mi-am luat lantisorul primit de la mama, iar in ureic niste cercei ce se potriveau lantisorului. Dupa ce am terminat de pregatit totul la mine, i-am dat un bip lui Sasuke. Dupa 10 minute a fost in fata casei mele intr-un BMW M6 negru. Mi-a sarutat mana si m-a urcat in masina. Tot drumul a fost liniste, nici macar musca nu se auzea. Dar eu am stricat-o.
-Cum de te-ai hotarat sa ma invite tocmai pe mine?
-Esti singura din firma cu stil !
-Iti multumesc dar sa sti ca nu am de foarte multe ori la petreceri de genul.
-Asta nu conteaza, o sa inveti.
Dupa ce a zis asta am ajuns in fata celui mai scump local.
Cand eu spun sa taci , taci !
Cand tu spui ca-s nebuna, eu iti spun ca plec pe Luna !

Daca cineva iti spune ca o pasare i-a soptit , tu ii spui ca a innebunit !
Let's get crazy ! >.<

#5
(11-02-2010, 03:56 PM)Falling star A scris: Stau in patul moale si ma gandesc la diferite lucruri….astept sa primesc un telefon de la agentia “People Models”, acolo m-am inscris ! [ un inceput destul de banal, cred ca gaseai ceva mai bun...]
Buna,[ cred ca aici ar fi mers un semnul exclamarii in loc de virgula ...] ma numesc Sakura Haruno si am 18 ani. Parul meu are culoarea roz deschis, ochi verzi ca smaraldul iar pielea o am alba ca iaurtul( desertul meu preferat). [ si mie imi place iaurtul :] dar, cred ca din nou puteai gasii ceva mai bun, in majoritatea ficurilor naruto - cu sakura si sasuke, binenteles - gasesti ceva de genul ]

Well, e draguta ideea, dar cam lasa de dorit si titlul nu ma prea atrage cu nimic...

Trec peste primele 2 capitole, o sa ti-l comentez pe al 3-lea so:

(13-02-2010, 01:52 PM)Falling star A scris: Hai acum sa revenim la realitate . Ceasul e 8:00 , ma rdic din pat si ma duc spre dulapul plin cu haine. Imi aleg o rochie mov , niste sandale albe si-mi ia [iau] geanta neagra. Comand un taxi si plec spre agentie. [ dar ea nu mananca? nu mere' la W.C? sau ce o face ea? aaa am inteles e robot o.O de ce nu mi-ai spus? Ne lasi pe noi sa ne dam seama, nebuno ;;) sii ce repede vine taxiul... nu-mi spune ca s-a teleportat pana jos ]
(13-02-2010, 01:52 PM)Falling star A scris: Dupa ce am citit scrisoarea am sa ma pregatesc [ ai citit macar, ce ai scris? asa credeam si eu ]. Cu rochia pe mine m-am incaltat intr-o pereche de pantofi arginti cu un toc de 10 cm. La gat mi-am luat lantisorul primit de la mama, iar in ureic [ urechi ] niste cercei ce se potriveau lantisorului. Dupa ce am terminat de pregatit totul la mine [Dupa ce am terminat de pregatit totul la mine ? :)) nu serios, acum ai citit ce ai scris?] , i-am dat un bip lui Sasuke. Dupa 10 minute a fost in fata casei mele intr-un BMW M6 negru [ auzi? dupa balul asta imi da si mie, Sasuke masina sa intru cu ea intr-un pom ?:| fraza nu suna deloc bine.. adica :-s a fost in fata casei mele?]. Mi-a sarutat mana si m-a urcat in masina. Tot drumul a fost liniste, nici macar musca nu se auzea. Dar eu am stricat-o. [ a stricat musca? cul :)) nu te-ai exprimat bine ]
-Cum de te-ai hotarat sa ma invite [inviti] tocmai pe mine?
-Esti singura din firma cu stil ! [ cat de romantiiic]
-Iti multumesc dar sa sti ca nu am de foarte multe ori la petreceri de genul.
-Asta nu conteaza, o sa inveti.
Dupa ce a zis asta am ajuns in fata celui mai scump local. [ sau teleportat, asa-i? sau masina aia zboara?]


Actiunea se se tot duce [ a facut atletism asa-i? ;;) ]. Sakurica ba este acasa ba la agentie... trebuie sa fii facut ea ceva in timp ce statea acasa, nu? Tot ce face asta mica , este sa se imbrace si sa fuga de colo-colo ? ._. . Tu decrii doar felul in care arata x sau y, rar cand descrii un obiect sau mai stiu eu ce, acest lucru iti grabeste actiunea. Descrie sentimentele personajelor, actiunile lor, locul unde se afla respectivul/le personaj/e s.a.
Dialogul este sec si mult. Nu naraezi si nu descrii prea mult...
Ba scrii in romana, ba in engleza si uneori o dai pe messengereste, hotarastete si tu in ce limba scrii. Trecand peste astea, observ ca nici bine nu s-au cunoscut cei doi si gata se si erhem... pupa :-s foarte tare frate. Cand se casatoresc?


Sakura e genul ala de fata sti tuu - super extra mega frumoasa, ce mai perfecta... ca ar incepe sa planga daca si-ar rupe o unghie[trist], e cam cum bate vantul ba se cearta cu Sasuke ba e the shy girl de nu scoate vreun sunet [ si mai trist ] tot ce-mi place la ea e tupeul ...

Si Sasuke`the bad&sweet guy ` de care se indragostesc fetele si alea alea acum e designer? cul :>

Cam atat am avut de spus, sper ca nu te-am suparat cu ceva [ si daca da, da-mi un pm si se rezolva] eu, nu te-am criticat pe tine ci pe ficul tau, am incercat sa te ajut, nu mi-o lua in nume de rau si credema ca daca ai pune mai mult suflet [ ca sa zic asa ] ar iesi mult mai bine...
Hugis >:d< Astept capitolul urmator ;;)
[Imagine: guitargirlsignature.png]
Mulţumesc Alysu : o3

- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))

#6
Ei bine, am ajuns si pe la tine si sa sti ca am citit mult mai devreme ficul insa mi-a fost putin lene sa las comentariu:P
  • Descriere
    -e destul de buna. Nu e perfecta. Mai are pana sa ajunga la inaltimea acelui cuvant sa sti. Ai de lucrat la ea asa ca punete si citeste mai mult daca vrei un fic si mai bun.;)
  • Naratiunea
    -Putin grabita sa sti. Mai ai de muncit ca sa fie mai buna asa ca te sfatuiesc sa mai adaugi la ea
  • Dialog
    -sec! Nu prea imi palce. Nu are nu stiu ce interesant in el. Mi se pare ca l-ai scris doar sa fie acolo
  • Idea
    -pana acum originala, o sa vedem cum o dezvolti si daca este 100% o creatie de a ta:D

Astept continuarea sa sti!

#7
Dragi cititori, va rog sa ma iertati dar nu mai pot continua acest fic

Imi pare rau, sper sa intelegeti !!
Cand eu spun sa taci , taci !
Cand tu spui ca-s nebuna, eu iti spun ca plec pe Luna !

Daca cineva iti spune ca o pasare i-a soptit , tu ii spui ca a innebunit !
Let's get crazy ! >.<




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)