Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Never Underestimate a Girl

#11
Capitolul X
O “petrecere” in pijamale

Cele doua fete au plecat din fata casei bantuite si s-au urcat in decapotabila rosie a Mayei, indreptandu-se spre vila brunetei. Mei a ridicat-o cu greu pe blonda din automobil, intrand cu ea in casa de culoare galben pai cu acoperisul si tevile de scurgere ros-visinii.
-Unde e mama ta? Intreba Ashlee curioasa sa o vada pe cea care are grija de colega ei.
-Eu nu am mama….nu acum, sunt orfana si traiesc doar cu sora mea mai mare.
-Imi pare rau pentru tine! Zise Ash.
-Sa nu-ti para…nici nu-mi pot imagina cum e sa traiesti o viata cu cineva care sa te cicaleasca toata ziua. Rase Maya incercand sa ascunda tristetea din inima ei. Oricum sora mea e grozava….merg intotdeauna cu ea la cumparaturi.
-Tare….zambi fata cu ochi albastrii…si cum ziceai ca o cheama pe sora ta?
-Michelle! Se auzi o voce venind din bucatarie.
-Sal sis! Spuse bruneta fetei ce tocmai intrase in camera.
-Buna so…tu cine ar trebui sa fi? Zise roscata indreptand-si privirea catre necunoscuta ce purta rochia sorei sale.
-Ah….eu sunt Ashlee dar prietenii imi spun Ash, sunt colega Mayei.
-O…buna! Asa….deci va las, daca ai nevoie de ceva Mei doar suna-ma, acum am o intalnire. Bye! Sa fiti cuminti…aa si, Mei, spune-I prietenei tale sa faca o baie, e plina de sange, presupun ca a fost la initiere.
-Uf, soramea, intotdeauna pe fuga! A si, nu-ti fa griji, se va spala. Raspunse bruneta privind-o pe fata roscata imbracata intr-o rochie neagra cu un decolteu foarte generos si modele si accesorii roz.
Cele doua fete au urcat sus unde Mei a condos-o pe Ash la baie, dandu-I niste pijamale roz cu dantela alba in care sa se schimbe. Dupa ce blonda s-a spalat de sangele de pe trup si par si s-a imbracat in pijamalele ce ii veneau un pic mici la maneci si un pic largi in zona bustului.
Ashlee a intrat in camera brunetei, ramanand placut surprinsa de design-ul incaperii. Dormitorul avea peretii albi, fiind decorat in zona geamului si cea a usii cu o dunga de culoare rosie. Mobilierul era ales in combinatie de rosu si negru, avand o forma foarte avangardista.
-Ce camera draguta ai….spuse Ash inca putin uimita.
-Mda…as vrea sa schimb mobila cat mai repede posibil, am inceput sa ma plictisesc de ea.
Deodata un telefon suna. Melodia setata ca ton de apel era Avril Lavigne – Hot. Bruneta imediat recunoscu provenienta melodiei si scoase din geanta un telefon negru prevazut cu touch-screen.
‘Alo! Maya la telefon!’ zise fata aducand aparatul la ureche.
‘Buna pisicuto! Ai treaba in seara asta?’ raspunde vocea de la capatul celalalt al firului.
'Da Zack, am treaba.’ Spuse fata recunoscand-I glasul partenerului ei.
‘Lasa ca iti faci tu timp liber si pentru mine nu?’ insista baiatul.
‘In seara asta chiar nu pot, scuze’ spuse fata inchizand telefonul.
Ash era ca fulgerata de acest telefon desi dupa ce vazuse acum doua nopti nimic legat de cei doi nu trebuia sa o mai surprinda. Dupa momente lungi de monotonie blonda se decide sa sparga gheata:
-Tu esti cu Zack?
-Nu, suntem doar amici, am fost acum mult timp impreuna, dar apoi eu am plecat eu si atat a fost relatia.
-Atunci de ce inca te mai suna? Intreba Ash insistenta.
-Emm….daca sunt la interogatoriu te rog sa ma anunti ok? Si ca sa iti raspund la intrebare, ma suna pentru ca el m-a intrebat acum cateva zile daca vrem sa fim impreuna iar, dar nu-ti fa griji, am spus nu.
Blonda, simtind ca a spus ceva gresit, a incercat sa schimbe subiectul, acesta enervand-o si pe ea, mai ales dupa ce aflase de Zack. Cele doua au strabatut diverse subiecte, de la moda pana la animale de companie. Fetele au aflat ca ambele sunt virgine, desi pe Ashlee a socat-o enorm acesta veste, ea crezand ca Maya, fiind atat de populara, sa nu fi facut-o. Bruneta a inceput sa rada cand a vazut cat de uimita era blonda, acest lucru amintindu-I de grupul pentru care fata daduse initierea. Mei s-a ridicat din fotoliul din piele neagra pe care statea si a deschis un sertar rosu cu manerul negru de unde a scos o coala de hartie pe care erau numerotate niste reguli. Maya I-a dat lui Ash lista respective cu indicatia sa o citeasca atent, acelea erau regulile grupului CMPFDS. Blonda s-a oprit la regula 5 ce cerea membrilor grupului sa renunte la vechii prieteni, fata fusese alarmata de acest lucru dar nu l-a crezut pana ce nu a citit pe lista oficiala. In speranta ca va reusi sa schimbe ceva, fata cu ochi albastrii a incercat sa discute cu bruneta, acesta nevrand sa auda nimic.
-Dar tu esti sefa, chiar nu poti face nici o exceptie?
-Eu nu sunt sefa! Zise Mei oarecum frustrata.
Blonda nu a avut timp sa raspunda afirmatiei facute de amica ei caci telefonul fix a inceput sa sune, Maya mergand imediat sa raspunda.
‘A venit?’ se auzi o misterioasa voce.
‘Da, e aici…’ spuse bruneta in scaraba si in acelsi timp putin speriata.
In timp ce Mei vorbea la telefon, Ash a observat ca regulile nu erau semnate de cea imbracata intr-o bluza alba si lunga cu un singur umar, ci erau semnate “Aylin Slez”. Acest lucru explica purtatea noii ei prietene. Cand acesta a terminat conversatia, avea sa-I dea blondei niste explicatii pe care musafirul nu a ezitat sa I le ceara.

Personaje:
http://i304.photobucket.com/albums/nn199...763285.jpg
<a href="http://www.factorizer.co.uk" title="Facts"><img src="http://www.factorizer.co.uk/Shy Lie,0,ffffff,000000,0.png" alt="Funny Facts" title="Facts" /></a>




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)