Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Never Underestimate a Girl

#1
deci...acesta este primul capitol...sper sa va placa
kissu!!

Capitolul I
Un nou inceput

[/align]Este ora 7 a.m. iar Ashlee doarme linistita in patul ei pufos. O patura subtire ii acopera trupul plapand. O raza pribeaga patrunde lin prin perdeaua bleo a camerei.
Dintr-o data ceasul suna iar acest peisaj molcom dispare subit. Fata isi deschide cu greu ochii albastrii...se ridica si priveste in jur pe jumatate adormita. Ash paseste pe covorul pufos de langa pat...pe fotoliu are o uniforma noua insotita de un bilet 'Sa ai grija ce faci in prima ta zi de liceu-Mama'
-Oh...azi era...zice Ashlee plictisita.
Scolarita se pregateste repede pt prima ei zi de liceu. Cu tot acest aranjat Ash pierde notiunea timpului si realizeaza ca mai are doar 10 min sa ajunga la scoala.
Pleaca repede din casa si incepe sa alerge...dar fara nici un folos...scoala era la distanta de 20 de min de casa ei si...cu alergat cu tot...a intarziat 5 min.
In fine a ajuns la scoala...un pic cam tarziu dar totusi a ajuns...
Fericita ca este la scoala Ashlee nu tine cont de intarziere si da buzna in clasa ca si cum nimeni nu era acolo. Exact langa usa statea profesoara care a fost izbita de aceasta. Toti elevii au inceput sa rada in hohote iar faptasa nu stia ce sa mai zica de rusine
-I-Imi pare rau....doamna profesoara...nu am vrut...
-Ce??!!! Doar asta poti sa spui dupa ce m-ai facut de ras in fata intregii clase?? spuse profesoara cu ochi asemanatori unor sulite de gheata. Ochelarii argintii pe care ii poarta, parul alb, nevopsit si ridurile adanci ale doamnei o fac sa fie si mai rece si distanta...
-Nu se va mai intampla...promit...
-Asta nu rezolva nimic!!! Ramai dupa ore la detentie!!! Ai inteles?
-D-Dar doamna...
-Nici un dar...treci pur si simplu in banca si nu te mai face de ras!!!
Rasul elevilor o doare pe Ashlee si ii raneste sufletul mai rau ca niste cutite...dar...trebuie sa suporte...Nici nu era la acesta scoala de 3 min si deja toti o batjocoreau si o profesoara o ura...Oare putea fi mai rau?
Defapt...nu avea decat sa fie mai bine....cel putin asta a crezut ea cand a vazut ce coleg de banca avea...Era baiatul perfect...Ashlee a inceput sa roseasca...nu avea tupeul sa spuna nici macar salut...
Pana sa se hotarasca ea ce sa faca se suna si incepe pauza...In curtea scolii il vede iar...
-Eh...buna! zise fata luandu-si inima-n dinti.
-Huh...cu mina vorbesti?
-Emm...cred ca da...
-Oh...buna!
-Stii...ma gandeam ca am putea fi prieteni...stam in aceiasi banca si eu sunt cam noua si...
-Tu esti fata aceea...care a dat peste profa?
-Hehe...da...eu sunt...
-Se vede ca esti noua...pentru ca nu stii regulile acestei scoli...1.Eu fac regulile; 2.Ratatii nu vorbesc cu mine...asa ca....Pa!!
Aceste cuvinte au durut-o pe Ash mai mult decat au facut-o hohotele celor din clasa...doua lacrimi s-au prelins din ochii ei pe obrajii imbujorati dar acesta a incercat sa le stearga repede ca nimeni sa nu vada...dar iata ca arogantul le-a vazut dar nu i-a pasat si-a pastrat atitudinea rece si distanta...chiar a zambit sarcastic.
Baiatul a plecat nepasator lasand-o pe fata singura.
Pe umarul fetei este asezata o mana...Ashlee isi intoarce capul si vede un baiat cu ochelari ce isi indreapta privirea inspre ea.
-Cine esti? a intrebat ea
-Eu sunt Mike...stau in spatele tau la ore...oh...si nesuferitul cu care ai vorbit era Zack...un mare increzut...
-Mie-mi spui...spuse fata zambind...
Ashlee si-a petrecut tot restul zilei cu Mike vorbind...poate ca totusi o lumina mai apare si in intuneric hehe tongue

Personaje:
Ashlee: http://i96.photobucket.com/albums/l162/a.../happy.jpg
Zack: http://i32.photobucket.com/albums/d37/ni...me30-1.jpg
Profa (Miss Rhope) http://img.photobucket.com/albums/v738/M...Pinako.jpg
Mike: http://i262.photobucket.com/albums/ii105...me-boy.jpg
<a href="http://www.factorizer.co.uk" title="Facts"><img src="http://www.factorizer.co.uk/Shy Lie,0,ffffff,000000,0.png" alt="Funny Facts" title="Facts" /></a>

#2
Doamne cat e de tare!Yo deja sunt indragostita de Zack.Presimt ca fic-ul asta o sa devina in curand unul din preferatele mele!Ce mai pot sa spun...continuarea ca mor aici:))
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#3
Capitolul II
-Cartea prieteniei-

Era o dimineata obisnuita ce inspira acelasi aer molcom ca cea anterioara...dar numai ca azi, la ora 6, misuna prin camera Ashlee pregatindu-se inca de acum pentru scoala.
La ora 7 scolarita este gasita in fata oglinzii machiandu-se. De obicei aceasta nu suporta fetele aranjate, machiate, care petrec ore in sir in fata oglinzii si isi verifica in fiecare pauza rimelul. Dar iata ca de data aceasta fata vrea sa fie si ea asa...vrea sa fie frumoasa. Ashlee nu intelege de ce dar nu poate sa paraseasca oglinda pana cand nu este convinsa ca arata ireprosabil.
Iata ca de data aceasta eleva a ajuns la timp la scoala spre disperarea doamnei Rhope care nu mai avea motiv sa o pedepseasca.
In timpul orei de curs toate privirile erau indreptate spre ea. Elevii erau uimiti de cat de bine poate arata noua eleva. Ash se bucura de mai multa atentie ca niciodata...toti o bagau in seama si ii cereau numarul de telefon...ei bine...toti cu exceptia domnului „eu fac regulile” de langa ea.
In coltul clasei Ashlee zari o studenta pe care nu o mai observase pana atunci...o fata cu par mov si ochelari cufundata pana peste cap intr-o carte de istorie plina de praf.
-Cine este acea fata? L-a intrebat Ashlee pe Zack in timpul orei.
-Cui ii pasa...aa si apropo...cine te-a bagat in seama?? Ti-ai cam luato in cap de cand te-ai machiat...poate ca esti putin mai populara decat ieri da tot o fraiera ramai pentru mine...
-Cine ti-a cerut parerea? Spuse fata nervoasa
-Tu!! Incepu Zack sa rada
Ash s-a enervat foarte tare. „Uite pentru cine ma machiez eu???...dar...stai putin...eu nu m-am machiat pentru el...cred....nu!nu!nu!! eu nu sunt indragostita! Eu nu sunt indragostita!!” isi repeta Ashlee de un milion de ori.
In pauza eleva s-a dus la Mike pentru a vorbi cu el.
-Stii ceva despre fata aceea din colt? A intrebat fata
-Nu! Nimeni nu stie nimic despre ea...am incercat eu sa vorbesc cu ea dar a rosit si apoi a fugit...chiar nu stiu ce e in capul ei...serios...
-Ca ar fi si greu de ghicit|! Spuse Ash chicotind.
Dupa ore Ashlee a mers la biblioteca pentru a gasi o carte pentru un proiect la istorie. Intr-un colt intunecat al bibliotecii Ash zareste o fata...o recunoaste rapid...era aceiasi fata din clasa ei. Eleva se duce increzatoare la necunoscuta din colt.
-Salut!!! Eu sunt Ashlee dar prietenii imi spun Ash! Sunt noua la voi in clasa si as fi vrut sa-mi fac noi prieteni.
-Daca vrei sa-ti faci noi prieteni atunci eu nu sunt persoana potrivita...fugi repede caci daca te va vedea cineva vorbind cu mine se vor duce toate planurile tale legate de popularitate! Si toti vor rade de tine si...ei bine...nu vei mai avea nici o sansa la inima lui Zack...
-Dar cui ii pasa de ceilalti?...si mai ales de ego-centristul ala de Zack...de unde ti-a venit ideea cum ca eu il plac??
-Eu sunt ultima persoana pe care poti sa o minti...crede-ma...sunt un bun observat a tot ceea ce se intampla in lumea acesta...stiu totul despre toti...dar insa nimeni nu stie nimic despre mine...
-Ei bine atunci ar fi timpul sa aflam!!! Sa incepem cu numele big_smile
-N-Numele meu este Vicky.
-Ok Vicky...incantata de cunostinta...am ceva sa te intreb...de ce nu vorbesti cu ceilalti?
-Cred ca niciodata nu am vorbit cu cineva mai mult decat vorbesc acum cu tine...in prima mea zi de scoala in aceasta clasa era hiperactiva si fericita...ca orice fata, m-am simtit atrasa de Zack...dar m-a tratat ca pe o carpa murdara si i-a facut pe toti sa rada de mine...de atunci nu am mai vorbit cu nimeni din clasa...
-Ce misogin!!! Nu-ti fa griji, te voi ajuta eu sa iesi din acest impas...poate chiar iti voi aranja o intalnire cu Zack daca asta te-ar ajuta sa-ti recapeti increderea in sine.
-Tu nici macar nu poti sa-ti aranjezi singura o intalnire cu Zack...dar nu-ti fa griji...eu nu il mai plac pe el...plac un alt baiat...
-...si acela e Mike!!! Exclama Ash
-De unde stii?
-„Sunt un bun observator” hehe

Personaje:
Vicky:
http://photobucket.com/mediadetail/?med … geOffset=8
<a href="http://www.factorizer.co.uk" title="Facts"><img src="http://www.factorizer.co.uk/Shy Lie,0,ffffff,000000,0.png" alt="Funny Facts" title="Facts" /></a>

#4
(ca tot venii vorba de domnul atitudine...cred ca am Zack se aseamana intr-un fel cu Sasuke :P )
Capitolul III
Oh My Gosh!!!!

Dupa o saptamana obositoare in care profesorii te streseaza zilnic iata ca a venit in sfarsit si week-end-ul....
Soarele stralucitor al unei frumoase dupamiezi de sambata lumineaza pe cerul albastru...
Ashlee incearca sa recupereze acum somnul pierdut din timpul saptamanii. Si cum dormea ea linistita...BANG!!!-->de afara se aude un zgomot infernal. Fata se ridica nervoasa din pat, deschide brutal geamul si incepe sa strige:
-Cine naiba face zgomotul asta!!!!! Nu vedeti cat e ceasul??
-Eu il fac!! Si da...stiu cat e ceasul...e 15:30...
-Cat!?! Cat am dormit! Vai de mine! A inceput fata sa faca istericale. Dupa ce s-a linistit s-a uitat dupa cel ce a facut galagie...ochii ei intalnesc un baiat cu parul saten si ochi albastrii ce o privea zambind de pe o motocicleta neagra. Somnoroasa il recunoscu repede pe baiat...era Zack!!
-Ce e coleguta mea de banca? Surprinsa sa ma vezi?
-Ha ha ha...ce sa zic...'colegutul meu de banca'... oricum ce cauti aici? zise Ashlee pe un ton sarcastic.
-Am venit sa te vad pe tine! raspune baiatul razand.
-Da...garantat 100%...
-Esti mai desteapta decat pari...ti-ai dat seama singura ca nici un baiat nu ar veni dupa tine pentru ca la look si personalitate esti 0...oricum adevaratul motiv pentru care sunt aiaci este ca m-am mutat in casa de alaturi si vroiam sa vad daca am vre-o vecina draguta...se pare ca nu...mare pacat...
-Bine ca esti tu perfect...zise blonda razand sarcastic.
-Aici ai dreptate! ii replica baiatul si apoi pleca pe motocicleta lasand numai praf in urma sa.
Ash era uimita de acest lucru...tocmai cand reusise sa-si controleze sentimentele pentru el si aproape le diminuase vine el asemenea unui blestem si le repune in inima ei...Acum fata urma sa-l vada zilnic. Multe fete ar fi considerat aceasta chestie un lucru bun si o ocazie minunata pentru flirtat...dar Ashlee nu era asa...ea vroia sa scape de sentimente...sa nu le mai simta...dar, din pacate, fiecare inima are o fisura care nu poate disparea...
Fata a luat repede telefonul si a sunat-o pe Vicky chemand-o pe la ea...Intr-o jumatate de ora apare si soricelul de biblioteca, dar, surpriza-doar cu o singura carte!!!
Vicky a inceput sa rada cand a aflat tot ceea ce s-a intamplat si i-a sugerat blondei sa se comporte firesc, ca si cum mutarea lui nu ar insemna nimic pentru ea. Ashlee s-a gandit ca acesta ar putea fi o idee buna...asta daca o poate pune in aplicare.
-Ash scumpo, fa-ti curat in camera!!!! se auzi o voce entuziasmata de jos.
-Chiar acum??? De ce?
-Avem musafiri!!! Noii vecini, sa stii ca au un baiat foarte dragut!!!
Ashlee a fost socata de veste...oare putea fi mai rau???
Blonda a rugat-o pe Vicky sa o ajute sa faca curat si sa isi gaseasca niste haine potrivite pentru aceasta seara...aceasta si-a dat seama ca acum avea acelasi sentiment ciudat pe care l-a avut si in a doua zi de scoala...vroia sa fie frumoasa...
-Woow...cate haine si farduri ai...as vrea si eu sa am atatea lucruri de genul acesta, dar de fiecare data cand ma hotarasc sa-mi cumpar haine noi vad cate o carte noua...si uit repede de ceea ce mi-am propus...
-Te voi farda eu acum...o sa dureze ceva dar oricum nu am nimic interesant de facut...
-Termina cu scuzele...ai ceva mult mai bun de facut...trebuie sa arati bine pentru acesta seara...gandeste-te...o vei intalni pe 'mama-soacra' hehe!!
-Ha ha ha...nu mi se pare amuzant...zise Ash rosind
-Nici mie...e doar purul adevar...din cate stiu eu despre dragoste...zise fata luand cartea "Romeo si Julieta" in mana ...prima impresie e foarte importanta, doar nu vrei sa ajungi ca Julieta, ca parintii...
Cat timp Vicky ii tinea predici lui Ashlee despre Romeo si Julieta iata ca partu persoane se apropie incet de pragul usii din lemn de stejar. Sunt doi adolescenti, o femeie intr-o haina de blana maro si un barbat in costum. Deodata, se aude soneria...
<a href="http://www.factorizer.co.uk" title="Facts"><img src="http://www.factorizer.co.uk/Shy Lie,0,ffffff,000000,0.png" alt="Funny Facts" title="Facts" /></a>

#5
actually love_yuki_eiri...esti singurul meu fan de pe animezup :D si mersi pentru ca imi esti alaturi ;)



Capitolul IV
Vizita
Usa se deschide iar cei patru necunoscuti au parte de o primire calduroasa din partea unei gospodine ce…probabil fara sa-si dea seama, placase cu lingura in mana.
Doamna in blana maro s-a aratat foarte incantata de casa spunand ca este amenajata cu gust. Samara, mama blondei, se simtea foarte flatata de vorbele lingusitoare ale noii venite.
Barbatii s-au indreptat spre camera cu trofee unde si-au petrecut toata seara discutand minunatele rezultate sportive ale gazdei ce, la vremea sa, a fost un minunat jucator de golf.
Doamnele impreuna cu cei trei adolescenti s-au asezat pe confortabila canapea din piele de caprioara asezata in living. Dupa lungi discutii despre amenajari interioare si bucatarie iata ca cele doua dame au incepu sa vorbeasca despre copii...si, cum sunt toate femeile, au inceput sa faca glume proaste cum ca „se incuscresc” in curand. Bineinteles ca jupanesele faceau aluzii mult prea stanjenitoare la Zack si Ashlee...iar, al treilea adolescent, un baiat blond cu ochi albastrii si cu o privire glumeata nu putea rezista sa nu rada de asa zisul `cuplu`.
-Taci din gura prostule!!! Iti dai cu parerea ca si cum ai sti ceva despre asa ceva! Zise manios Zack ce nu isi mai putea astampara nervii produsi de glumele nesarate ale blondului.
-Ooo...tu nu te enervezi decat daca e ceva serios...acest lucru inseamna ca putem deja sa pregatim buchetul de mireasa! Spuse Andrew incercand sa para amuzant.
Zack nu si-a mai putut stapani furia fata de batjocura pe care fratele sau o manifesta pentru el si a sarit manios sa-l bata. Pumnul puternic al lui Zack se apropia cu fiecare fractiune de secunda mai mult...mai amenintator...era asemeni unui meteorit in flacari ce se indrepta alarmant de repede spre pamant...inainte de ‚impact’ pumnul brunetului a fost oprit. Baietii isi ridica amandoi privirile spre faptas...sau mai bine zis, faptasa...Ashlee ii oprise mana lui Zack.
-Ce ai? De ce m-ai oprit? Ce, tie iti convin toate aceste aberatii pe care idiotul asta le spune?
-Defapt, mie imi este indiferent caci nu ma intereseaza nmic din tot ceea ce spune deoarece eu stiu mai bine ca el ce simt si ce mi se intampla, deci imi pastrez calmul si nu il iau in seama. Daca te enervezi arati ca iti pasa...desi, in cazul tau m-as indoi.
Fata se apropie incet de Zack si ii sopteste la ureche:
-...si mai bine ai avea grija ce faci caci, in cazul in care ai uitat, mamele noastre au luat parte la tot acest circ pe care l-ai provocat.
Brusc, obrajii brunetului s-au inrosit...sa fi fost oare din cauza faptului ca era stanjenit de faptele sale sau datorita faptului ca, pentru prima oara in viata, simte respiratia colegei de banca atat de aproape?
-Mama, imi pare rau ca te-am facut de ras, promit ca nu se va mai intampla.
-Sper sa fie asa caci rusinea pe care o simt eu acum este mai adanca chiar si decat stratul de mizerie din camera ta tinere!
-Hehe...a fost si vina noastra ca am deschis acest subiect care, dupa cum bine stim, ii enerveaza la culme pe adolescenti. spuse mama fetei
-Nu...defapt toate se intampla din cauza ca sunt eu pur si simplu asa atragatoare!! Glumi Ash.
Toti cei din camera au inceput sa rada pana cand toate cele intamplate au fost scoase din topicul serii. Restul vizitei a decurs normal, neaducand nici o problema.

Andrew:
http://i117.photobucket.com/albums/o50/m...raiden.jpg
<a href="http://www.factorizer.co.uk" title="Facts"><img src="http://www.factorizer.co.uk/Shy Lie,0,ffffff,000000,0.png" alt="Funny Facts" title="Facts" /></a>

#6
capitolul asta este cam scurt pentru ca mi-e cam frica sa nu vina mama in camera si sa fiu nevoita sa inchid...escuze-moi!


Capitolul V
Schimbator??

Ash s-a hotarat in sfarsit sa lase machiatul de-o parte si sa doarma....mai ales fiindca era epuizata dupa ce a fost pusa sa-si faca curat in camera, cel mai mare chin din lume!!! Asa se face ca la ora 7:30 fata dormea fara nici o grija...asta pana cand alt zgomot infernal se auzi din dreptul ferestrei. Fata s-a ridicat din pat revoltata si a deschis geamul brusc.
-Ce mai vrei?!? tipa fata.
-Neata scumpo...ai dormit bine? Poi ar cam fi trebuit caci e 7:30. replica brunetul ce statea pe motocicleta.
-Pe cine crezi tu ca pacalesti??? Ceasul meu trebuie sa sune la 7 fix si ia ghiceste geniule, inca nu a sunat!!! zise Ash sarcastica
-Poate ai uitat sa ti-l pui!
-Da, sigur...cine crezi ca sunt? Duffy Duck? spuse fata luand in mana ceasul digital de culoare roz. Aceasta a vrut sa-i arate baiatului ca astfel de glume nu merg cu ea dar, din contra, tocmai a observat ca baiatul nu glumea...era fara 20.
Fata a inceput sa se alarmeze incercand sa se imbrace cat mai repede, dar fara folos....oricum avea sa intarzie.
-Stai linistita...te duc eu cu motocicleta mea! Sa fi gata la fara 5 minute ok? zise Zack zambind.
-Serios?! Multumesc!!! replica fata rosind un pic.
Ashlee nici nu s-a mai grabit, avea timp destul un sfert de ora pentru a se imbraca. Ei bine iata ca in sfarsit ora asteptata a venit iar fata, imbracata in uniforma si cu ghiozdanul in spate asteapta acum in fata casei unde, se pare ca nimeni nu mai este. Ash nici nu se gandea ca Zack ar putea sa nu apara...dar iata ca, s-a facut fix!! Fata era oficial intarziata deja!
Studenta a inceput sa fuga inspre scoala dar si-a dat seama ca acest lucru era fara de rost...nu mai avea cum sa ajunga nici macar la jumatatea orei....daca nu l-ar fi crezut pe brunet poate situatia ar fi fost alta....acum eleva era din grozav de manioasa, deabia astepta sa-l vada pe netrebnic. Adevarata intrebare era: De ce l-a crezut pe baiat cand ea stia foarte bine ca este un golan si jumatate?
Nu a mai avut insa timp sa se gandeasca la asta caci a inceput pauza. Cand fata a intrat in scoala elevii o aratau cu degetul spunand ca este o chiulangioaica. Acest lucru o deranja foarte tare pe blonda deoarece nu a fost vina ei. In fata lui Ash s-a ivit usa din lemn de stejar a clasei in care invata. Fata a intrat ca o furtuna, indreptandu-se direct catre colegul ei de banca ce se saruta cu vreo doua fete in coltul clasei. Ashlee a ridicat nervoasa palma si l-a lovit peste fata pe brunetul mincinos caruia ii ardea de glume. O urma mare si rosie in forma de palma a ramas pe fata lui Zack. Fetele ce il inconjurau incercau din rasputeri sa-si stapaneasca rasul si acest lucru era vizibil.
Brunetul schita un zambet, dupa care o impinse pe fata in peretele din dreapta ei. Acesta isi puse bratele de o parte si de alta a capului blondei, lasand-o fara spatiu de desfasurare.
-Asculta, in scoala asta eu fac regulile si voi doar dansati dupa ele…asa ca nu mai incerca sa faci pe grozava cu mine ca nu tine. Si daca mai faci o singura data ceva de genul asta o patesti rau de tot scumpico. Ai inteles?
Ash s-a enervat grozav din cauza spuselor lui Zack, acesta I-a tras un sut baiatului intre picioare (o.O bad girl) reusind sa scape.
-Daca vreau sa fac ceva o fac si fara aprobarea ta s-a inteles?…si apropos, eu nu sunt scumpica ta okay? Zise Ash si apoi pleca nervoasa.
Ce se intampla cu Zack??? Aseara a fost asa un baiat dragut, si chiar parea sa o placa sau cel putin agreeze pe blonda…dar acum….se purta cu ea ca si cum ea ar fi ultimul om de pe pamant.
<a href="http://www.factorizer.co.uk" title="Facts"><img src="http://www.factorizer.co.uk/Shy Lie,0,ffffff,000000,0.png" alt="Funny Facts" title="Facts" /></a>

#7
Capitolul VI
O “prietena”

Era o dimineata agitata, afara plua si tuna rau asa ca Ashlee nu putea sa doarma, se temea de tunete…era deabia ora 7. Fata s-a imbracat pentru scoala si se pregatea sa se duca la tatal ei sa ii ceara sa o duca cu masina, dar tatal ei deja plecase la servici, Ash era fara de speranta…nici numarul de la taxi nu-l stia….iar o umbrella pe o asemenea furtuna iese din discutii.
In acelasi timp Zack se pregatea si el pentru scoala, statea in fata oglinzii si isi aranja parul. In oglinda se reflecta imaginea blondei ce statea si se uita afara de la geamul din camera ei. Brunetul a plecat imediat din fata oglinzii, ultimul lucru de care avea nevoie acum e sa-I vada fata, oricum nu si-o putea scoate din minte. Zack nu a putut dormii toata noaptea, marea lui teorie despre femei dupa care toti baietii din scoala se luau era pe punctual de a fi daramata…el care putea sa se descurce cu 5 iubite de-odata si acestea nu stiau niciodata ca le insela acum nu putea sa cucereasca nici macar o studenta noua…ba chiar acesta l-a facut si de ras in fata intregii clase. Baiatul se simtea din cce in ce mai atras de noua achizitie a scolii, desi nu dorea s-o admita, fata era frumoasa.
In scurt timp trebuia sa plece la scoala, Zack si-a luat ghiozdanul si a mers la motocicleta. Tocmai cand era pe punctual de plecare a zarit-o pe Ashlee la geam.
-Nu ar trebui sa fi deja plecata? Intreaba brunetul.
-Asa ar trebui, dar nu am cu ce sa ma duc si nu pot pleca pe jos in uraganul asta.
-Te voi duce eu cu motocicleta, oricum merg in aceasi directie. Stiu ca te vei uda putin dar totusi macar vei ajunge la scoala la timp…si nici nu vei sta o jumatate de ora in ploaie, atat cat iti ia pe jos.
-Eu nu mai vin cu tine nicaieri!!! Nu esti de incredere. Hai dispari!
Baiatul s-a dat jos de pe motocicleta si a intrat in casa blondei (noroc ca nu era nimeni acasa), a urcat la etaj si a luat-o pe blonda in brate ducand-o jos la vehicul.
-Lasa-ma in pace obsedatule!!
-Tine-te bine!!! Zise brunetul pornind.
Ash nu mai mersese niciodata pe motocicleta, ii era chiar frica de viteza pe care o prindea vehiculul. Fata s-a tinut strans de mijlocul baiatului, poate prea strans deoarece Zack deabia putea sa respire. Au ajuns la destinatie la timp.
-Poti sa-mi dai drumul acum! Spuse baiatul ce cu greu mai putea respira.
-Asta iti trebuie daca m-ai obligat sa vin!
-Poi si ce? N-am facut bine? Sau poate vroiai sa mai chiulesti si azi la prima ora ca ieri! zise Zack zambind.
Fata l-a plesnit usor peste fata in gluma….parca si uitase ceea ce facuse baiatul ieri, azi era parca altcineva.
Amandoi au intrat in clasa, cu putin timp inainte de sosirea profesoarei.
-Copii, vom avea o colega noua! O cheama Maya.
O fata bruneta cu ochii negri statea acum in fata clasei si ii privea pe toti superior.
-Noi ne cunoastem scumpilor….aproape toti. Spuse noua sau mai de graba vechea eleva apropiindu-se de Ash. Vad ca locul meu in baca a fost ocupa Zack. Zise acesta jignita.
-Hey! Il poti avea inapoi oricand. Spuse brunetul.
Acest lucru a cam deranjat-o pe blonda dar nu a vrut sa o arate. In fine pauza iarasi vine. (ce artista sunt, fac rime).
Maya se apropie de Ash cercetatoare impreuna cu alte 2 fete care o urmau ca pe o zeita.
-Deci….tu esti noua iubita a lui Zack huh…
-Iubita!!!??!!! Nici gand!!!! Baiatul asta e un nesuferit si jumatate!!
-Un nesuferit destul de hot. Raspunse bruneta.
-Poi….d-d-da….zise Ash rosind. Apropo! Am inteles ca te cheama Maya….numele meu e Ashlee dar imi poti spune Ash.
-Da….numele meu e Maya….dar prietenii imi spun Mei.
-Bine Mei…
-Oups….am pierdut eu cumva partea in care am spus ca suntem prietene? Zise Maya sarcastica.
-Nu…dar am crezut…
-Nici un dar iubito…nimeni nu e prieten cu mine pana ce nu trece de initiere! Initierea in CMPFDN…Cele Mai Populare Fete Din Scoala.
-Hm….initiere….gandi Ash

Maya:
http://i168.photobucket.com/albums/u169/...arGirl.jpg
<a href="http://www.factorizer.co.uk" title="Facts"><img src="http://www.factorizer.co.uk/Shy Lie,0,ffffff,000000,0.png" alt="Funny Facts" title="Facts" /></a>

#8
Hey love_yuki_eiri....nu-ti mai cere scz daca nu-ti plac personajele....crezi ca eu am incercat sa o fac pe Maya prea draguta?? :))

Capitolul VII
Hotararea

Este seara. Ashlee e acasa si priveste luna si stelele de la geamul camerei ei. Aceasta era imbracata intr-un ticou roz din bumbac in care fetei ii placea sa doarma pentru ca era foarte comod si in niste pantaloni scurti albi. In mintea ei nu era nimic altceva decat acea initiere….vroia sa fie populara, dar oare in ce consta initierea? Daca era ceva ce blonda nu dorea sa faca?
Studenta s-a hotarat ca acesta dilema nu trebuie rezolvata numai de ea asa ca i-a sunat pe Mike si Vicky chemandu-i pe la ea.
Cei doi prieteni, care de-a lungul timpului devenisera foarte apropiati, au ajuns imediat auzind vestea blondinei. Vicky era imbracata intr-un maieu mov, simplu, peste care avea un hanorac alb iar in jos avea blugi. Mike purta un tricou negru si o pereche de blugi inchisi la culoare.
-Deci, ce credeti, ar trebui sa intru in grup? Dar poate ca initierea e grea si nu o pot trece!
-Pe mine nu ma ingrijoreaza initierea, ci grupul. Zise Vicky lasand capul in jos.
-Sunt de accord cu Viko, cele care intra in acest grup uita parca pentru totdeauna de vechii lor prieteni, adica in acest caz, de noi…
-Nu va faceti griji nebunilor!!! Eu nu va voi uita atat de usor, pur si simplu cred ca acel grup imi va face mult bine…
-Chiar daca asta inseamna sa ne lasi pe noi in urma…a zis Mike privindu-si in ochi prietena.
-V-am mai spus o data ca nu va uit eu asa repede…poate nu vom mai petrece atata timp impreuna la scoala, dar in timpul liber o sa fiu toata doar a voastra!!! Zise fata incercand sa zambeasca.
-Nu cred….zise Vicky…CMPFDS sunt mereu impreuna….asta e regula grupului.
Acest comentariu a facut-o pe Ash sa-si schimbe atitudinea, acum intelegea alegerea pe care o avea de facut, si a ales sa stea cu Mike si Vicky, putea deveni populara si fara Maya….sau, cel putin asa credea.
Amicii ei au plecat zambind cand au auzit decizia fetei. Dupa 10 minute de la plecarea lor blonda si-a reluat rolul la geam.
Prin fata ferestrei ei un baiat si o fata bruneta se plimbau tinandu-se de mana. Fata era imbracata intr-un maieu alb si lung mulat pe corpul suplu al adolescentei cu modele negre si un decolteu generos; fata purta maieul cu o pereche de colanti negri si scurti cu modele albe pe ei. Baiatul era imbracat casual: blugi si un tricou albastru ce ii accentual pectoralii. Conversatia celor doi se auzea vag:
-Deci, cum e noua ta prietena? Intreba fata.
-Noua prietena? Cred ca glumesti, nu as iesi niciodata cu una ca ea, se crede regina lumii si nici macar nu e in CMPFDS ca sa poate sa-si dea aere. Raspunse baiatul razand.
-S-ar putea sa intre in grup, bineinteles daca trece de initiere…
-Ce te-a apucat sa o bagi si pe ea, Ashlee nici macar nu merita sa vorbeasca cu tine.
Cum si-a auzit numele Ash a inteles cine erau cele doua personae: Zack si Maya.
-Esti cam dur cu ea…spuse fata zambind.
-Poate ca ai dreptate…zise baiatul prinzand-o pe fata de mijloc si tragand-o inspre el si strangand-o la piept. Bustul voluminous al Mayei era presat de abdomenul musculos al celui de langa ea, fata scotand un usor geamat. Zack isi apropie buzele de cele ale adolescentei si I le deschise usor cu limba. Buzele celor doi s-au unit intr-un sarut lung. Maya ii explora fiecare coltisor al gurii lui Zack cu limba bucurandu-se de fiecare moment in timp ce baiatul raspundea lafel.
Acesta priveliste a uimit-o pe Ash chiar mai mult decat ceea ce auzise, un suvoi de lacrimi a inceput sa cada din ochii albastrii ai blondei ce simtea ca ea nu valoreaza nimic, tocmai cand se hotarase ca poate reusi pe cont propriu, adevarul a lovit-o…ca sa fie cu Zack trebuia sa intre in acel grup cu orice pret. Acest moment a ajutat-o sa-si dea seama ce simte ea defapt pentru Zack si ca ar da orice ca sa fie cu el….nu suporta sa il vada cu alta.
<a href="http://www.factorizer.co.uk" title="Facts"><img src="http://www.factorizer.co.uk/Shy Lie,0,ffffff,000000,0.png" alt="Funny Facts" title="Facts" /></a>

#9
omg....ma bucur ca nu te razbuni pe mine cel putin :))
te rog nu o omora pe Maya acum....cred ca la sfarsit o vei placea ;)
Capitolul VIII
Initierea

Noaptea a trecut mai greu decat bine cunoscuta ora de engleza a doamnei Rhope…Ashlee era chinuita de imagini dureroase ce dorea sa nu le fi vazut niciodata. In fine iata ca si dimineata a venit si a scapat-o de cosmaruri ca si pauza de ore. Fata s-a imbracat intr-o rochita roz decorata cu o floare alba pe spate cu un mic decolteu si s-a accesorizat cu o curea argintie si un set de bijuterii din aur alb. Ash nu se putea plange, situatia ei financiara era destul de buna, acest lucru fiind evidentiat mai ales de pantofii albi de firma pe care eleva ii purta.
Zack si-a facut iar aparitia la geamul studentei, intreband-o daca vrea sa vina cu el la scoala.
“Nu pot intelege cum de indrazneste sa isi faca aparitia aici dupa ceea ce a facut aseara.” Gandi fata ce totusi accepta propunerea baiatului.
-Aaa….scuze….nu mai pot, o iau pe Maya de acasa, tocmai am primit mesajul.
-Ce de incredere esti tu!!
-Scuze scumpo, ma asteapta o tipa hot si nu o pot lasa sa astepte prea mult, poate se supara. Pa!
Ash era grozav de suparata si pleca in graba la scoala.
Pe holurile campusului trecea Maya atragand toate privirile baietilor. Aceasta era imbracata intr-o rochie rosie foarte scurta legata in lateral cu snururi negre. Ashlee s-a dus imediat la ea spunandu-I ca este gata pentru initiere.
-Deci te-ai hotarat in sfarsit huh? Zise bruneta plictisita.
-Da….deci, care este “initierea”?
-Vino noaptea asta la ora 2 la scoala si vei afla.
-Dar este interzis sa fi in scoala dupa ora 8 seara! Zise Ash cu o urma de frica in voce.
-Nu-ti fa griji draga, nu te va omora nimeni. Spuse bruneta plecand.
Ashlee intra in clasa si se aseza langa Zack.
-Ce e cu tine? Zise acesta. Pari ingrijorata!
-Nu am nimic…zise fata privindu-l in ochi. Oricum nu te intereseaza!!! Spuse fata lasand doua lacrimi sa-I izvorasca din ochii albastrii asemeni cerului.
-Ai dreptate, nu ma intereseaza!
Pe fata au durut-o aceste vorbe mai mult decat ar fi durut-o 1000 de sulite.
Ziua a trecut repede, chiar prea repede iar ora 1 a venit. Ashlee s-a imbracat intr-o pereche de pantaloni scurti bleo si un tricou alb ce se mula perfect pe corpul elevei.
La ora 2 Ash a gasit-o pe Maya in fata scolii. Aceasta era imbracata intr-o bluza alba usor transparenta ce lasa sa se vada sutienul negru cu dantela pe care fata il purta si o pereche de pantaloni negrii trei sferturi mulati pe fese.
-In sfarsit ai ajuns, te-am asteptat 3 minute!
-Imi pare rau ca nu am fost punctuala, nu se va mai intampla!
-Nu-ti cere scuze fata de mine draga, nu’s maicata. Replica bruneta razand. Acum sa revenim la lusruri mai serioase. Initierea consta in a-ti petrece noaptea in casa familiei Manson. Nu-ti fa griji, nimeni nu locuieste acolo.
-Atunci ce e special cu acel loc? Presupun ca grupul nu ar face o initiere atat de usoara…
-Esti desteapta scumpo….dar sa vedem daca esti si curajoasa….casa aceea e bantuita!
-Nu cred in fantome, hai sa mergem odata in acea casa!
-Crezi ce vrei….aaa…si, apropos, nu “mergem”, mergi! Eu te duc doar in fata casei.
Fetele au plecat. Casa familiei Manson era facut din lemne putrezite si subrede, usile si ferestrele fiind usor trantite de vant. Era un adevarat cosmar sa te uiti la casa….dar sa si dormi acolo!
-Cand am intrat eu in grup initierea era mult mai grea, trebuia sa petreci o saptamana aici, nu doar o zi!
-Wow….cum ai trecut-o?
-Simplu si usor….acum, esti gata sa incepi?
-Cred ca da…zise Ash usor speriata
-Bine atunci….ne vedem maine dimineata la 9!
-Dar avem scoala!!!
-O sa ne invoiasca Zack pe amandoua…
-“Amandoua”?
-Poi trebuie sa stea cineva sa vada daca nu cumva trisezi…
-Oh….da…
Ashlee a mers pana in fata pragului usii, acolo s-a intors sa se uite in spate la bruneta ce statea uitandu-se cu atentie la studenta.
Blonda si-a luat inima in dinti si a calcat pragul casei inchizand usa dupa ea.
<a href="http://www.factorizer.co.uk" title="Facts"><img src="http://www.factorizer.co.uk/Shy Lie,0,ffffff,000000,0.png" alt="Funny Facts" title="Facts" /></a>

#10
Capitolul IX
O noapte de groaza

Scandurile negricioase scartaiau sub greutatea fetei ce facea fiecare pas cu o teama enorma. La inceput nu I-a fost frica gandinduse ca nu exista fantome, dar cu fiecare pas pe care il facea inima ii batea tot mai repede. Casa era rece si ostila, parca fiecare scandura te gonea, din loc in loc niste petice murdare si pline de praf ce pare ca au fost odata covoare opresc scartaitul infernal, un miros putred se imprastie in aer de la sobolanii morti aflati in stadiul de descompunere ce se gasesc sporadic langa pereti. In capatul holului se gasesc impunatoarele scari acoperite cu un covor lung si negru patat in multe locuri cu o substanta rosie…sa fi fost oare sange? Dar de unde?
Ashlee a pasit pe prima scara provocand un scartait groaznic ce s-a auzit dublat de un ecou infiorator. Fiecare scara scotea un scartait din ce in ce mai intens pana cand, Ash, ajunsa la mijlocul treptelor, cazu in gol datorita ruperii unei scari. Tipatul ei sfasietor rasuna in toata casa. Casa scarilor, loc in care fata cazuse, era un spatiu mare si inspaimantator, plin de praf fiind insusit intr-un colt cu o statuie impunatoare din marmura alba care infatisa o femeie tinand in mana un cutit ce avea pe el urme rosii de sange. Studenta s-a apropiat de statuie sa verifice autenticitatea sangelui. Cum atinse cutitul Ashlee se taie ingrozitor, sangele tasnindu-I din deget doar la simpla atingere.
Blonda se indeparta rapid de statuia ce incepuse sa ii dea fiori si incepu sa urce disperata pe lemne in scopul ajungerii din nou pe scari. In final fata ajunse sus si incepu sa alerge gandind ca asa nu va mai cadea atat de usor. Astfel fata reusi sa scape de pe acele capcane infioratoare ajungand la etajul 1. Ashlee nici macar nu stia de ce a urcat la etaj, pur si simplu a simtit nevoia sa plece de la parter, dar oare de ce, faptul ca urcase la etaj nu era ceva bun, acum era nevoita sa coboare acele scari ca sa coboare, ceea ce acum nici macar nu intra in discutii.
Ash era plina de praf si taieturi din cap pana-n picioare. Blonda avea o neaparata nevoie de o baie.
In dreapta scarilor era o usa neagra ce parea nedeschisa de decenii. Luandu-si inima-n dinti blonda deschise usa cu greu deoarece acesta era blocata. Inauntru copila gasi o baie prafuita...murdara dar totusi o baie la gasirea careia fata se bucura enorm. Ashlee a dat drumul la dusul care, spre surprinderea ei, functiona foarte bine. Fata si-a dat jos hainele punandu-le in chiuveta pe care a curatat-o cu dusul si a umplut-o cu apa.
Ash a intrat sub dus imediat dupa ce a spalat cada plina de praf. Apa rece curgea pe copul ei mladios si plapand. Deodata o lumina ciudata a intrat in camera si s-a revarsat pe trupul ei gol, o mana ciudata apucand-o de la spate si explorandu-i corpul perfect. Cand fata a vrut sa se intoarca sa vada a cui este mana lumina ciudata a disparut, fata ramanand intr-o bezna totala. Persoana necunoscuta a cuprins-o pe blonda in brate. Ash a simtit ca persoana ce o cuprindea in brate era fata, sanii bine conturati erau lipiti de cei ai studentei. Buzele celor doua s-au unit. Ashlee nu se putea misca de spaima, nu putea face nimic ca sa-si schimbe soarta. Apa rece s-a transformat in sange.
Timpul a trecut pe nesimtite iar dimineata fata s-a trezit in fata casei, imbracata in rochia rosie pe care Maya o purtase in ziua precedenta la scoala. Langa acesta bruneta statea incercand din rasputeri sa o trezeasca.
-U-Unde sunt? Reusi blonda sa rosteasca deschizandu-l ochii albastrii asemeni cerului.
-Nebuno! In sfarsit te-ai trezit! Ce ai facut noaptea trecuta, te-am gasit inconstienta la etajul 1 al casei, in baie. Zise bruneta curioasa si in acelasi timp avand un aer nervos in voce
-A plecat? Spuse Ashlee speriata.
-Cine sa plece? Ai fost singura! Acum hai, ridicate. Ai sa-mi povestesti pe drum ce s-a intamplat si de ce erai sau mai bine zis esti plina de sange. Te duc la mine acasa sa te speli...a, si ai grija, asta e rochia mea preferata pe care o ai pe tine! Replica Maya ridicand-o pe blondina.
<a href="http://www.factorizer.co.uk" title="Facts"><img src="http://www.factorizer.co.uk/Shy Lie,0,ffffff,000000,0.png" alt="Funny Facts" title="Facts" /></a>




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)