Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Desenele mele \(°w°)/

#31
Multimesc mult ^w^
Cat despre Pain, nu e pictat dar e facut tot din culori si creion (nu imi place si nici nu reusesc sa pictez)

Inger!? mi se pare ca am dat-o in bara cu parul si picioarele. :3 va las p voi sa imi ziceti ce nu a iesit
Kisshu aici sunt multe probleme de anatomie la baiat, stiu dar eu ador desenul asta xD




As vrea sa mentionez un lucru: eu nu caut ca desenele cu baieti/fete sa fie proportionate ca in viata reala, eu nu am vazut inca un manga in care personajele sa fie la fel ca in realitare.
Multi au fetele mai lunguiete decat cum e normal, sau picioarele prea lungi sau capul prea mic/mare(ceea ce mi se intampla mie des) decat este corpul.
Vreau doar ca sa nu arate urat cand te uiti la el...
Nu stiu cum sa ma explic... vreau doar ca desenele mele sa fie perfecte asa cum am eu stilul sa le desenez, oricum mai am mult de lucru deoarece nu reusesc inca sa fac partile corpului egale sau sa dau dinamism.
Ok, oare am exagerat!?

#32
Bună. Păi, nu cred că ai exagerat dar trebuie să accepţi criticile şi sfaturile pe care le primeşti şi să ţii cont de ele, mai ales dacă vrei să te perfecţionezi. Observ că eşti conştientă că ai ceva probleme cu proporţiile corpului şi anatomia, dar o să evoluezi dacă vrei cu adevărat.
Aici ai un tutorial pentru proporţiile corpului. Nu ştiu dacă o să ai răbdare să te uiţi la tot. Eu am avut, m-am uitat şi e folositor să ştii. (Şi aici pentru fată.)
Nu ştiu cât o să te ajute, de aceea o să îti spun câteva reguli de bază care se aplică nu neapărat la anime & manga... deci, anatomia corpului uman. În corpul unei femei intră 7 capete (sau 6 dacă e mai scundă), în general 7 ... şi în corpul unui bărbat 8. Coatele sunt la nivelul taliei şi ai spus ceva de faptul că picioarele sunt prea lungi. Ei bine, asta nu e neapărat ceva rău (atâta timp cât nu sunt exagerat de lungi, ofc). Adică, există multe persoane cu picioarele (prea) lungi.
Aşa. În legătură cu buclele, îţi ies genial, dar (poate suna urât) în unele cazuri abuzezi de ele. Spre exemplu, în ultimul desen cu Îngerul, nu au ce căuta acolo (părerea mea şi cred ca nu numai). Să ştii că îmi place mult cum ai făcut părul şi fetei din desenul Kisshu , deci încearcă mai multe tipuri. Într-adevar, buclele arată awesome, dar încearcă şi altceva.
Cam atât deocamdată, dacă mai văd ceva dau edit, acum am ceva de făcut.
Spor la desenat şi multă imaginaţie! O să mai trec pe aici. :3

xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#33
Ceau! Vin într-un final. -.-
Scumpo, te înţeleg perfect, nu pare de loc ciudată explicaţia ta, ai dreptate - dar fii atentă, chiar şi în realitate lumea este deformată sau arată diferit. De ex. nu ştiam că jumate din faţă este diferită de cealălaltă jumate de faţă. o.o
Ideea este că stilul tău evoluează în timp, iar acum: anatomia corpului tu trebuie să o ştii, căci după ea se va modela după stilul tău propriu, nu va fi exactă ca cea pe care ai analizat-o atâta timp.
Totul evoluează cu tine.
Este normal ca să nu fi văzut până acum manga, anime la fel (mă refer ca stil) - deoarece fiecare dezvoltă propriul său stil, care este unic.
Dacă vrei să evoluezi în anatomie şi să proporţionezi totul cum trebuie, ai nevoie de repere - din viaţa reală, animeuri, manga, tutorialuri (care ajută mult de tot). Încerci să le priveşti şi să experimentezi, iar după modelezi în stilul tău.
Favoritele mele cu tutorialuri de pe acount-ul meu. Eu oricum am mai multe repere salvate în PC, dar priveşte tutorialurile acelea şi înspirăte, învaţă.

Acum să revenim la desene, căci până acum am răspuns la întrebările tale:
✗Primul desen: o să încep cu coada să spunem - piciorele par prea îndoite, dacă le-ai desena de unde începe voalul rochiţei, ai vedea că nu vin întocmai cum le-ai desent tu.
Îţi recomand o schiţă cu creionul, subţire şi după conturezi restul detaliilor şi ştergi uşor schiţa.
În general partea de sus vine bine, doar că umărul este prea deplasat. o.o Trebuia ceva mai unit.
Faţa pot spune că este ok.... Dar părul nu necesita buclele, arată urât (scuze că o spun), dar aşa este + că nu sunt aşa de negre şi doar ele sunt luminate. Mergea mai bine să faci tot părul drept. Sau buclai tot părul, dar ceva mai uşor, nici aşa de ondulat.
Aripile trebuiau mai fluide, mai ascuţite la formă şi mai liber deschise. : ) Iar cea din spate nu este bine poziţionată. Trebuia mai în spate şi la fel făcut-ă ca cealălaltă.
În rest îmi place rochiţa foarte, foarte mult - la design te pricepi super şi umbrele sunt ok. : )
Cu toate că nu le-ai pus peste tot, unde trebuiau. *giggle*

✗Al doilea: Mă dezamăgeşti la design, pare prea simplu şi nu ştiu de ce dar maeul-tricou al băiatului mă amuză foarte tare. xD
Aici ai avut probleme cu mâinile, poziţia - sunt prea depărtaţi şi dacă doreai să faci aşa trebuia să pui accent mai mult pe umbre şi anatomie, ceva mai rigid lineart-ul (conturul) şi fluid şi dur. Pare prea moale. ^^
Picioarele fetei - mai degrabă materialul blugilor sau pantalonilor ei trebuiau editaţi, detaliaţi mai mult. Parcă ar fi goală jos. Mai mergea puţin design spontan din partea ta.
Părul tipului cred că mergea mai bine u;or conturat, decât aşa de gros, iar ochiul său unde este? Să ştii că acolo părul nu reuşeşte să îl acopere.
Mai mult cu proporţiile, în rest este cute de tot.
Admir faptul că desenezi mult şi exersezi şi te ţii de sfaturi şi critică. <3




The End.

#34
Asa, multumesc pentru tutorial.
M-am uitat prin ele ca sa mai invat ceva si am facut niste desene dupa modelele care erau acolo.

Let's learn-BODY 1.
Let's learn- BODY 2.
Let's learn- LEGS
Let's learn- EYE

Dupa cum se vede, sunt doar niste schite deci sunt destul de neingrijite >w< Sorry!
A multifunctional fujioshi
[Imagine: c7myWQI.gif]

#35
Ayame văd că te-au ajutat tutorialurile, mă bucur tare mult.
Şi văd că ai desenat mai multe, o să le iau pe rând.

Let's learn-BODY 1: îmi place poziţia, dar nu-mi place cum ai făcut conturul. Puteai să-l cureţi puţin şi mai uniform.
Genunchiul piciorului stâng (dacă stai în poziţia aceea este piciorul stâng) este cam deplasat, cel puţin aşa observ eu. Oricum în rest desenul este drăguţ, ai abordat bine poziţia, însă ar fi fi o problemă la braţe, mai ales cel stâng care parcă se uneşte cu părul... o.O Dar în rest ok totul. ^^
Let's learn- BODY 2: drăguţ şi acesta. Mi se pare mie sau umerii sunt cam prea ascuţiţi? o.o
Nu... chiar aşa este, iar cel din dreapta (dacă abordezi acea poziţie este umărul din drepta) pare cam gros un pic şi foarte ascuţit. Puteai să haşurezi lineartul mai finuţ, fiindcă aşa se deformează desenul. La fel, conturul trebuia mai uşor făcut sau puteai să mai retuşezi, fiindcă se vede urât. Oricum desenul este reuşit în mare parte. ^^
Let's learn- LEGS: mi se pare foarte reuşit, cu exepţia picioarelor, iar felul în care sunt desenate încălţările, par mici, trebuiau mai mari. În rest e super şi conturul e mult mai îngrijit aici + că ai mai făcut şi umbre. Arată bine. <3 Pot spune că şi palmele cu degetele ţi-au ieşit.
Let's learn- EYE: ochiul acesta este foarte frumos... mai ai câteva greşeli la el... dar nu prea ştiu cum să ţi le spun. Ştii ar fi fost mult mai bine dacă îi făceai pe ambii, de ce? Fiindcă, de multe ori când începem cu un ochi, pe celălalt nu-l facem la fel şi iese altfel, de aceea îţi recomand să îi exersezi pe ambii şi să-i desenezi în acelaşi timp. :]

Per total primele două desene nu prea mă âncâtnă aşa de tare, ultimele două la nebunie le ador.
Te-ai descurcat mult, mult mai bine, se văd unele progrese. Oricum toţi facem greşeli şi toţi trebuie să mai muncim. Sper să mai vi cu alte desene. <3

#36
Am mult timp de cand nu mai desenez (si nici nu mai scriu)
parca mi s-a inghetat imaginatia di tot cheful de a desena xD

Uruha facut acum o luna, cam asa.
imi pare rau pentru mana, se vede ca trebuia sa ma straduiesc mai mult
eu una il ador (l-am morificat un pic la par, unde se vede alb am dat putin cu creionul si la gura, am facut umbra mai bine)

PS: facut tot doar in creion.
A multifunctional fujioshi
[Imagine: c7myWQI.gif]

#37
Un desen destul de cute pot spune. Şi mă bucur tare mult că ai mai adus câteva creaţii, mi se făcuse dor de ele.
Ok, deci presupun că BG-ul negru a fost făcut cu un marcher negru şi gros... sau nu ştiu, dar din cauza lui părul arată ciudat un pic. Îţi dau un sfat: când vrei să faci astfel de BG-uri, îţi sugerez mai îitâi de toate să dai cu un pix negru conturul la păr şi să îl îngroşi în exterior, ca după când vi cu marcherul sau altă cariocă să nu te strofoci la păr pentru a nu îl colora după BG. (nu ştiu câte ai priceput, dar sper că ceva, ceva da...)
Presupun că ai avut o poză ca exemplu, e foarte bine. Ce ar mai fi de corectat, păi ochii. Sunt mult prea mari... El oricum îi are ceva mai măricei, dar tu i-ai prea mărit şi lungit.
Buzele lui par prea ascuţite, mai ales cea suerioară. (o are el aşa, dar le-ai prea ascuţit în sus)
Mâna... da, arată ciudat, trebuia să fi mai atentă.
Presupun că iar ai dat cu degetul la umbre, nu mai face aşa fiindcă arată murdar sau pare prea transparentă şi nu se înţelege când e mai întunecată, deoarece creionul se întinde.
Îţi sugerez să haşurezi de mai multe ori, în mai multe părţi cu creionul, fără să dai cu degetul pe.

Per ansamblu îmi place. : x Mai ales că este Uruha.
AÅŸtept altele. Succes!

#38
Salutaaaare, de cand nu am mai trecut pe aici :3
si daca tot am trecut mi-am zis ca pun cateva noi creatii xD

http://i.imgur.com/R403E.jpg
Stiu, se vede urat si nu e cine stie ce dar mie imi place mult mai ales pentru ca nu prea desenez chibi

http://i.imgur.com/dfFzp.jpg
xD zici ca e pitipoanca, scuzati

http://i.imgur.com/lekaf.jpg
Pe ea am desenato mai mult pentru a o colora, nu sunt eu asa de buna la colorat si mi-am zis ca incerc sa vad cum iese colorata
A multifunctional fujioshi
[Imagine: c7myWQI.gif]

#39
Buna. La chibi nu comentez, ptr ca arata destul de nefinisat. Probabil ca daca le-ai fi dat un contur si i-ai fi colorat, ar fi aratat mai dragut.

La cel de-al doilea desen imi place felul in care ai colorat, si faptul ca ai dat volum nasului, buzelor si parului. Parul ar fi mers insa suvitat, pentru ca nu trebuie sa aiba o textura uniforma, fiind alcatuit din fire.

Cel de-al treilea arata chiar foarte fain, iar anatomia e chiar buna, cu doua mentiuni. Unu la mana, picioarele sunt prea scurte. In general, picioarele = (lungime trunchi +cap) + jumatate din (lungime trunchi +cap).
Cea de-a doua buba, si prima, de fapt, care mi-a atras atentia, sunt bratele. Mana arata relativ bine, degetele sunt ok, dar bratele sunt crima. Ti-am incropit rapid un tutorial foarte simplificat despre cum vin bratele; sper sa-mi intelegi scrisul si sa intelegi logica din spatele desenarii unei maini.

[Imagine: th_tutorial1.jpg]

[Imagine: th_tutorial2.jpg]

* la tehnica cercului, imparti bratul(desi e aplicabila pe orice parte componenta) in segmente pe care le reprezinti prin cercuri. In cazul bratului, ai un cerc ptr umar, unul ptr biceps si unul ptr antebrat. In functie de perspectiva, cea mai indepartata parte a mainii(in cazul desenului-umarul) are cercul cel mai mic, iar cea mai apropiata(in cazul desenului-antebratul) are cercul cel mai mare. Stiind ca liniile segmentului din planul cel mai apropiat privitorului se suprapun peste cele ale segmentului aflat intr-un plan departat, pur si simplu desenezi pe linia cercurilor. Et voila, ai o mana intinsa in fatza. ^^

Sper sa te ajute ponturile si scuze ptr eventualele incoerente. E tarziu(sau devreme?!), iar eu am insomnie.





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Desenele mele[ yaoi stuff ocazional.] Kimera 1 2.609 04-12-2011, 12:28 PM
Ultimul răspuns: ~_~MeLoDy~_~
  Desenele mele :X RouXiss Đx 4 3.880 21-08-2011, 02:30 AM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Desenele mele (cateva) YuneSugihara 0 2.379 01-08-2011, 08:34 AM
Ultimul răspuns: YuneSugihara
  Desenele mele ,de RinMi RinMi♫♪ 16 12.812 27-07-2011, 01:03 PM
Ultimul răspuns: RinMi♫♪
  Desenele Mele....Capodopere :)) Casandra 9 5.187 21-07-2011, 02:51 PM
Ultimul răspuns: Casandra
  Desenele mele o.o DeathTheKid 3 3.969 01-07-2011, 06:01 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Desenele mele de pe deviantart ~ Ciel 0 2.110 12-05-2011, 08:44 AM
Ultimul răspuns: Ciel
  desenele mele Blue Sky 7 4.694 22-04-2011, 03:33 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Desenele mele. Pandora Iceshard 1 2.580 26-02-2011, 09:57 PM
Ultimul răspuns: Dufresne
  OMG! desenele mele la pc... ☻vαмpιхυ`☻ 1 2.466 21-11-2010, 11:41 AM
Ultimul răspuns: Mitchy


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)