Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nebunii.

Nici macar nu voi incerca sa fiu obiectiva, caci textele sunt mult prea pe placul meu( nu prea te ajut asa, huh? ) Shame on me... Ar fi trebuit (ca in multe alte situatii) sa iau atitudine mai devreme, insa sa speram ca macar tu mai esti adepta zicalei "Niciodata nu e prea tarziu". Zau, nu-i inteleg pe oamenii astia ( cum nici ei nu o fac totusi) cum de n-au dat de topicul tau! Nu, nu te laud fiindca nu-mi sta in fire, ci doar imi prezint opiniile sincer.
Admir curajul cu care te exprimi, stilul rebel de a te expune , felul in care jonglezi cu tropii; ador maniera aceasta macabra, sumbra( creepy, dark cu tenta de horror) dificil de digerat de catre publicul larg si te invidiez (maybe not just a little) pentru ca ti-a reusit. Apreciez originalitatea si decizia riscanta (care atenteaza la numarul de cititori) de a considera drama si patetismul inutile si de a te reorienta( stiu insa ;) ca si pentru tine conteaza calitatea mai presus de cantitate si ambalaj).
Acum "nitica" critica( desi suna cam rigid): Consider ca unele sintagme ar trebui rescrise, avand in vedere uneori si exprimarea:" ma pisca picioarele"....
Te sfatuiesc sa nu utilizezi un trop acolo unde nu simti ca ar fi nevoie, pentru a nu da impresia de fortat, fals...
Cred ca la inceput ai fost tentata sa te axezi pe aspect si felul in care "suna", mai mult decat pe continutul propriu-zis. Insa am observat o evolutie rapida sau o diferenta semnificativa, si cred ca este urmarea potentialului pe care il posezi si-l valorifici.
De asemea, sugerez sa abordezi o alta maniera pentru a-ti revarsa patosul, intensitatea urii " sa dam dracului mintea proasta","l-as fii scuipat intre ochi"(chiar daca nimic in zilele noatre nu prea mai aduce a limbaj artistic). Insa in unele expresii nu suna asa vulgar, ci mi se pare ca se integreaza :-?
Cateva mici greseli cred ca pot fi trecute cu vederea, in aceasta situatie ele fiind din neatentie:"l-as fii" "stele ei lucit" ,"ti-ar lucii","kilometrii", "is", "fara omenie"( fara umanitate).
Incearca sa acorzi timp si prozei, caci in opinia mea, merita. Iti urez succes si inspiratie; de-abia astept sa citesc o noua compunere!

Răspunsuri în acest subiect
Nebunii. - de kat2108 - 22-01-2012, 01:12 AM
RE: Nebunii. - de kat2108 - 01-02-2012, 01:25 AM
RE: Nebunii. - de kat2108 - 07-02-2012, 09:19 PM
RE: Nebunii. - de kat2108 - 03-07-2012, 07:10 PM
Hei, Kitty Kat! - de a beautiful lie - 25-08-2012, 11:37 PM
RE: Nebunii. - de kat2108 - 11-11-2012, 02:58 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dragoste si nebunii morfo 2 4.658 09-10-2009, 09:32 PM
Ultimul răspuns: DeathRebel

Utilizatori care citesc acest subiect: